View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
marius Marius

|
Posted: Sun Dec 14, 2003 10:34 am Post subject: Himen de vanzare! |
|
|
Sa inebunesc cand am vazut aseara la tv, un reportaj despre recuperarea himenului!
500 de euro o operatie de recapatare a himenului!
Romancele care vor casatorie cu turci arabi,?. tre sa scoata suma si intr-o saptamana se pot considera norocoase de alegerea facuta si asta ptr ca la musulmani, castitatea femeii e pe primul loc inainte de casatorie!
Saracii , daca ar sti ei viitorul fetei!!lol
De ce fetele recurg tocmai la mariaje dubioase din astea?
Romanii nu au organ sau sunt mai impotenti decat arabii?
Fetele care se gandesc sa se arunce in bratele musulmane stiu oare ce drepturi si indatoriri are femeia de aceeasi religie? |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
zozolina gold member

|
Posted: Sun Dec 14, 2003 5:30 pm Post subject: |
|
|
asta cu operatie de "coasere" a himenului e veche. eu am auzit de ea acum vreo 2-3 ani. am o colega de 17 ani casatorita cu-n tip de 43...arab, evidnt. mi-a aratat o poza cu el si parca nu-mi venea sa-i zic ca e absolut dezgustator si nu posa ma gandesc cum naiba poate...cu ala..! _________________ indifference - it takes 43 muscles to frown and 17 to smile, but it doesn't take any to just sit there with a dumb look on your face |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sun Dec 14, 2003 5:50 pm Post subject: |
|
|
Nu e vorba aici de cat timp se opereaza ci cauza si faptul ca romanii fac din asta un subiect de discutat la stiri si inca la protv international .. sa mai vada si strainul cam de unde se poate comercializa marfa cu inscriptia Fragil Ne facem reclama! E democratie ce naiba!
Asta e mentalitatea romaneasca de dupa revolutie! |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Sun Dec 14, 2003 6:11 pm Post subject: |
|
|
Si pana la urma care-i manevra daca te casatoresti cu un arab dezgustator si cu nasu mare mai ales? Ca nu-s nicimacar oameni bogatzi! _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sun Dec 14, 2003 6:22 pm Post subject: |
|
|
Pai asta nu stiu cele mai multe dintre ele! Daca el vine in Ro cu 1000 $ ptr a se distra o luna, ele nu stiu ca asta e echivalentul unui salariu cu care in afara ai ocazia sa fii chiar si muritor de foame! |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Sun Dec 14, 2003 7:01 pm Post subject: |
|
|
Phuai dde capu meu.... cateodata mi rushine ca fac parte din categoria femei  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
zozolina gold member

|
Posted: Sun Dec 14, 2003 11:33 pm Post subject: |
|
|
majoriatea arabilor...biliv mi...is ca evreii la bani. bine, aia care-i vezi in romania (la arabi ma refer) ca aia din mama lor din razboaie..nah.. secretul shewi? pai...sa fii tanara, tacuta, frumoasa si sa stii sa nu faci mutre cand iti flencane niste catuse pe sub nas...in rest...ai voie sa te plimbi prin toaaaaaata casa  _________________ indifference - it takes 43 muscles to frown and 17 to smile, but it doesn't take any to just sit there with a dumb look on your face |
|
Back to top |
|
 |
Hera17 membru

|
Posted: Mon Dec 15, 2003 1:46 am Post subject: |
|
|
sunt de acord cu tine,zozo! e supernajpa..auzi...
kiss ya all,ures hera
THE THINGS IM GONNA DO FOR MY COUNTRY!! |
|
Back to top |
|
 |
Alucard Vampire

|
Posted: Tue Feb 24, 2004 3:48 pm Post subject: |
|
|
ii zice himenoplastie :p _________________ Un altfel de Ghid PC |