View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Sat Feb 21, 2004 1:07 am Post subject: Trei ani de puscarie pentru trasul in poza al vilelor |
|
|
Demnitarii vor sa-si protejeze vilele ridicate cu “atata truda” de ochii indiscreti ai presei.
Si cum o puteau face decat printr-o lege?! Deputatii Comisiei juridice au aprobat o modificare a Codului Penal propusa de Guvern, care prevede inchisoare de la 1 la 3 ani sau amenda pentru cei care folosesc mijloace de interceptare de date, informatii sau imagini de la distanta fara consimtamantul persoanei in cauza. Puscarie pentru o poza.
detalii gasiti la: http://news.itbox.ro/wmview.php?ArtID=247
Sunt niste INFANTILI !
Suntem cumva in dictatura? Este libertatea ingradita ?
Si daca ar mai fi sa adaug ca parlamentarii nostrii s-au speriat cand pe ecranul mobilului lor aparea locul unde se afla (busola connex) au inceput sa creada ca sunt urmariti si sa se panicheze  
Te apuca rasul, ce pretentii sa ceri de la cei de langa tine cand cei care ne cunduc sunt asa ? O adunatura de BOSOROGI care abia se taraie cu basina in pantalani !
Lasati-ne in pace! lasati tineretul ! plecati cu metalitatilor voastre invechite!
si DA NU VREM IN UE, NU MERITAM momentan!
Nastase stie sa dea numai din gura si dea vina pe ziaristi sau intr-o palte si in alta. Ce sa faca si el, oricum adevarul este ca suntem in CACAT. _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Feb 24, 2004 9:48 am Post subject: |
|
|
Gunern corupt, legi corupte, parlamentari coruptibili..
Nu stiu la ce distanta se refera legea, dar .... e o tampenie!
E cenzura!
Pai ce pana mea, daca eu vreau sa pozez un gard frumos, sau o cladire cu gust, sau .... trebuie mai intai sa cer permisiunea???? Si care e vina mea daca... copacul filmat e in curtea domnului cu pricina??? Cui, cand, unde sa cer permisiune?? mai lipseste infiintarea unui birou ptr relatii cu publicul, unde sa te poti adresa si de unde sa poti obtine dreptul de a fotografia. lol!
asta inseamna democratie ????
Eu stiu ca e dreptul proprietarilor de a se opune... dar mai trebuie anexata inca o lege care sa specifice si o anumita distanta!
Parlamentul ro, din totdeauna s-a gandit la asi apara curu`, a ingradi coruptia parlamentara, dar cu dreptul civic....... cine se ocupa? |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Tue Feb 24, 2004 4:07 pm Post subject: |
|
|
Bin mey marius, daca nu au cu ce sa se grozaveasca acuma ce sa faca si ei?
LOL
Ce imbecili. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
rainy membru

|
Posted: Tue Feb 24, 2004 10:46 pm Post subject: |
|
|
In foarte multe tari s-a incetatenit dreptul la privacy. Drept care este respectat. De acesta beneficiaza toti cetatenii tariilor respective, indiferent de statut.
Sincer m-ar deranja daca mi s-ar fotografia casa fara permisiune, chiar mi-as pune semne de intrebare privind motivul real al fotografierii (si sunt doar un cetatean de rand).
Orice ziar care publica fotografia unui copil (pana la varsta majoratului) fara permisiunea parintilor, poate fi dat in judecata (vezi legislatia tarilor nordice). Astfel sunt evitate pana si postarea unor fotografii de ansamblu, de la o ora de curs, dintr-o scoala. _________________ "Fiecare gand ar trebui sa aminteasca stingerea unui suras" - Emil Cioran/Silogismele amaraciunii |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Wed Feb 25, 2004 12:14 am Post subject: |
|
|
ok, de acord cu tine rainy
Dar daca vor sa dea o lege sa fie pentru toata lumea si nu mai pentru ei. _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Mon Mar 08, 2004 7:54 pm Post subject: |
|
|
Codul Penal ... chiar ca e penal !!! _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Mar 24, 2004 12:38 pm Post subject: |
|
|
Am stiut eu ca romanii sunt un popor de oameni capabili!
In urma cu o luna ... a inceput povestea si.... doar o luna le-au trebuit sa solutioneze problema! Si cica .... guvernul nu misca ,iar parlamentarii dorm in picioare!
Daca era vb de vreo lege care sa acorde studentilor un .... sau mai stiu eu ce ... facilitati,.... (verbale macar ca bani nu sunt),.... atunci trebuia sa asteptam vreo 3 ani!
E lol felul in care isi poarta de grija unul celuilalt!
Cat despre lege,.....n`am ce zice!
Doar ca au uitat sa mentioneze despre comercializarea informatiei si publicarea ei in scop informativ!
Gata, .....de acum se pare ca nici nu ii vom putea prinde in flagrant iar ziaristii vor dori imediat sa coopereze cu politia!
Sau altfel spus,... meseria de ziarist, reporter , inca nu este bine definita din moment ce fotografierea fara aprobarea celui in cauza nu va fi posibila!
Acum va trebui sa ne asteptam la o reprivatizare a ANL-lui, deoarece constructiile dumnealor nu vor mai fi facute "cu discretie", ci cu nesimtire,...
Nicaieri ca la noi!  |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Thu Oct 07, 2004 11:16 am Post subject: |
|
|
Auziti, da' pentru trasul la buci la demnitari, ce pedeapsa se da ? _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Thu Oct 07, 2004 11:33 am Post subject: |
|
|
Asta poate fi considerat act caritabil , mey!  |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Thu Oct 07, 2004 11:46 am Post subject: |
|
|
In acest caz, voi fi bunul samaritean si le-o trag la toti, fara ura si partinire ! Si daca vor si sus, le-o pot da si sus (poate asa o sa aiba si ei gura astupata si nu mai vorbesc prostii !) _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
|