View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Fri May 28, 2004 11:35 am Post subject: Dezastrul de la Mihailesti |
|
|
au mama .. cata explozia a fost ... _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
skullpder silver member

|
Posted: Fri May 28, 2004 1:12 pm Post subject: |
|
|
Mda, original mod de a incepe un subiect.
Ce pot sa zic. Din atatea accidente, cate sunt cele in care:
- soderul sa adoarma la volan, si in plus
- autovehicolul condus sa fie de transport marfa, si in plus,
- marfa sa fie azotatul de amoniu, si in plus
- autovehicolul sa ia foc.
O acumulare de circumstante nefericite care au condus la nenorocirea cu pricina. Imi pare rau pt familiile care au avut de suferit din cauza asta.
Am tot citit pe alte forumuri threaduri cu sute de posturi pe tema asta in care toata luma se grabea sa acuze pe toti si in toate partile. Nu suntem dumnezei dragilor, palavragim aiurea, mortii nu mai pot fi adusi inapoi.
Rest in peace. _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Fri May 28, 2004 3:03 pm Post subject: |
|
|
s-a discutat deja foarte mult pe aceaste tema.
oricat am judeca pe cei vinovati aceasta nu va face nimic sa ii aduca inapoi pe cei pierduti.
urmariti in aceasta seara, pe antena1, de la ora 20, un film inspirat din fapte reale, subiectul? cred ca deja il stiti. _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

|
Posted: Sat May 29, 2004 5:56 pm Post subject: |
|
|
dar m-a deranjat o chestie ... la cateva ore dupa dezastru erau utilajele pregatite sa toarne covor de asfalt ??? _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sun May 30, 2004 8:22 am Post subject: |
|
|
Gataaaaaaaaaa incetati va rog!
Prea multa zarva........
Haideti sa nu ne conformam si noi intereselor sociale ale televiziunii!
Inteleg ca Antena sufera dar ... nu trebuie sa se foloseasca de acest accident dramatic pt a-si revigora statisticile audiovizuale!
Valabil si pt Protv int. ... care nu ne mai slabeste! |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

|
Posted: Sun May 30, 2004 11:26 am Post subject: |
|
|
 _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sun May 30, 2004 12:04 pm Post subject: |
|
|
Pe bune ca este chiar "stupid" sa nu lasi mortii sa se odihneasca !
Cat despre vinovati.... cred ca ar trebui ca noi sa fim informati doar despre faptul ca "vinovatii au platit, si nu ca : "cercetarile continua"...
Sa le continue ei,... iar noua ,ca sa uitam... sa ne umple capul cu alte prostii.. dar din pacate audio-vizualul doar despre nenorociri ne informeaza, de parca nenorocirile ne-ar interesa zi de zi!
Frumos faptul ca in ultimul ceas ... s-au trezit si pompierii si ca au avut nevoie de pierderi de vieti omenesti ca sa inceapa asi face datoria cu seriozitate,... dar si asta e tot treaba dumnealor!
Frumos ca televiziunea ne informeaza de cateva zile bune, cu "tragedia de la Mihailesti" dar sa o mai lase mai moale ca deja UE a inceput sa isi arate ingrijorarea in ce priveste "transportul" si "normele de protectie", si nu numai, ... au mai cazut in priviri si forumurile obligate cu "respectarea legilor si normelor de protectie sociala"!
Frumos ca ministrul transporturile raspunde cu promptitudine la degajarea si renovarea perimetrului, a zonei afectate, ... dar foarte urat ca incalca acele norme morale si sociale de conduita , f urat ca guvernul vrea sa faca fatza calamitatilor chiar cu riscul unui monument inchinat "celor rapusi pe nedrept", si f urat ca ramasitele inca se mai afla in zona....
Foarte frumos din partea celor de la criminalistica ca si ei au raspuns cu promtitudine ... dar foarte urat din partea dumnealor ca au acceptat cu atata promptitudine clasarea si sistarea operatiunilor de "recuperare a ramasitelor", si mai urat decat atat ,faptul ca noi trebuie sa ne aruncam privirile asupra acelor "ramasite"(bucati de haine insingerate sau calcinate) fara ca macar sa obs in coltul tv o restrictie celor cu varste minore sau celor suferinzi de boli extraverale!
Stiririle de la ora 5!
Asta e mandria noastra!
Acum se intelege dc zic "gattaaaaaa"???
Oare chiar suntem obligati sa analizam probleme in acest fel????
|
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Jun 01, 2004 11:33 am Post subject: |
|
|
Insusi faptul ca trebuie sa spunem "a fost reluata" trebuie sa ne dea de gandit!
Ceea ce vor "redescoperi" este insasi recunoasterea "neglijentei" cu care au tratat tragedia!
Mai bine ar incepe "a relua" cercetarile in ce priveste sistemul! |
|
Back to top |
|
 |
|