View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dresaj.canin junior
|
Posted: Tue Dec 04, 2007 2:10 pm Post subject: DRESAJ CANIN |
|
|
Se spune ca un caine dresat este un caine mai fericit. De ce?
In primul rand prin dresaj se creeaza un limbaj comun intre caine si om. Exista comenzi clare, pe care dresorul i le explica de sute de ori catelului, pana i se intiparesc ca si reflexe. Dupa perioada de dresaj se fac sedinte de dresaj si cu stapanul, el trebuie sa stie ce sa ceara cainelui in anumite conditii si mai ales CUM sa ceara. Astfel cainele nu mai este confuz, ci intelege exact ceea ce i se cere, fapt ce consolideaza legatura dintre el si stapan.
Un caine dresat are mai multa libertate, pentru ca este controlabil. Un caine dresat are mai multa incredere in stapanul lui, pentru ca acesta invata la dresaj cum sa corecteze cainele si mai ales CAND (foarte multi necunoscatori gresesc in aplicarea pedepselor si asta nu face decat sa inhibe cainele).
Sunt instructor canin de baza si de specialitate, atestat, lucrez in Bucuresti si va stau la dispozitie cu raspunsuri si sfaturi la intrebarile si problemele legate de educatia si dresajul cateilor vostri.
Va invit sa vizionati cateva filmulete si poze cu exercitii standard de dresaj, dar si mai deosebite, si sper din suflet sa va placa! www.dresaj.blogspot.com |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
dresaj.canin junior
|
Posted: Sun Dec 16, 2007 3:49 pm Post subject: |
|
|
Am adaugat ieri pe site filmulete noi: demonstratia de agility care a avut loc la Romexpo, la Craciunul Animalelor (sambata, 15 dec. 2007), un numar de dog-dancing (Lessie, catelul dansator de la Oradea) si stirea care s-a dat pe TVR despre noi.
dresaj.blogspot.com
Sper din suflet sa va placa.
Daca nu merg filmuletele mai incercati, tocmai le transfer de la trilulilu pe youtube, ca merg mai bine |
|
Back to top |
|
|
floare_albastra membru
|
Posted: Sun Jan 06, 2008 9:46 am Post subject: bun |
|
|
bine ai facut,sunt o iubitoare de caini.intrebare:ce fac cu un caine mofturos la mancare? |
|
Back to top |
|
|
dresaj.canin junior
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 12:25 pm Post subject: |
|
|
Sfatul "oficial" este:
- sa aiba ore fixe de masa. Doua sau mai multe daca este pui, una daca este caine adult.
- la ora fixa de masa i se pune castronul cu mancarea. I se lasa un sfert de ora si daca nu se atinge i se ia. Urmatorul castron i se pune la cealalta ora de masa (seara sau a doua zi)
- nu i se ofera "gustarele intre orele de masa
- nu i se ofera din mancarea noastra in timp ce mancam noi
- gaseste totusi o mancare sanatoasa care sa ii fie pe plac. Poate ceea e ii dai tu nu ii incanta foarte tare papilele gustative
Bafta! |
|
Back to top |
|
|
dresaj.canin junior
|
Posted: Sun Feb 10, 2008 1:43 am Post subject: |
|
|
Am imbunatatit blogul si am adaugat descrierea cateilor mei si a performantelor lor profesionale.
Astept critici si sugestii
www.dresaj.blogspot.com
ID Mess: dresaj.canin |
|
Back to top |
|
|
|