View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mayday junior

|
Posted: Wed Jan 25, 2006 11:02 pm Post subject: Drum spre estonia |
|
|
Am o mare problema si as vrea sa ma lamuriti daca puteti, in luna februarie trebuie sa merg pana in estonia. Nu stiu cu ce e mai bine sa merg, cu masina personala, avion sau autocar, cu masina am calculat si iese cam 200 euro dus intors, cu avionu e mult mai scump, de autocar nu mam interesat inca, daca imi poate oferi cineva orice fel de informatie e foarte bine venit, multumesc anticipat. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Thu Jan 26, 2006 1:03 am Post subject: |
|
|
Avand in vedere situatia vremii care este mai putin buna, ti-as sugera sa iei avionul iar acolo iti poti inchiria evetual o masina daca ai de facut multe deplasari.
Cu autocarul esti la cheremul soferilor sau ai unor pasageri.
Sa nu mai zic de vami, cu masina sau avionul treci mult mai usor. (in principiu)
Cu masina, am o singura retinere, cum a fost si in decembrie in Ungaria.Furtunile de zapada si riscul de a ramane impotmolit pe drum.
Cam asa vad eu lucrurile in clipa actuala adica...iarna
P.S. Eventual sa te interesezi daca sunt curse low cost catre estonia sau cat mai aproape de estonia (polonia, letonia sau lituania) si sa iei trenul.
In incheiere evita pe cat posibil sa mergi pe calea.... rutiera. _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Thu Jan 26, 2006 9:55 am Post subject: |
|
|
Cred, ca si Marius, ca tot avionul e o solutie mai sigura. O idee buna ar fi TAROM Bucuresti-Varsovia si LOT Varsovia-Tallin. Acum nu stiu insa unde in Estonia vrei sa mergi. Nu ti-as recomanda calea rutiera. Ce se aude despre trecerea prin Ucraina nu sunt povesti ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Thu Jan 26, 2006 9:58 am Post subject: |
|
|
Airman04061969 wrote: | Cred, ca si Marius, ca tot avionul e o solutie mai sigura. O idee buna ar fi TAROM Bucuresti-Varsovia si LOT Varsovia-Tallin. Acum nu stiu insa unde in Estonia vrei sa mergi. Nu ti-as recomanda calea rutiera. Ce se aude despre trecerea prin Ucraina nu sunt povesti ! |
1) Sunt Mihaita
2) Se poate ajunge pe calea rutiera evitand Ucraina. _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Thu Jan 26, 2006 10:14 am Post subject: |
|
|
1) Nu, ca tot trebuie sa dau un miel odata si odata !
2) Via Ungaria-Polonia ? Cam lung drumul ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
mayday junior

|
Posted: Thu Jan 26, 2006 11:08 am Post subject: |
|
|
da asa ma gandeam si eu, cu masina sa ma duc, cu avionu sunt sanse mari sa te tot incurci pe acolo da si cu masina daca ma gandesc bine, atata ca e cam obositor drumu si conditile meteo pot sa fie un obstaloc, daca are cineva drum incolo sa scrie pe forum ca imi caut cu cine sa merg, eu deocamdata is singur daca mai aveti alte informati sa imi ziceti pls, de ocolit o sa ocolesc Ucraina aia e clar, o sa o iau prin Ungaria si Slovacia si Polonia asa e cel mai bine, cred ca o sa ma pierd in harti  |
|
Back to top |
|
 |
|