View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
grave_dancer Primul post
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 6:17 am Post subject: limita dintre imaginar si real |
|
|
Am sa fiu scurt pentru ca am vazut k a fost declarat inchis forumul acesta....ce ati vorbit aici e doar un foc de paie domnii mei....cu toata stima pe care le-o port va voi spune ca aveti de-a face cu niste simpli impostori.....Domnule Valeriu.....legatura ta cu Legiunea Straina este mai mult ca inexistenta....iar pt domnul TE1REG....revino cu piciorele pe pamant....nu ai nici cea mai vaga idee nici despre ce este acolo, si tot ce ai spus pana acum sunt fie pareri personale sau citate copiate de undeva.....ti-ai inventat o poveste frumoasa din diferite motive (frustrari personele ) dar nu esti nmic mai mult decat un impostor....Sunt cadru activ in Legiunea Straina si urmarindu-ti raspunsurile mi-ai starnit dezgustul....a face pe interesantul e pt o varsta cuprinsa intre 15-17 ani...eu sunt aici de 13 ani...iar ceea ce ai spus tu sunt simple informatii pe care le poate gasi oricine pe internet....nimic mai mult....nu mai abera domnule....cu toata filozofia ta ce este egala cu zero intr-un teatru de operatiuni...ordinele sunt facute sa fie indeplinite nu filozofate...esti antrenat sa ucizi si nimic mai mult....finalitatea este aceeasi...difera doar mijloacele...te-a obosit antrenamentul zici...ma mir ca un orgolios ca tine poate admite asa ceva...probabil antrenamentul mental de a inventa povesti...cat despre regmentul tau de geniu.....nu mai e de mult domnule ... e doar o divizie a regimentului de cavalerie....revino pe pamant si retrage-te onorabil prin tacere... |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
yyy diamond member

|
Posted: Thu Nov 03, 2005 2:44 pm Post subject: |
|
|
Ma poate lamuri si pe mine cineva despre ce este vorba?Scuzati nestiinta.  _________________ Din moment ce exista un pret se va gasi si cine sa-l plateasca. |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Thu Nov 03, 2005 5:09 pm Post subject: |
|
|
despre legiunea straina _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 6:31 pm Post subject: |
|
|
adica ... straina multora dintre noi
daca grave dancer vrea sa-si indrepte atentia si spre noi, poate vom afla ... adevarul ? |
|
Back to top |
|
 |
satine silver member

|
|
Back to top |
|
 |
yyy diamond member

|
Posted: Sun Nov 06, 2005 10:00 pm Post subject: |
|
|
Mer?i ,Satine, acum am inteles.  _________________ Din moment ce exista un pret se va gasi si cine sa-l plateasca. |
|
Back to top |
|
 |
satine silver member

|
Posted: Mon Nov 07, 2005 4:59 pm Post subject: |
|
|
yyy wrote: | Mer?i ,Satine, acum am inteles.  |
No problem.  _________________ Imi place sa ma distrez online jucand jocuri noi gratuite impreuna cu alti jucatori. |
|
Back to top |
|
 |
|