View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Fri May 27, 2005 12:45 am Post subject: |
|
|
Asta e in toata tzara sau numai la Bucuresti? Am pe cineva care o sa mearga acasa shi nu stiu daca o sa trebuiasca sa i-a trenul.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Fri May 27, 2005 6:36 am Post subject: |
|
|
Greva generala este in toata tara dar sa speram ca nu se va ajunge aici. Oricum, chiar in cazul unei greve generale, CFR-istii sunt obligati sa asigure 30 % din circulatia normala a trenurilor. Daca nu o vor face, se situeaza in afara legii si puscaria ii mananca ! N.B. Bine ar face sa-i manance pe unii dintre ei, ca sunt la fel de plini de bun simt ca si soferii de la RATB ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Fri May 27, 2005 6:34 pm Post subject: |
|
|
Cat o sa dureze? am intzeles vreo saptamana? Mai la oamenii astia se pare ca nu le place sa munceasca dar le trebuie bani, ce vor, sa o i-a pe urmele lui Miron Cozma cu mineri lui? _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Sat May 28, 2005 5:53 pm Post subject: |
|
|
e de plans cum e CFR-ul .. traiasca nasii ca si-au facut vile .. asta e ... _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

|
Posted: Tue May 31, 2005 3:17 pm Post subject: |
|
|
mitza dute pe trenurile personale in special si sa vezi cata lume isi ia bilte ... merg cu nasu` ... pentru ca pe personale nu vine controlu de stat .. si nasii sunt in floare pe trenurile astea ... precizez ca stiu pentru ca Timisoara-Tg-Jiu e decat un personal direct (singurul direct)... daca vrei sa nu schimbi in simeria si sa astepti 2 ore noaptea _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Tue May 31, 2005 3:59 pm Post subject: |
|
|
Asta e o situatie f. dificila.
De ani de zile este si nici pana acum nu s-a facut nimic....
Timisoara <-> Targu-Jiu direct.... niet  _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

|
Posted: Thu Jun 02, 2005 9:46 pm Post subject: |
|
|
mitza e timisoara-tg-jiu direct dar e personal ... si daca ai probleme cu ficatul sau ti-e scarba nu iti recomand sa mergi cu el .. eu m-am saturat de trenu asta .. e trenul groazei ... dar e singurul direct .. _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Fri Jun 03, 2005 7:00 am Post subject: |
|
|
Ce au, mey, personalele ? Dupa ce ca ai tren PERSONAL, te mai si plangi ?  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

|
Posted: Mon Jun 06, 2005 4:41 pm Post subject: |
|
|
daca stai prost cu ficatul ... nu iti recomand sa mergi cu el ... e infect ! _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
|