View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Adyyy Primul post
|
Posted: Sat Jun 18, 2005 7:44 pm Post subject: fi original si nu vei face fetele numa sa rada |
|
|
dati seach la texte de agatat si apar vreo 30 linkuri si toate se repeta unde mai este creativitatea macar la agatat sa fim creativi daca la invatat numa copiem  _________________ the girl love me becauze i'm original |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 3:00 pm Post subject: |
|
|
eu stiu ca o fata o impresionezi daca ii spui ce iti zice inima si ce simti pentru ea ... nu niste texte de 2 lei ... nu ? _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Tue Jun 28, 2005 12:13 am Post subject: |
|
|
fetelor le cam place sa fie mintite , asa ca sa spuneti un lucru mai dulce decat e in realitate nu strica daca vreti sa aveti castig in cauza voastra ... dar nu cu exagerare .. aveti grija sa fie credibil , sa puneti suflet , sa priviti in ochi , sa fiti atenti la cea de langa voi  _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
Gutzu membru

|
Posted: Tue Jun 28, 2005 10:49 am Post subject: Ciudat |
|
|
Incearca sa inseli sentimentele unei fete...si nu va fi la fel de placut cum ar fi daca ai vorbi cu ea serios, daca ai fi tu in persoana...daca totul se invarte in jurul realitatii aproximative. Nu zice nimeni sa nu arunci cate o pastila exagerata, sa denaturezi putin realitatea, dar NU cu sentimentele...chiar nu e de joaca sa-ti bati joc de sentimente, pentru ca e posibil sa ajungi bataie de joc a vreunei persoane care iti pune capac...si nu e chiar atat de fericit momentul in care realizezi lucrul asta _________________ Ah, ce usor ne lasam convinsi de persoanele pe care le iubim. Moliere |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Tue Jun 28, 2005 1:13 pm Post subject: |
|
|
stii in dragoste si in razboi se spune ca totul este permis ... oricum suferinta e inevitabila , de fiecare data cand este vorba de sentimente cineva va suferi mai mult sau mai putin , daca nu amandoi ...
fiecare are tehnica lui de apropiere fatza de o fata , trebuie sa se perfectioneze si sa o adapteze noilor cerinte .
da , cum ai spus nu insemna ca trebuie sa exagereze niste sentimente ce nu se gasesc dar putin sa denatureze nu strica pt ca fetele sunt visatoare si cam naive  _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
Gutzu membru

|
Posted: Tue Jun 28, 2005 1:20 pm Post subject: |
|
|
E frumos sa visezi...sa te lasi purtat pe un nor..dar atunci cand norul se risipeste...revenirea cu picioarele pe pamant se lasa cu "vanatai" in suflet, _________________ Ah, ce usor ne lasam convinsi de persoanele pe care le iubim. Moliere |
|
Back to top |
|
 |
Originalul junior

|
Posted: Mon Jul 18, 2005 4:33 pm Post subject: |
|
|
mai..."Fii Original si nu vei face fetele numai sa zambeasca" ... asta e tema...voi vorbitzi de cu totu altceva..datzi si voi niste sfaturi cum sa vb cu o fata si chestii dastea...ca mie unu miar trebui ...Anne tu stii dc  _________________ Life ..So What? Enjoy It! |
|
Back to top |
|
 |
FIdO junior

|
Posted: Wed Jul 20, 2005 4:50 am Post subject: |
|
|
Normal si logic nu ar trebui unei fete in timp ce vrei sa o agatzi sa incepi sa ai recitzi texte pe care leai invaztat de pe net sau etc pt ca nu prea vad sensu si in al 2-ilea rand risti ca acea persoana sa stie textele acelea )) io unu dupa parerea mea ca sa agatzi o fata 1: iti trebuie curaj,voiintza si papagal ai spui cea ce simnti scurt si la obiect,"te duci la ea eventual o iei deoparte si ai zici mai fata dupa parerea mea nimeni nu isi poate controla sentimentele si uite ca ale mele au avut inclinatzia catre tine acum oare ce ramane de facut io unu sa iti zic miam facut datoriia acuma ramane la alegerea ta u ai ultimu cuv. daca nu asta e a meritat sa incerc ..." si daca vrea toate cele bune daca nu mergem ami departe corect? PS: Respect pt fratele meu originalu va salut ... !!!!  _________________ try to look at your self in the mirror and then you can judje someone  |
|
Back to top |
|
 |
Originalul junior

|
Posted: Wed Jul 20, 2005 4:57 am Post subject: :D |
|
|
ma...mijto sfaturi...si cred ca ar merge la aproape orice fata...dar....cum ai zis tu...itzi trebuie curaj....si cum ma stii tu pe mine...numai curaj nam...dar...cum ai zis tot tu....tre satzi iei inima`n dintzi odata si sa te duci la ea...si apoi o sa fie mai ushor...ne trebuie practica...eu unu incep de maine   ...ms pt sfaturi ...esti super de treaba ....nu le da la totzi sfaturi ca numai raman gagici  _________________ Life ..So What? Enjoy It! |
|
Back to top |
|
 |
Majin gold member

Joined: 13 Apr 2005 Posts: 497 Location: << Look above you ! >>
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 7:16 am Post subject: |
|
|
cum a spus si fido tre sa ai "big cohonez"...tot c trebuie sa faci este sa fii natural, si da poti minti o pers privindo in ochi..e perfect! _________________
One Trouth . . . One Hate  |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 8:58 pm Post subject: |
|
|
fara minciuni k iese urat  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
|