View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
anca gold member

|
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Thu Nov 25, 2004 9:28 am Post subject: |
|
|
Mersi Anca ! Super idee ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Thu Nov 25, 2004 10:27 am Post subject: |
|
|
du-te la Piatra Neamt. acolo ninge deja...  _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
zozolina gold member

|
Posted: Thu Nov 25, 2004 7:00 pm Post subject: |
|
|
eu oscilez intre munte si suceava....dar cred ca deja e totul full la munte. chiar n-am idee. parca vad ca raman in bucuresti osciland doar de la o petrecere la alta  _________________ indifference - it takes 43 muscles to frown and 17 to smile, but it doesn't take any to just sit there with a dumb look on your face |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:58 am Post subject: |
|
|
De ce nu mai posteaza nimeni? Mai este 1 saptamna si cred ca majoritatea s-a hotarat cam unde va merge de revelion.
Spre tristetea mea, eu o sa imi petrec revelionul la munte, la minus 20 de grade cred si cu zapada de 15 cm. Cred ca acolo o sa-mi inghete fundul. Noroc ca este si televizor si cred ca o sa ma uit pe proTV Va dati seama ca nu am nici incaltaminte ci numai cizme cu toc de 10 cm, as aca o sa fiu ca o chinchilla in copac. Bine'nteles ca el ovuleaza cand se gandeste ca o sa fie impreuna cu prietenii si ca o sa stea la un vin cald si o sa manance bine.. Pai bine surioarelor, dar eu ce sa fac? Eh ce sa fac.. o sa ma indop cu mancare!
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, deja ma ia cu frigu' cand ma gandesc ce-i acolo! **shewanna mai ia o gura de vin**
Aaaaaa, v-am zis unde ma duc? La arieseni. Stie cineva CEVA despre locul asta monstruos unde zapada imi vine pana-n gat? Credeti ca pot sa ma duc in adidasi pana acolo? sau sa ma risc si sa iau cizmele? **o gura de vin** acum ma gandesc serios la treaba asta. Nici cu adidasi nu vreau sa ma duc ca zice lumea ca nu am incaltaminte! Eh, de parca voi cobori din masina pe zapada aia  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Tue Dec 28, 2004 4:13 pm Post subject: |
|
|
La multi ani dragii mei!
norocul sa va insoteasca in fiecare zi din anul nou.
va urez astea deoarece cred ca toti o sa fiti liberi zilele urmatoare. eu mai lucrez doar maine si pana luni ... o sa fac nani  _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Fri Jan 07, 2005 9:26 pm Post subject: |
|
|
Eu .... ceva vizite, adica Anul Nou m-a prins in "delegatie" la cunostiinte!
Sper ca asa sa imi mearga tot anul!
Apoi .., a doua zi am continuat sa sarbatoresc prin munca... !
Si asa sper sa imi mearga tot anul!
Intr-un cuvant munca(bani) vizite.., etc et.. |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 10:58 pm Post subject: |
|
|
Am inceput noul an mai lenesa decat de obicei, fara nici un chef de nimic, numa zac si ma ui tla tv, stau pe net. Trist e ca in 24 am primul examen si nu stiu inca ce ma fac ca mana pe carte inca nu am pus-o Imi vine sa mor  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Fri Jan 07, 2005 11:50 pm Post subject: |
|
|
Shewanna wrote: | .... Imi vine sa mor  |
e si asta un inceput!  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Jan 11, 2005 8:35 am Post subject: A trecut si Anul Nou |
|
|
Si fuse si Anul Nou, tot fara zapada, cel putin nu in Bucuresti, si-mi trecu si concediul (daca asta a fost concediu.... am muncit mai tare decat daca eram la serviciu). Nu, acum pe bune, am venit la Medias ieri si mi se pare ca ma odihnesc, nu altceva. Va urez la toti un An Nou fericit si prosper !
Mi-am pus Internet si acasa asa ca voi fi prezent zilnic pe Net. Exceptia o constituie zilele in care sunt pe drum intre Bucuresti si Medias dar nu contati nici pe exceptia asta. O sa va stresez ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Tue Jan 11, 2005 8:40 am Post subject: Re: A trecut si Anul Nou |
|
|
La multi ani si tie! Sa ai un an nou cu mult noroc si succese!
Ma bucur ca te-ai intors pe net, printre noi. _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
alexstef membru

|
Posted: Wed Jan 19, 2005 8:17 pm Post subject: |
|
|
ce mai faceti? subiectul e fain dar nu prea vad discutandu-se des  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Jan 20, 2005 3:23 pm Post subject: |
|
|
Mai alex, tu esti cumva din Rusia ? Nu de alta dar rusii sarbatoresc Anul Nou pe stil vechi ! Gata cu subiectul asta, ne vedem la sfarsitul lui 2005 pe aceasta tema ! _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
|