| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
annye membru

|
Posted: Tue Nov 15, 2005 4:16 pm Post subject: |
|
|
ce program imi trebuie ca sa pot vedea emoticonurile miscandu-se???  _________________ Cand vrei sa uiti pe cineva, inseamna ca te gandesti la el |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Wed Nov 16, 2005 2:43 am Post subject: |
|
|
ce vrei sa zici cu programul? de obicei trebuie sa le deschizi cu mozila firefox sau internet explorer  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
| Back to top |
|
 |
annye membru

|
Posted: Wed Nov 16, 2005 6:37 pm Post subject: |
|
|
nu la asta ma refeream mai joanna...e clar ca deschid cu una din asta doua ca sa pot posta si sa vad mesaje....dar iti trbuie un programele ca sa le poti vedea miscandu-se.asa cum fara flash nu poti vedea niste lucruri asa nici asta nu le poti vedea miscandu-se fara un program....daca intelegi...si banuiesc ca sefii stiu despre ce vorbesc si ma pot ajuta _________________ Cand vrei sa uiti pe cineva, inseamna ca te gandesti la el |
|
| Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 3:17 pm Post subject: |
|
|
unde sunteti mey?
de cinci ceasuri ashtept sa apara careva.... |
|
| Back to top |
|
 |
denysa silver member

|
Posted: Sat Nov 19, 2005 6:48 pm Post subject: |
|
|
Aici Ma pregatesc sa ma duc la majorat da mi cam frica ca nu prea cunosc lume  |
|
| Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 2:22 pm Post subject: |
|
|
De vreo 4 zile nu am mai pus paine in gura si sunt foarte mandra, trebuia sa ma laud putzun sa v-o spun si VOUA
Si incerc sa mananc multe legume si fructe (cu fructele mai greu ca nu imi plac deloc.) Azi m-am chinuit vreun ceas sa bag in mine un mango sa imi fac aportul de vitamina C pe ziua de azi. Ma mai asteapta 2 portocale insa NU STIU..........
Cel mai groaznic e ca ma chinui sa beau 2 l de apa pe zi si in 4 zile 1 singura data am reusit. Pur si simplu NU INTRA. Acum stau cu un bidon in fata si ma chinui sa ma umplu de apa.
Ma simt ca si cum as avea o balena inotand in stomac. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
| Back to top |
|
 |
brigadierul silvic diamond member

|
Posted: Mon Nov 21, 2005 2:25 pm Post subject: |
|
|
pai cel mai bine ia o gura de apa la fiecare 15 min....si o sa bei cel putin 2l de apa
vrei sa slabesti??  |
|
| Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Mon Nov 21, 2005 6:08 pm Post subject: |
|
|
DA Vreau. Nu mult, vreo 3-4 kile asa si mai mult remodelare corporala (la salon) ca la 23 de ani nu mai este asa zbuuuurdalnica si firava ca la 17
Asa fac cu apa asta nenorocita si din 15-20 de min sunt la BAIE. Ma termina apa asta, simt ca innebunesc.............. si mai am sa beau cam 1 litru  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Nov 21, 2005 6:55 pm Post subject: |
|
|
| alearga la 2-3 zile cate 20 de min si redu cant de grasimi si carbo....in special cei simpli |
|
| Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Mon Nov 21, 2005 7:28 pm Post subject: |
|
|
Draga Padu
Eu de fel nu mananc carbohidrati, nu ma atrag deloc. Cioco mananc odata la 2 luni sau si mai rar.
Lip[idele sunt problema si fast-foodurile Acum v-am spus ca nu m-am mai atins de painica, da?? si m-am indopat cu fructe..... aici le simt, imi iasa pe gat......
Si unde sa fug mey? Ca aici a nins si ii 1 grad afara  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Nov 21, 2005 7:40 pm Post subject: |
|
|
pai ar cam trebuii sa renunti la mancarea de la fast-food(asta daca poti )......dute la o sala si poti sa alergi pe o banda specifica....sau la bicicleta.....sau inot.....etc
atata timp cat consumi mai multe calorii decat necesaru caloric nu o sa slabesti  |
|
| Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Tue Nov 22, 2005 7:41 am Post subject: |
|
|
Azi mananc PESTE Abia astept.
Acum inca mai invat lucruri despre alimente, despre combinatia asta de carbohidrati-grasimi adica cum carnea poate fi combinata cu legume si nu cu orez si cartofi. Eu oricum tin asa un fel de disociat mai de dupa ureche.
Adica mananc in aceeasi zi si fruste si lactate. Despre combinatia asta insa nu stiu nimic, dar eu m-as baza mai mult pe aportul de calorii/zi (sa se opreasca pe la 900)
Azi iarasi APA
 _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
| Back to top |
|
 |
denysa silver member

|
Posted: Tue Nov 22, 2005 12:23 pm Post subject: |
|
|
Ma ce naspa vreme Nici sa imi scot o unghie pe geam nu pot ca ingheata  |