View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
anca gold member

|
Posted: Thu Jan 13, 2005 11:25 am Post subject: |
|
|
mihai
mie nu mi se incarca pagina itbox-ului
reusesc o data la 3-4 incercari
am problema asta de ieri
sa fiu eu doar un caz izolat? _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Thu Jan 13, 2005 11:46 am Post subject: |
|
|
Am observat si eu asta.
Acum lucrez ca situatia sa se rezolve!
Totusi la mine acum se incarca fara probleme.
Voi verifica! Multumesc! _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Thu Jan 13, 2005 12:43 pm Post subject: |
|
|
mihai wrote: | Am observat si eu asta.
Acum lucrez ca situatia sa se rezolve!
Totusi la mine acum se incarca fara probleme.
Voi verifica! Multumesc! |
_________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Thu Jan 13, 2005 12:46 pm Post subject: |
|
|
sa admitem ca se incarca.
dar ca sa raspunzi la un topic trebuie sa incerci de cel putin 2 ori.
uite, exemplul concret e raspunsul meu chinuit de mai sus si care e de fapt o eroare pana la urma. _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 10:17 pm Post subject: |
|
|
Ce mai faceti copii? Astia de la facultate cum o mai duc? Cu ce va mai ocupati timpul? Eu asa si-asa. Nici prea bine, nici prea rau. Ma pregaytesc sa iau o masina de spalat cu al 6lea sau al 7lea simt din acesta smecher (ca astia-s ca oamenii si ma fac sa ma simt inferioara)  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:40 am Post subject: |
|
|
Shew, cel putin in ceea ce ma priveste sunt busy, busy, busy. Am reusit sa revin in Bucuresti dar mai merg din cand in cand la Medias cu treburi. I-am luat sotiei o masina (nu de spalat ci de "calcat" ... pietoni ! - ) si, m-am enervat ingrozitor pe "meseriasii" de la firma de leasing care numai boacane mi-au facut. Eh, a trecut ! Nu inteleg cum te poate face o masina sa te simti inferioara, dar, ma rog ... daca zici tu ... Pe mine a inceput sa ma calce pe nervi aparatura asta care face numai ce vrea ea si nu ceea ce ii ceri tu sa faca. Smart ass !
Te las cu bine, nu inainte de a-ti ura succes la examene. Pardon, bafta !  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Tue Jan 18, 2005 10:23 am Post subject: |
|
|
Eu nu-ti raspund fiindca am terminat cu scoala si...am alte stresuri Shew, de zi cu zi....ca sa nu mai zic ca tre' sa ma pregatesc de nunta , am stabilit data (17 septembrie) si acum cautam localul.
Atentie!!!!! Daca vrea careva sa vina sa zica de acum !  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
pisoaia silver member

|
Posted: Tue Jan 18, 2005 12:55 pm Post subject: hello all |
|
|
Eu sunt SUPER stresata de scoala. Avnad in vedere ca eu luni incep prima sesiune din viatza mea shi habar nu am ink cum sa invatz. Eu inca nu pricep cum naiba o sa ii scriu la ala la examen un sfert de carte de economie in 2 ore. MI-e frica!!!!! Asa ca daca astia mai experimentati in ale sesiunii avetzi sa imi datzi ceva sfaturi, i`m opened to suggestions, mai ales astazi ca maine dau o proba de verificare la geografia turismului shi nu stiu nimik!! (am citit doar primele 20 de pagini din 140), shi nici nu prea imi place sa zic ca citest o singura data shi totul e OK. Eu sunt istorica de felul meu, asa ca nu prea inteleg de ce Dumnezeu mi-am facut asta cu mana mea (de fapt cu pixul cand mi-am ales optionala).... |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Tue Jan 18, 2005 9:11 pm Post subject: |
|
|
Aneisse wrote: | Eu nu-ti raspund fiindca am terminat cu scoala si...am alte stresuri Shew, de zi cu zi....ca sa nu mai zic ca tre' sa ma pregatesc de nunta , am stabilit data (17 septembrie) si acum cautam localul.
Atentie!!!!! Daca vrea careva sa vina sa zica de acum !  |
felicitari monica!
am veni, dar ziceai ca ai promis ca nu te vei intalni cu forumistii.  _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Jan 19, 2005 8:55 am Post subject: |
|
|
Pai presupun ca nu are nimic impotriva daca e si el prezent , e drept ca mai intai ar trebui sa-l intreb, dar daca chiar vrea cineva sa vina nu cred ca mi-ar refuza placerea asta.  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:08 am Post subject: |
|
|
Aha ! Naughty, naughty, Monica !  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:10 am Post subject: |
|
|
Iwawooo
mey, dar cine e fericitul?J.D?
Quote: | Atentie!!!!! Daca vrea careva sa vina sa zica de acum ! |
Asta nu prea suna a invitatie ... |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Jan 19, 2005 2:37 pm Post subject: |
|
|
Mei Marius fericitul sau mai bine zis "nefericitul" de el e chiar JD, pai n-am zis asa acum o luna doua?!? Credeam ca nu mai e o surpriza. Nu m-am razgandit mey, o sa fie nunta! ...sau cel putin un fel de nunta ca nu vreau sa o fac traditionala.
Cat despre invitatie...mey Marius da tu nu stii cxa eu nu ma pricep la formalitati?!? Exact cum am zis, daca are careva in gand sa vina sa ma anunte de pe acum ca tocmai caut un local, sa stiu cam cat de mare (oricum nu prea mare ca nu vreau harmalaie).
P.S. Si daca nu veniti o sa va arat poze...dar mai e pana la toamna! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Thu Jan 20, 2005 10:36 am Post subject: |
|
|
Aneisse wrote: |
P.S. Si daca nu veniti o sa va arat poze...dar mai e pana la toamna! |
Aaaa acum am priceput..
Deci asteptam pozele  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Jan 20, 2005 10:59 am Post subject: |
|
|
Lolzzzzzzzz, bine, refornulez!
Mi-ar face placere sa veniti Marius, tu, Bogdan , Anca, Zozo mai putin Shew ca o sa ma eclipseze . Glumeam chiar si Shew, pe restul nu pre-i cunosc dar pentru voi sa zicem ca pot sa fac rost de niste scaune in plus .
Acuma...problema e ca voi sunteti cam imprastiati care pe unde...
P.S Do not bring Keysspecial! ))))))), nu de alta dar vor fi acolo si parintii nostrii )))))))!!!!!! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|