View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
anca gold member

|
Posted: Tue Dec 21, 2004 9:13 am Post subject: |
|
|
nu iti imagina ca e chiar alb, asa ca zapada...
doar ca acele de brad au dungi argintii pe dosul lor.
culoarea scoartei este alburie, la fel ca la orice brad _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Dec 21, 2004 9:30 am Post subject: |
|
|
Depinde din ce pozitie il privesti shew
I se mai zice si "brad argintiu".... . Daca il privesti de sus... este aproape identic cu ceilalti brazi,.dar daca il privesti de jos,.. sau daca atunci cand il impodobesti, ii ridici putin crengutile...,...., e super de misto! Un alb pufos, asa ii spun eu  |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:53 am Post subject: |
|
|
Azi is nefericita. V-ati mai simtit ca nu va iubeste nimeni si sa vreti tyare mult sa fiti iubiti?  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Caesar membru

|
Posted: Wed Dec 22, 2004 1:59 am Post subject: |
|
|
te simti singurik ?  _________________ Everything beautifull in life it's free. www.things4us.tk
 |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Wed Dec 22, 2004 5:08 am Post subject: |
|
|
Ma simt foarte singurik si numai de cearta am parte Of........
Ce sa mai zic si de nenorocitu' asta de examen. Urasc din tot sufletul. Nu stiti ceva sa imi vina cheful de invatat? Am MARE nevoie de ceva stimulent, nu mai stiu ce sa fac mey dragilor. Sa va povestesc:
Imi place sa ma duc la scoala si *SHOCK* din octombrie pana in noiembrie eram obsedata sa ma umplu de carti sa citesc! Acum parca dracu a dat in minte si ma ingrozesc cartile.
Sa va mai zic ca mi-am facut un PLAN Ar trebui sa invat la 3 materii numai. La prima materia si cea mai importanta profu ii tare de treaba, e ca un mic chinchiloi dar totusi trebuie sa am habar fi'ndca examenul e in scris..so.. nu pot sa ma prezint ca o boa, nu? Normal.. asa m-am gandit si eu. Si cu durere va zic ca la celelalte sunt niste idioti. La inglish nu mai trebuie sa invat, la sport nu am fost niciodata fi'ndca am refuzat sa mai fac sport din clasa 7a iar la economie pur si simplu nu am chef, okay? Any comments? NO.
So, ce spuneti? Si cum f*** (asta nu ii cuvantul ala in engleza care incepe cu f, ci e *fras*) nu avem noi studenti pe forum? _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Wed Dec 22, 2004 6:04 am Post subject: |
|
|
Sa va zic o chestie. De cateva luni am adoptat stilul asta anormal anume sa stau treaza toata noaptea si sa ma culc dimineata de la 4 incolo. Vedeti? E 6 si eu inca nu am dormit. Dar nici nu mi-e somn. Stau si beau un paharel cu vin si ma gandesc la bradul godzilla ce-l voi alege maine. Dar spuneti si voi, nu vi se par cam scumpe? De exemplu, aaaa, apropo de ce a zis ANK, si eu am avut pana acum brad argintiu de cand sunt miqa, dar sa stii ca bradul asta era verde si mai altfel decat celelalte de pe piata, anume cu frunzele mai groase si mirosea mult mai bine. Anul asta am inteles ca variaza intre 1 mil si 1 jumate. Geez. Eu cred ca e cam scump! Poate o sa iau unul in jur de 2 m, nu chiar pana-n tavan..
Mariuse, da' mai reisntaleaza-ti domle messengeru' sa povestim si noi.. mihaita asta e mereu ocupat si nu ma baga-n seama mai nou
Buey, dar voi vedeti cat vorbesc?? Termin imediat. Mai am o curiozitate anume unde lucreaza Aneisse si ce mai face ea.
PS>> Nu imi place de Luciu! Asa brusc! _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Mon Dec 27, 2004 3:08 pm Post subject: |
|
|
cum sa nu te iubeasca nimeni Shew?
nu mai spune prostioare, lasa paharul cu vin, probabil esti stresata din pricina examenelor.
asa ca sfatul meu, iesi sa iei o gura de aer proaspat, fa o plimbarica prin parc, magazine sau unde crezi tu ca te simti bine.
vorbeste cu cineva care crezi tu ca te-ar asculta.
sau gaseste-ti o noua ocupatie.
o sa treaca, toti avem astfel de perioade in care ne simtim putin singuri  _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Mon Dec 27, 2004 3:11 pm Post subject: |
|
|
a-propos, mi-am cumparat un brad foarte frumos.
e o adevarata minune. ma uit la el si e pur si simplu perfect.
mi-a incalzit casa si sebi e de-a dreptul fericit. acum culege clopoteii si globuletele, asa ca am fost nevoita sa le ridic tot mai sus...ca sa nu avem vreun accident, Doamne fereste! dar acum am un nou job, sunt pe post de intermediar intre sebi si podoabele la care nu poate ajunge. asa ca i le dau pe rand, la cerere  _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Mon Dec 27, 2004 3:20 pm Post subject: |
|
|
Aneisse lucreaza la o firma de distributie papetarie si birotica Shew, pe postul de (mai nou) Purchase Assistent (nu ma intrebati , abia acum invat si eu) si face bine....va urmareste pe forum desi e cam liniste dar in ultima vreme si ea s-a cam lenevit.
Shi mercic de intrebare Shew
P.S. Nu te deprima acum in prag de sarbatori  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Mon Dec 27, 2004 3:47 pm Post subject: |
|
|
Great... bine ca faceti bine.. Chef de invatat tot nu am.
Astept ca cineva sa imi dea inapoi o chestie sa pot si eu sa pun poze noi in calculator si mai ales sa imi vedeti iubirea mea, chinchiloiul.
Si eu am luat un brad godzilla si e tare fain asa impodobit. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Thu Dec 30, 2004 2:25 am Post subject: |
|
|
E dragilor, ma gandesc din ce in ce mai des sa ma despart de asta al meu. Suneti cu mine? _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Thu Dec 30, 2004 12:22 pm Post subject: |
|
|
Ihi!
Lista ..... e libera?
Daca "da", atunci trece si numele meu  |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Thu Dec 30, 2004 12:24 pm Post subject: |
|
|
Da` ce a facut mey?(sau ce nu a facut!?)
Dc sa te desparti de "asta "al tau?  |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Mon Jan 03, 2005 7:01 pm Post subject: |
|
|
pai asa is barbatii astia...
In fine......... mai incolo o sa va povestesc despre vacanta mea "beton"  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Jan 04, 2005 8:56 am Post subject: |
|
|
offfff femeile astea!  |
|
Back to top |