| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
marius Marius

|
Posted: Wed May 17, 2006 2:35 pm Post subject: |
|
|
| la`s ca revii... |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
bursucelul_iubitor gold member

Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Wed May 17, 2006 5:28 pm Post subject: |
|
|
hello!
M-am intors din orash, sunt cu zambetul pe buze..mi-a mers f. bine azi:D ...voi ce faceti, si la voi e soare? ... _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
| Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

Joined: 15 Oct 2005 Posts: 1719 Location: off the beaten track
|
Posted: Wed May 17, 2006 6:15 pm Post subject: |
|
|
a fost f cald azi..
si in orash e agitatie, lumea se plimba, si mai toate fetele s-au dat la fustitze....  _________________ kiss ya' |
|
| Back to top |
|
 |

Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Wed May 17, 2006 7:18 pm Post subject: |
|
|
Chiar ca...azi era o tipa cu o fusta asa scurta in 85 incat nici nu putea sa stea pe scaun:)) ...oare de ce or umbla asa?
Mie sincer imi plac mult mai mult tipele ce se imbraca cu fuste mai lungi...parca sunt un mister...si ma atrag mai mult. _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
| Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

|
Posted: Wed May 17, 2006 7:43 pm Post subject: |
|
|
exact....cu cat arati o particica cat ami mik..cu cat trezesti interesul barbatilor mai mult....  _________________ kiss ya' |
|
| Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

|
Posted: Wed May 17, 2006 8:22 pm Post subject: |
|
|
alexbaby.......here we can talk....
e al doilea lic din galati....nu mi-e frik de bac...ce pot face decat sa invat? _________________ kiss ya' |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed May 17, 2006 8:37 pm Post subject: |
|
|
Sa te distrezi:P si poate poate iese ceva:P _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu May 18, 2006 7:18 am Post subject: |
|
|
| maybe wrote: |
si...nu scri nik pe la..minciuna?
i-ai citit marturisirile?  | Tot ce am scris pe acolo, nu are referinta la EA, doar am scris ce cred eu despre minciuna si cum cred eu ca trebuie aplicata intr-o relatie, nu am spus niciodata ca minciuna e buna intr-o relatie, doar ca uneori (doar uneori) se intampla sa fi nevoit sa mai si minti....Nu vreau sa fiu judecat aiurea... _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu May 18, 2006 7:20 am Post subject: |
|
|
| maybe wrote: | | bulinutza_mica wrote: | | Hihi...e logodnicul meu! |
mey
da' nu s-a mai aratat de cand ai facut marturisiri complete  | Ehh uite ca ma arat, doar ca am avut ieri foarte multa treaba:P
So...ontopic pe offtopic...Ma duc la treaba, am foarte multe lucruri de rezolvat azi...IMI iau permisul inapoi, scap de foitza:D hihihihihihi _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
| Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Thu May 18, 2006 7:29 am Post subject: |
|
|
sal bursu
iti urez o zi faina
(chiar daca te dai cu sefu, apropos de...minciuna ) |
|
| Back to top |
|
 |
lory Guest
|
Posted: Thu May 18, 2006 10:02 am Post subject: |
|
|
Hello all b |
|
| Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

|
Posted: Thu May 18, 2006 11:22 am Post subject: |
|
|
moamaa...eu nu v-am urmarit discutiile.......deci: bursu si bulinutza sunt logodnici???  _________________ kiss ya' |
|
| Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Thu May 18, 2006 12:17 pm Post subject: |
|
|
| lory wrote: | Hello all b |
wowowowo cata energie
bine-ai venit  |