View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Thu Nov 04, 2004 3:38 pm Post subject: Mic dictionar jazzonian (sau cum sa valuresti) |
|
|
De cand au aparut ultima oara pe forum, doamnele, domnisoarele si domnii din Jazzonia tin sa ne impresioneze cu limbajul lor pretios (si, de cele mai multe ori, si ridicol !). Ca un adevarta redneck ce sunt, m-am decis sa caut in dictionare explicatia unor termeni folositi de acesti "savanti de renume mondial". Daca unii termeni mi-erau mai mult sau mai putin clari ("ludic", "arhetipal", "sicofanti" ... pardon ! asta ultimul l-am folosit eu ! ), altii m-au lasat de-a dreptul siderat (na! ca m-am modernizat si eu). Astfel incat, tot cautand, am dat peste urmatorii:
Fototaxie = reactia protoplasmei la lumina (ce are s...a cu prefectura, n-am inteles, cel putin nu in contextul in care a fost utilizat)
Auctorial = ???
Dezumba = ???
??? inseamna ca acest cuvant nu exista in dictionar (sau o fi existand in dictionarul jazzonian, limba pe care n-am studiat-o si nici nu imi propun s-o studiez).
Asa incat le propun "luminatziilor" lor sa-si aplece urechea spre "bobor" si sa nu mai foloseasca termeni inexistentzi atunci cand, slava Domnului, avem o limba bogata.
In caz contrar, am sa antamez un apuntament cu senioriile lor si poate o sa le implementez o solutie de fortza ce poate fi simtita pana in strafundurile ancestrale ale fiintei domniilor lor, fototaxia-v-as ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Thu Nov 04, 2004 4:40 pm Post subject: |
|
|
...dah, shi sarcastic esti dar iti sade bine. N-as vrea sa intru in colimatorul tau (exista cuvantul asta?)
Deh, oricum ai fost shi tu tot o unealta ca deh , daca era tota lumea de partea lor...de mult s-ar fi terminat toata povestea , numai ca vezi, si controversele is bune la ceva
cat despre cuvintele alea...dictzionare SF exista?  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Nov 05, 2004 8:06 am Post subject: |
|
|
"Colimator" exista !
Iar daca eu am fost o unealta, atunci sigur am fost ciocanul care le-a tras una peste degetele, sperand sa-i lecuiesc de a incerca sa manipuleze unelte fara sa stie modul de utilizare.
Dupa cate stiu, dictionare SF nu exista, dar e posibil sa ma insel ! Astept raspunsul Jazzonienilor ! Poate o fi limba klingoniana, mai stii ? _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
SefulCelRauDinJazzonia junior

|
Posted: Fri Nov 05, 2004 8:42 am Post subject: Re: Iata ce este Jazzonia: |
|
|
Auzi, fata, mataluta arzi gazu', nu? Cum stai cu lucrarile, ai? Lasa fictiunile ca vanzarile au scazuuuut! Te tai de la primaaa, frumoasooo! Si sa nu-mi fac ochi dulci ca nu tine! Capisciii? Understening?
ContessinadinJazzonia wrote: | OK, Marius, voi raspunde eu. Iata ce nu este JAZZONIA:
Jazzonia NU ESTE un roman traditional
Jazzonia NU ESTE o joaca fictionala
Jazzonia NU ESTE literatura
Jazzonia NU ESTE text liniar
Jazzonia NU ESTE nuveleta de duminica
Jazzonia NU ESTE un fictional genial
Jazzonia NU ESTE un aplomb
Jazzonia NU ESTE o manifestare aroganta
Jazzonia NU ESTE gloria in carne si oase
Jazzonia NU ESTE ingamfarea in carne si oase
Jazzonia NU ESTE cartea manipularilor perverse
Jazzonia NU ESTE Adevarul
Jazzonia NU ESTE Intreaga Teorie Stiintifica
Jazzonia NU ESTE Binefacerea
Jazzonia NU ESTE Mesajul
Jazzonia NU ESTE Ratacirea
Jazzonia NU ESTE Succesul Absolut
Jazzonia NU ESTE Preamarirea
Jazzonia NU ESTE Egoismul
.......
.......
.......
 |
|
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Nov 05, 2004 8:46 am Post subject: |
|
|
Se zice: "Understood" dar n-are importantza. Bine ca a venit cineva sa le mai puna la punct pe Jazzoniene ! Welcome, boss ! _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
SefulCelRauDinJazzonia junior

|
Posted: Fri Nov 05, 2004 8:53 am Post subject: Auzi, insecta simpatica! |
|
|
Auzi insecta simpaticaaaaa! Tu de unde ai rasariiit? Oauuu, vrei sa te pui bine cu BOSSSSUUUL? Nu tine, Airmaneee! Si care-i schema, vrei sa ma inveti tu pe mine englezeasca? Lasa ca va iese pe nas Integrarea asa cum v-a iesit si Ceausescu pe nas! La mine sa nu veniti cu babisme comuniste ca nu tine. Eu pe bvremea aia n-aveam decat tispe anisori asa ca n-am coalizat si nici solidarizat cu defuntctu. Baaa, insecta mica si simpatica, eu sunt Omu' Nou, Capitalist de profesie, sunt Manager din ala adevarat cu boools, OK, Airmane? Am citit-o pe Sandra Brown din scoarta-n scoarta si l-am priceput pe baroiul de Patapievici. Am piscina, am ghiul, ascult manele c-asa vreau si mi-e greata de smenarii de peste granita care vin la noi sa ne fure managementul autohton! Airmane, daca vrei sa ai viata buna cu mine, treci la munca, lasa smenurile astea savante, ca-l bulesc eu si pe scriitorasu asta care-si tot freaca sfecla-n Internet si se tot da mare degeaba! Va spun eu, asta daca lucra sub comanda mea isi revenea din feeericiuneee!
Acu, bun, sa vad ce doleante aveti ca oricum nu se indeplineste visu dintotdeauna al tuturor angajatilor din lume: SA TRAGA CHIULUUUUU LA MISHTO!
Airman04061969 wrote: | Se zice: "Understood" dar n-are importantza. Bine ca a venit cineva sa le mai puna la punct pe Jazzoniene ! Welcome, boss ! |
|
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Nov 05, 2004 8:58 am Post subject: |
|
|
Bai, p***a franaru ! Nu s-a nascut inca omul sa ma faca pe mine insecta ! Vezi ca am zburat-o pe gasculitza aia care m-a facut "cocoselule" asa ca pazeste-ti spatele ! Ce te dai boss la mine, crezi ca tzine ? Mai du-te in (...cenzurat...) cu sefia ta cu tot  _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 12:52 pm Post subject: |
|
|
Pe mine personal ma interesa mai mult sa se prezinte in parte fiecare jazzonianca
uite eu cred ca voi toti sunteti aceeasi persoana! Iz zat right ? _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Fri Nov 05, 2004 1:03 pm Post subject: |
|
|
da mey shew..
Eu sunt o parte dintre ele...
Airman este inca o parte..
Aneisse inca o parte....
Iar mihai este intregul....
Tu ... cine esti? |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Nov 05, 2004 1:53 pm Post subject: |
|
|
Si tu, Brutus ? Pai daca si tu te-ai apucat de valurit ...  _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Fri Nov 05, 2004 1:59 pm Post subject: |
|
|
Pai nu se mai poate meyyy
Am transformat sectiunea "Cariera" in valuriri non-liniare si imaginareeee
Va iubescccccccc
si vaaaa puppppp
 |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 11:59 am Post subject: |
|
|
Jazzonia, anyone ?  _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
zozolina gold member

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 10:01 pm Post subject: |
|
|
n-am idee care-i chestia cu jazzonia (am citit numai postul lui marius, primul) da' mi se pare ca don'shoru (da, tu, marius) e cam recalcitrant. imi place  _________________ indifference - it takes 43 muscles to frown and 17 to smile, but it doesn't take any to just sit there with a dumb look on your face |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Nov 18, 2004 8:17 am Post subject: |
|
|
La plural, zozzo, ca mai este un "don'sor" recalcitrant (a propos, Marius e insurat, deci e domn, nu don'sor). Pe mine ma enerveaza tampitzelele din Jazzonia care fac atata caz de "cultura" si "experienta" lor in domeniul imaginii ca mi se face greatza !  _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Sat Nov 27, 2004 1:02 pm Post subject: |
|
|
Mey dar chiar s-au suparat jazzonienii , n-au lai dat nici un semn de viatza lately.... _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|