| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
andreic silver member

|
Posted: Mon Nov 15, 2004 2:31 pm Post subject: |
|
|
---
Destinul te duce in fata unor intersectii in drumul vietii tale
Asa ca, sorry, dar chestia cu destinul e valabila !
---
Nu te duce nicaieri... te duci tu nu te aduce cineva nu iti serveste la tava  |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Mon Nov 15, 2004 2:44 pm Post subject: |
|
|
Chiar crezi chestia asta ? Eu n-as fi atat de sigur, mi s-au intamplat prea multe ca sa nu cred in destin ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
| Back to top |
|
 |
andreic silver member

|
Posted: Mon Nov 15, 2004 2:56 pm Post subject: |
|
|
Da, normal. Altfel ar insemna ca lumea e plina de marionete
Si eu unul nu ma simt marioneta... |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Nov 15, 2004 2:59 pm Post subject: |
|
|
Nu de marionete ci de SIM-si ! Eu unul ma simt asa ceva ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
| Back to top |
|
 |
andreic silver member

|
Posted: Mon Nov 15, 2004 3:07 pm Post subject: |
|
|
Unii se simt, altii nu...  |
|
| Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Tue Nov 16, 2004 10:29 am Post subject: |
|
|
Eu una cred in reincarnare, deci si in anumite trasaturi ale destinului. Cred ca avem de ajuns undeva sau de atins o anumita , cum sa-i zic, stare spirituala sau inteligenta...de aceea ne tot reincarnam si trecem prin diverse situatii pana ce invatam tot ce avem de invatat ca sa putem trece la un nivel superior...nu exclud nici existenta unor lumi paralele, adik poate ne reincarnam de fiecare data in noi insine si ne traim viatza inca o data si inca o data in functie de alegerile pe care le facem, pana cand atingem acel prag....
Nu dati mey cu pietre! Ziceam shi eu ce cred... _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
| Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:17 pm Post subject: |
|
|
of!
Mda!
Uite ... eu de ex as vrea sa ma reincarnez in actualul tau iubit!
Posibil?
 |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Nov 16, 2004 1:44 pm Post subject: |
|
|
Nu cred, dar mare greseala ai facut sa spui asta!!!!!!!!
SUNT MONITORIZATA de actualul meu iubit pe acest forum chiar shi in mesageria privata!!!! o sa vada ce ai scris shi o sa-l apuce iar gelozia...Nah ca mi-o facushi de data asta!
P.S. TO J.D. : eu n-am zis nika mey shi Marius glumea, sper ca stii sa faci diferenta intre o gluma si ceva serios...oare?!? _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
| Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Nov 16, 2004 2:56 pm Post subject: |
|
|
yep!
Tra la la aaaaa
LOL
Auzi?
Sorry, dar din moment ce a avut influenta la tine, incat urmeaza sa aveti si un viitor impreuna...., eu nu cred sa cedeze in fata unei glume( )
O fi destinul mey, ca tot eram la subiectul asta!
Sorry mey D.J., Fu numai o gluma!
P.S. Dar asa ca intre barbati...da-mi voie sa iti spun ca statornicia intr-o relatie se impune prin reciprocitatea in dragoste si nu prin monitorizarea sentimentelor determinate de "sacra" gelozie!
Iar tu aneisse, daca consideri "benefica" stergere acestor ultime mesaje,.... cu placere! |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Nov 16, 2004 3:06 pm Post subject: |
|
|
Loll Marius, nu prea ii benefica....iar o sa ma certe acasa ca stau mai mult la shuete pe forum cu voi decat cu el shi mai ales la "private" cu tine (ca tot veni vorba) .
Chestia cu monitorizarea i-am explicato shi eu dar....se vede treaba ca nu ma pricep prea bine la explicatzii...Noah haide sa schimbam subiectul ca suntem shi off topic shi tre' sa recunosc ca discutziile pe tema asta ma obosesc ingrozitor (cine are urechi sa auda sau mai bine....cine are ochi sa citeasca!). _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
| Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Nov 16, 2004 3:19 pm Post subject: |
|
|
Pai atunci eu propun ca sa se inregistreze si el aici la noi,... si cu sigurantza se va simti mult mai bine si mai sigur pe sine!
Mai ales ca are si relatii acum!  |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Nov 16, 2004 3:24 pm Post subject: |
|
|
E inregistrat mey...John Doe dar nu a postat nika pana acum...Fii linistit e mai inregistrat ca mine...shi in mailul meu shi-n privatele mele shi cred ca shi-n privatele celor care imi trimit mie private Nu mai are rost sa-mi schimb parolele shi nici ip-ul (a ajuns shi la calc. meu de la servici asa ca...)E baiat bun el asa da' cam gelos. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Nov 16, 2004 5:02 pm Post subject: |
|
|
Gelozia (ce-i drept, nu cea exagerata !) nu e o dovada de pretuire si iubire ? _________________ Bogdan Voicu
|
| Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Nov 16, 2004 5:09 pm Post subject: |
|
|
O fi, dar stii cum e...
Gelozia cea fireasca si pasiva nu prea iese la iveala, pe cand cea exagerata... ... buh, mai provoaca si ...neintelegeri, ca sa nu spun altceva!  |
|
| Back to top |
|
 |
|