View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Fri Oct 22, 2004 11:23 am Post subject: |
|
|
Hai sa fiu un pic al dracului, Anca ! Daca vrei sa stii la ce sa te astepti de la un politician, plateste-l ! (eheee, ehee, eheee, daa dooomnuleee, cum ar zice Basescu). Crezi ca in alte tari sunt mai buni ? Hai sa fim seriosi ! Intr-o dictatura, daca ai o problema, ti se spune "tine-ti gura !", intr-o democratie, ti se spune "hai, vorbeste ! Si-asa nu se rezolva nimic". Asa ca ... _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Fri Oct 22, 2004 11:33 am Post subject: |
|
|
am citit ceva interesant, sunt ideile unui francez:
"Politicianul tr?ieste din politica pe care o exploateaz? ca pe o meserie? Un mandat este pentru el o profesiune din care vrea s? obtin?, pe c?t posibil, onoruri si bani. Nu-l preocup? interesul general si viitorul. Se ocup? numai de el si de avantajele pe care le poate avea din combinatiile ?n care intr?. El ?si face jocul si, dac?-l c?stig?, scopul lui este atins. Nu-l intereseaz? gloria, onoarea numelui s?u ?n prezent si viitor. Politicianul seam?n? cu omul politic tot at?t c?t seam?n? un cabotin cu un artist. Unul are plan de perspectiv?, competent?, seriozitate, pasiune, talent, d?ruire; cel?lalt, doar expediente. " |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Oct 22, 2004 11:42 am Post subject: |
|
|
"Aprob pozitiv !" _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Mon Oct 25, 2004 10:34 am Post subject: noi candidati |
|
|
am citit azi intr-un ziar local ceva ce m-a distrat pe cinste. asa ca, trebuie sa cititi si voi :
" Aflu ca la Biroul Electoral Central s-a prezentat pentru a cere sa-i fie inregistrata candidatura la cea mai inalta functie in stat si Faur Isaia, a carui singura isprava cunoscuta e ca l-a stropit cu cerneala pe Emil Constantinescu. El n-a adus cu sine, cum cere legea, listele cu sustinatori. A lasat vorba ca aceia care doresc sa-l sustina sa-si trimita semnaturile prin posta! Un alt candidat virtual ar fi un domn Gheorghe Tipus, ?fara domiciliu fix?, care si-a gasit, deocamdata, doar 302 sustinatori, multi dintre ei avand numele ?Tipus?. Persoana, dornica sa ne fie presedinte, a avertizat Biroul Electoral Central ca nu va putea fi contactata pentru a i se da raspunsul, intrucat e nu numai ?fara domiciliu?. Are si telefonul ?stricat?. Nu cred ca sunt necesare comentarii." |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Oct 25, 2004 11:26 am Post subject: |
|
|
Pai la cati tampitzi avem in tara asta, nici nu ma mira ! Nu ca altii ar fi mai buni ! In SUA, pe langa cei trei "stoodges" (Bush, Kerry si Nader) s-au inscris in cursa electorala si alti 30 de candidati (printre care si Daffy Duck ! Nu ! Ce-ati vazut la televizor NU era o gluma ! Chiar s-a inscris ! Pe cand se inscrie si Porky ?  _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Mon Oct 25, 2004 11:29 am Post subject: |
|
|
eu il prefer pe bugs bunny  |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Mon Oct 25, 2004 11:35 am Post subject: |
|
|
Si pe mine m-au amuzat chestiile astea.....
Dar nici noi nu stam mai prost la acest capitol... (vezi lista primilor 14 inscrisi) ,.. doar cu nu avem personaje de desen animat...in schimb tot "personaje" avem! |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Mon Oct 25, 2004 1:36 pm Post subject: |
|
|
Mey, pana nu o fi unul acolo sa-l pot vota, nu cu increderea ca va face ceva pt tzara ci macar cu presupunerea ca ar vrea sa faca ceva , eu nu votez!
Bine, daca va exista pericolul sa rasara un extremist de-asta de nici unde...o sa votez contra lui dar.......in rest ma scarbesc totzi, nu mai am incredere nici in mama cand e vorba de politica. Cred ca m-as duce la vot numa' daca la preshedentzie as candida EU, iar eu nu voi candida asa ca...
...shi stitzi ce mi-ar mai place, apropos de astia de gen Isaia sau Tipus, mi-ar placea sa stringa unul din astia voturile shi sa candideze....-Doamne fereste sa iasa!- dar macar sa castige atata electorat incat sa le fie rusine "adevaratzilor politicieni" ca astfel de nebuni au ajuns sa fie preferatzi in defavoarea lor. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Oct 25, 2004 1:53 pm Post subject: |
|
|
Pai Anaisse, nu crezi ca un nebun ca WC Tudor e suficient ? _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
|