View previous topic :: View next topic |
Cine va castiga ? |
Bush |
|
33% |
[ 3 ] |
Kerry |
|
55% |
[ 5 ] |
abtinere |
|
11% |
[ 1 ] |
|
Total Votes : 9 |
|
Author |
Message |
marius Marius

|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:25 am Post subject: |
|
|
Da mey airman...
Noi suntem asa zishii "zapaciti"...doar ca din pacate pt unii ...asa zapaciti cum am fost... nu am omis sa mentionam inca de la inceputul activitatii noastre la aceste subiecte cu tema politica, ca sustinem politica Bush!
In schimb... ceilalti de care spuneam care au binevoit a vota la urma... au dat dovada de "speculanti"...pe care daca ii intrebi acum "pt ce anume au votat Bush..." nu stiu ce anume iti vor raspunde!
Pe ce s-au bazat ?
In ce priveste subiectul in sine...
Tu ai observat ca doar eu tu si mihai am avut bunul simtz sa facem cunoscut cu cine anume am votat?
In rest?
Anonimi!
Anonimatul......e si asta un raspuns!
Chestia care nu mi-a placut a fost ca din 8 care au votat...doar 3 au avut simtul raspunderii...restul rezumanduse doar la citit!
E si asta o chestie.....
Multzam` fain cititorilor!
Ramaneti aproape!  |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:43 am Post subject: |
|
|
Iete nah! Iaca eu recunosc ca am votat cu Kerry, a fost doar o speculatzie. M-am gandit shi eu ca americanii s-au saturat de Bush shi ca nush....ma gandeam ca a facut shi niste greseli cu razboaiele astea dar...ce stiu eu?!?
Iaca, dupa cum se vede, nu stiu nika! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:00 am Post subject: |
|
|
Nu este vb de "recunosc" deoarece nu ai gresit cu nimik!
Ceea ce spuneam era doar o parere pers... a mea..si atat!
Mai bine spune dc anume nu ai mentionat atunci cand ai votat.....?
In ce priveste restul temei...sa stii ca pt. mine mai putina importanta are daca ai votat cu cine avea sa iasa presedinte...deoarece asa cum BUsh a castigat...tot asa si Kerry putea sa castige!
Si ca un p.s. spune si noua cum de ai ajuns la concluzia ca poti sa iti dai cu parerea in ce priveste soarta unei natiuni mai putin cunoscuta tie(SUA) ,...din moment ce la urnele din Ro nu participi... |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:03 am Post subject: |
|
|
Anaisse (iti folosesc noua identitate, pentru ca am inteles ca asta iti place), am impresia ca societatea americana e foarte polarizata in privinta votului (lucru care, recunosc, se datoreaza si lui Bush, care, adresandu-se reprezentantilor republicani in Congres, le-a spus: "Baieti, eu n-am de gand sa stau la dezbateri ! Vreau votul vostru"). Se pare ca linia conservatoare are mai mare castig de cauza ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:05 am Post subject: |
|
|
Nuuu ca Marius are ceva cu tine pentru faptul ca nu vrei sa participi la vot ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:16 am Post subject: |
|
|
Mey dragii mey (chiar imi sunteti daragi), stiu ca nu aveti nika cu mine fiindca nu votez, shi nici nu aveti de ce.
Cum am putut sa-mi dau cu presupusul? Iaca am incercat sa privesc din afara, am tot auzit atatea povesti vis-a-vis de Bush incat m-am gandit ca vor sa-l schimbe. apoi m-am gandit shi la noi, la Romania , oamenii vad dupa fiecare mandat ca nici un ales nu a terminat de infaptuit ceea ce promitea shi cam de fiecare data il schimba, ca sa nu mai spun ca in 4 ani romanul tre' sa dea shi el vina pe cineva pentru mizeria in care traieste si...pe cine sa dea vina? pe conducere! Pey shi dupa 2,3 ani in care tot ce spui la adresa lor e
"T-ui in gat sa-i ..." ma rog, ii realegi?
Se pare ca la americani nu functioneaza asa...era shi normal, n-o duc chiar rau. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:27 am Post subject: |
|
|
Se pare ca da, Anaisse, chiar ii realegi ! Dupa ce l-au injurat (uneori copios !) pe Bush, catolicii l-au votat mai abitir ca in 2000. Si nu sunt singurele categorii la care Bush a crescut (vezi www.cnn.com pentru amanunte) ! _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Nov 09, 2004 8:40 am Post subject: |
|
|
Nu sunt toti ! MIsto faza ! _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
cumulo1408 junior

|
Posted: Thu Apr 07, 2005 6:16 pm Post subject: |
|
|
Airman04061969 I definitely gotta agree with you. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Apr 08, 2005 7:04 am Post subject: |
|
|
cumulo1408 wrote: | Airman04061969 I definitely gotta agree with you. |
Maybe because we're both "rednecks" in Liberals' eyes !  _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
Riverdance gold member

|
Posted: Sun Apr 17, 2005 7:42 pm Post subject: |
|
|
Nici Kerry dar nici macar Bush.....mergea a treia oara Clinton, desi i-ar fi lipsit Monica. _________________ 'Oh spread your wings
Before they fall apart
Home is where the hurt is darlin'
Follow your heart.'
Robbie Williams - Spread Your Wings |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Mon Apr 18, 2005 7:53 am Post subject: |
|
|
hop si tu , a?
Mey river.. israelitii pe cine sustineau?
Bush sau Kerry? |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Apr 18, 2005 10:45 am Post subject: |
|
|
Pe Ariel Sharon !  _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |