View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Sweety Big Diamond
|
Posted: Mon Mar 03, 2008 3:31 pm Post subject: Europa |
|
|
Pe la sfarsitul lui mai asa ne-am hotarat sa ne luam taraboanta si sa facem un tur cu masina prin cateva tari din europa
Turul va fi asa : Spania ,Franta, Germania, Cheia , Slovakia, Romania, Macedonia, Grecia, Italia, ..apoi back home
Cine are idee unde sunt locatii interesante prin tarile astea , poate sa fie si pe langa tarile respective dar nu la mama naibii , sa imi lase un feed back
as ruga mult sa imi raspundeti serios _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
FireEyes Gazda voastra
|
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Mon Mar 03, 2008 8:28 pm Post subject: |
|
|
vrem sa ajungem la lacul Ohrid _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
FireEyes Gazda voastra
|
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Mon Mar 03, 2008 8:57 pm Post subject: |
|
|
Daca vrei eu am sugestii pt Romania! in alta parte nu ma bag _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Sat Mar 08, 2008 6:09 pm Post subject: |
|
|
jolie_jojo wrote: | Daca vrei eu am sugestii pt Romania! in alta parte nu ma bag |
baga _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Sat Mar 08, 2008 6:10 pm Post subject: |
|
|
FireEyes wrote: | Ca sa ajungi in Macedonia e destul de riscant. Sa nu zici ca nu ti-am zis. |
din romania in macedonia`? _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Mon Mar 10, 2008 9:12 pm Post subject: |
|
|
Sweety wrote: | jolie_jojo wrote: | Daca vrei eu am sugestii pt Romania! in alta parte nu ma bag |
baga |
Faceti Transfagarasanul E fain rau drumul si in mod sigur aveti ce sa admirati. Gandeste ca urca pana la aproape 2000 de metri implicit ajungi la Blaea lac...
Barajul Vidraru e de vazut.
Rucarul ca statiune montana este absolut superba...plus de asta pensiunile in marea lor majoritate sunt super faine.
Sunt fana munte _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
Miracle gold member
Joined: 18 Dec 2007 Posts: 603 Location: In my world of paper flowers
|
Posted: Mon Mar 10, 2008 9:34 pm Post subject: |
|
|
Si Branul...e jos...e foarte faina ruta de acre zice jolie.Imi place si mie mult.Nu stiu cand deschid astia Transfagarasanul...dar merita vazut. _________________ Aici zace, intacta, uscata, caractita mica a prostiei.
Ma am la mana. |
|
Back to top |
|
|
FireEyes Gazda voastra
|
Posted: Mon Mar 10, 2008 10:33 pm Post subject: |
|
|
N-am spus din Romania direct in Macedonia.
Dar stii ceva! Du-te in Macedonia si apoi mai discutam.
Este o zona de conflicte interetnice.
In sudul Serbiei: Sarbii si Albanezi (aici intra si Republica Kosovo)
Cat si in Macedonia (Greci, Sarbi, Albanezi)
Daca tot ti s-a pus pata pe zona aia, de ce nu te duci tu la p**a, dubrovnik, portoroz sau alte orase istorice si insule de pe Coasta Dalmata ?
E mai safe si vei gasi niste peisaje de-ti vor taia respiratia. _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
|
CornelB junior
|
Posted: Tue Mar 11, 2008 9:14 am Post subject: |
|
|
FireEyes wrote: | [...]
Daca tot ti s-a pus pata pe zona aia, de ce nu te duci tu la p**a, dubrovnik, portoroz sau alte orase istorice si insule de pe Coasta Dalmata ?
E mai safe si vei gasi niste peisaje de-ti vor taia respiratia. |
Subscriu la Croatia -- vezi aici http://amfostacolo.ro/index.php?taraid=11®id=69&orasid=612 povestite cateva zile absolut fantastice in Croatia [cu foarte multe fotografii], cu un tur prin orasele de pe coasta si - nu in cele din urma - prin parcurile nationale corate - Plitvice, Krka etc...
Nu cred ca mai exista in toata Europa asa ceva, vbesc serios! |
|
Back to top |
|
|
Airman04061969 Big Diamond
|
Posted: Fri Mar 14, 2008 1:25 pm Post subject: Re: Europa |
|
|
Sweety wrote: | Turul va fi asa : Spania ,Franta, Germania, Cheia , Slovakia, Romania, Macedonia, Grecia, Italia, ..apoi back home |
Errr. cum ajungi in Spania cu masina, plecand din Romania, fara sa treci prin alte tari, mai intai ?
La Spania nu ma bag dar iti sugerez, pentru Franta, Lyon - musai sa vezi catedrala, si, daca tot esti in zona, da o fuga si a Chamonix sa vezi Mont Banc-ul si Marea de Gheata, Paris, evident - cu Luvrul, Notre Dame, La Madeleine, Saint Germain des Pres, si fiindca tot vii de la Lyon, poti sa fac un mic ocol pe valea Loarei si in provincia Tourraine (cu castelele aferente). Trecand spre Germania, da o raita si pe la Strasbourg, amestec reusit de civilizatii = germana si franceza. Germania ? Banuiesc ca o iei prin sud, prin Bavaria. e vazut Nuerenberg-ul (neaparat sa iei turta dulce de acolo), Sttutgart si, evident Muenchen-ul.
Unde naiba e tara asta numita Cheia ? Banuiesc ca te referi la Cehia caz in care, te poti opri in drum si la Leipzig si Dresda, eventual un ocol pana la Berlin si Potsdam, nu strica). Cehia ? Praga (obligatoriu Hradcany - palatul imperial), castelele in zona Moraviei si Brno. (Bea si tu o bere pentru mine la Plzen ). Slovacia ? Hmmm, afara de Bratislava, nu prea ai ce vedea Eventual da o fuga pana peste Dunare la Viena.
Macedonia ? Nu ma bag dar mai bine, nu ! Din motive de securitate.
Grecia ? Thessaloniki (Salonic altfel spus), manastirile de la Meteora, pestera Kalimata si peninsula Halkidiki, cu muntele Athos. Pana la Atena e cale lunga asa ca nu te imbii.
Italia ? Florenta (musai !), Venetia (idem) si Roma (drum lung, insa). Milano ? Hmmm. sa zcem ca nu m-a impresionat. Merita si Ravenna si, daca ajungi acolo, nu uita de San Marino. Merita ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
|
tuffgirl can't touch this
|
Posted: Sat Mar 15, 2008 1:45 am Post subject: |
|
|
Dupa toate pe care le-ai insirat o sa trebuiasca sa isi i-a Swetty vreo jumate de an vacantza sa viziteze minunatiile astea. _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
|
flc junior
|
|
Back to top |
|
|
|