View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kpu junior
|
Posted: Wed Jun 23, 2004 11:22 am Post subject: Droguri ati incercat? |
|
|
Fratilor, acesta este un subiect care mi se pare mie este cam neglijat in ultima perioada de toata lumea...au fost niste campanii antidrog dar s-au terminat repede...Ati incercat?daca da de care...si daca te-ai lasat...CUM? _________________ Caut Expre' modul perfect de-a te rupe repede... |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
virus silver member
|
Posted: Wed Jun 23, 2004 2:43 pm Post subject: |
|
|
Eu personal am tras cateva tzigari (7 sau undeva pe acolo)... O fo' bune Nu am mai fumat nika de vre'un an..., acum mi'ai reamintit de ele , poate fac sa fie pana la urma suma rotunda de 10 _________________ Time pays us only with a cold and silent grave. |
|
Back to top |
|
|
Shewanna Sexy Biatch
Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Wed Jun 23, 2004 7:48 pm Post subject: |
|
|
DA.DA.DA.
Weed. hash, X
Nu am mai luat de fro' luna. (cand am fost la felix, desi nu prea aveam mare chef sa trag un fum, prietenul meu in schimb s-a facut warza) Am mai mers cu inca cineva (si cu prietena ei) si ala s-a albit la fatza, am rezut ca acolo isi da ortu popii Era fainutz. Inca nu m-am lasat si nici nu am de gand sa ma las. Bine'ntzeles in limitele normalului.
Sincer, eu raman fidela alcolului. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
|
Catalin Manelist Inrait
Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Wed Jun 23, 2004 8:03 pm Post subject: |
|
|
nu am tras .. nu simt nici o atractie ... raman la tutun si la alcool _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
|
skullpder silver member
|
Posted: Thu Jun 24, 2004 11:42 am Post subject: |
|
|
Droguri, hm, n-am tangente. Multumesc mamei mele me aceasta cale ca m-a facut baiat destept _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
|
silvioara membru
|
Posted: Thu Jun 24, 2004 7:30 pm Post subject: |
|
|
cica am fumat si eu acum 2 ani ceva hash, dar atat. oricum daca se va ivi ocazia de "ceva", mai mult ca sigur ca nu o sa refuz. |
|
Back to top |
|
|
FireEyes Gazda voastra
|
|
Back to top |
|
|
Catalin Manelist Inrait
|
Posted: Fri Jun 25, 2004 3:02 pm Post subject: |
|
|
nu prea vad rostul drogurilor .... chiar nu il vad _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
|
Shewanna Sexy Biatch
|
Posted: Fri Jun 25, 2004 10:58 pm Post subject: |
|
|
Acuma daca unu are bani si isi permite
Este ca o delicatesa.... nush cum sa va explic. As aca mai bine nu ma hazardez in explicatii.
Bah, de ce mi atat de cunoscut Kpu? De undeva il cunosc.. (sau poate ca am fumat odata impreuna si am intrat la verde amandoi ) _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
|
Catalin Manelist Inrait
|
Posted: Sat Jun 26, 2004 10:37 am Post subject: |
|
|
am bani dar tot nu ma atrage ... delicatese pe dreaq... _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
|
Shewanna Sexy Biatch
|
Posted: Sat Jun 26, 2004 10:41 am Post subject: |
|
|
Asta pentru ca toata lumea ii freaked out si asculta diferite sfaturi cum ca Vai, am sa ajung un drogat!
Pe dreaq! Nu e deloc asa, nu ajunge nimeni dependent de nimic daca stie ce sa ia si cu masura.
Kpu, tu de ce taci as aacolo, huh? _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
|
skullpder silver member
|
Posted: Sat Jun 26, 2004 9:17 pm Post subject: |
|
|
"Bine'ntzeles in limitele normalului. "
"...stie ce sa ia si cu masura"
droguri "... deelicatese" in opinia ta?
Very funny!! Hai sa-ti zic o chestie. Cuvintele astea le-am mai auzit si de la altcineva. Un fost coleg de scoala generala cu care eram bun prieten. Acuma arata ca un schelet ambulant , am inteles ca e bolnav de hepatita si toata lumea stie ca e un "snoop droghy".
So, shewanna, nu te juca cu simtul masurii, pt ca il poti pierde fara sa-ti dai seama. _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
|
zozolina gold member
|
Posted: Mon Nov 22, 2004 10:36 pm Post subject: |
|
|
shewi, ce spui tu acolo cu masura e-o tampenie. asa e si cu fumatul, incepi cu-n fum...nu-ti place. apoi te trezesti ca fumezi ca deh, a fost buna masa, ca doar vai..n-am sa-mi beau cafeaua fara o tigare si doamne ce zi infernala la birou.
marijuana nu mi-a dat nici un fel de stare deosebita, am incercat-o de doua ori. mi se pare doar o pierdere de bani si vreme ptr oameni care au prea mult timp liber _________________ indifference - it takes 43 muscles to frown and 17 to smile, but it doesn't take any to just sit there with a dumb look on your face |
|
Back to top |
|
|
Aneisse 100% unknown species
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 10:29 am Post subject: |
|
|
Eu am fumat ceva o data de curiozitate si mi-a ajuns. La inceput m-am speriat pt ca incepuse sa-mi bata inima mai repede apoi am inceput sa rad ca proasta din orice...ciudat e ca ma uitam la discoveri cu inca 2 tipi cum vaneaza leul o caprioara (lucru pe care in mod normal nu suport sa-l vad, schimb programul), shi radeam toti trei de ne tavaleam pe jos. Asa de penibila mi s-a parut faza incat a fost si ultima data! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
|
Catalin Manelist Inrait
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 5:48 pm Post subject: |
|
|
drogurile sunt ca tigarile .. intai curiozitatea .. tragi un fum .. cika marijuana nu creaza dependenta .. asa e .. dar curiozitatea a omorat pisica .. si cum omul e aventurier din nastere .. incepe si cu ceva mai tare .. pana ajungi dependent .. si incep chestiile nasoale .. iti trebuie gramu pe zi .. nu ai bani dai in cap si faci rost .. nu ii inteleg pe cei care se drogheaza .. ati zis ca e delicatesa .. parerea voastra .. eu mai bine mananc niste fudulii ca sunt si alea delicatesa si ma simt mai bine dupa ce le mananc _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |