View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
FireEyes Gazda voastra
|
Posted: Wed Jun 16, 2004 12:22 pm Post subject: Compatibilitati |
|
|
Exista cu adevarat o legatura intre zodii?
Exista cu adevarat compatibilitati?
Ca o zodie este mai mult sau mai putin compatibila cu alta in diverse relatii?
Ce legatura are ascendentul in elaboarea acestor compatibilitati ? _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Guest
|
Posted: Wed Jun 16, 2004 12:34 pm Post subject: |
|
|
nu cred in compatibilitatea zodiilor.. de fapt .. nu cred ca exista vreo legatura intre zodii.. |
|
Back to top |
|
|
skullpder silver member
|
Posted: Wed Jun 16, 2004 1:18 pm Post subject: |
|
|
nici eu, nu vad care e legatura dintre viata oamenilor si "invarteala" planetelor in jurul soarelui. _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
|
Shewanna Sexy Biatch
Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Wed Jun 16, 2004 1:47 pm Post subject: |
|
|
Mie mi se potriveste.
Eu de exemplu nu ma inteleg nicicum cu Capricornii si cu Sagetatorii (mama mea ii sagetator si avem o relatzie GRRRR, tot timpu ne certam si de fr'un an incoace ne-am limitat la dialoguri strict necesare ca si *Mananci?* *Pleci?* si altele) _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
|
FireEyes Gazda voastra
|
Posted: Wed Jun 16, 2004 2:22 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | nu cred in compatibilitatea zodiilor.. de fapt .. nu cred ca exista vreo legatura intre zodii.. |
Ar fi frumos sa nu ramai un anonim(a). _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
|
marius Marius
|
Posted: Thu Jun 17, 2004 10:04 am Post subject: |
|
|
La un subiect precedent, shew a spus: Quote: | nativii din Varsator ei intre ei se inteleg | ,...
As spune ca pe undeva cred ca este o coincidentza,.... eu fiind varsator si avand destule motive care sa ma faca sa analizez cele citate, dar..... nu cred in compatibilitatea zodiilor precum nu cred nici in zodiace si horoscoape!
Coincidente si doar atat!
Coincidente pe care daca ne-am apuca sa le analizam cred ca am descoperi si faptul ca orce horoscop se poate potrivi tot atat de bine si unei altei zodii! |
|
Back to top |
|
|
Shewanna Sexy Biatch
|
Posted: Thu Jun 17, 2004 10:26 am Post subject: |
|
|
Eu cred. Dar nu in cele din ziare sau dimineata la *Buna dimineata* caci alea nu-s deloc de treaba. Cred in cele calculate cu precizie, cred in cei care isi dedica cariera astrologiei, cred in astrograme.
Apropo, mama mea ii obsedata de horoscop Se uita in fiecare saptamana la Ursula (parca asa o cheama pe tipa aia de la B1 tv, cu totii o cunoastem, specia aceea enervanta care, dupa unii cercetatori, sta la baza celorlalte care se erijeaza in mari cunoscatori ai astrologiei; Activitatea ei preferata este vorbitul la televizor- o forma tehnologizata de a spune aceleasi si aceleasi prostii, intr-un consum inutil de energie si bani. Se distinge dupa culorile mov, roz (sau combinatii ale acestora) si par vopsit blond. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
|
FireEyes Gazda voastra
|
|
Back to top |
|
|
marius Marius
|
Posted: Thu Jun 17, 2004 10:46 am Post subject: |
|
|
mihai,...
dar pe aia de pe protvint, cum o cheama mey???? |
|
Back to top |
|
|
Shewanna Sexy Biatch
|
Posted: Thu Jun 17, 2004 10:54 am Post subject: |
|
|
Netty Sandu Da' nu am prea mare incredere in ea. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
|
FireEyes Gazda voastra
|
|
Back to top |
|
|
Shewanna Sexy Biatch
|
Posted: Thu Jun 17, 2004 8:43 pm Post subject: |
|
|
Nu am. Poate daca s-ar stradui sa fie putin mai credibila, sincer cred ca numai de dragu de a prezenta ceva prezinta horoscopu. Nu m-a impresionat catusi de putzin.
Dealtfel, Urania sa stiti ca se straduieste, cu toate ca nu imi place de ea, pot spune ca face o treaba excelenta _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
|
simonikdulce membru
|
Posted: Fri Jul 30, 2004 10:10 pm Post subject: |
|
|
s0rry mihai`.. cum spuneam.. nu cred in c0mpatibilitatea z0diil0r.. se spune ca cei nascutzi in zodia capric0rn nu sunt compatibili cu anumite persoane din alte zodii(nu vreau sa dau exemplu) shi totu shi mi s-a intamplat sa ma intzeleg bine cu acele persoane.. raman la parerea mea ca nu exista nici o legatura intre zodii.. _________________ simonika |
|
Back to top |
|
|
Airman04061969 Big Diamond
|
Posted: Mon Oct 04, 2004 12:36 pm Post subject: |
|
|
Simonik,
Nu stiu daca e adevarat sau nu, dar absolut toti Capricornii pe care ii cunosc imi sunt antipatici (sper sa fii exceptia !). Sunt Geaman si pot sa-ti spun ca, cel putin pana la momentul actual, n-am fost niciodata capabil sa ma inteleg cu Capricornii si cu Racii. In anumite cazuri exista o stima reciproca dar in nici un caz intelegere. Totusi, in ciuda celor spuse, ma inteleg bine cu Pestii (desi aerul cu apa ... ma intelegi ?). Poate pentru ca suntem ambii zodii duble. Ascendentul s-ar putea sa influenteze. Pestoaica de care vorbesc are ascendentul in Taur, iar eu in Fecioara (amandoua semne de pamant). Nu stiu ce sa zic despre compatibilitati dar, sa stii, uneori se potrivesc. _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
|
ciuboda junior
|
Posted: Wed Oct 06, 2004 4:23 pm Post subject: |
|
|
Compatibilitatile zodiacale despre care se vorbeste in acest topic exprima tendinte si caracteristici generale. Cum fiecare individ este unic cu siguranta ca vor exista situatii in care regulile generale de compatibilitate nu se aplica.
Sa nu uitam ca atunci cand discutam de zodii discutam de 1 singur element de analiza: zodia in care esti nascut si care este data de pozitia soarelui. Dar pe langa soare mai exista alte 9 planete principale, fiecare reprezentand un domeniu , o caracteristica a individului. Pe langa planete avem si 12 zodii, 12 case astrologice plus alte elemente de calcul.
Pentru a vedea daca doua persoane sunt compatibile este necesara realizarea astrogramelor (hartilor astrale) si suprapunerea lor. Se mai poate crea si o harta comuna.
Ciuboda
www.astroforum.ro |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|