View previous topic :: View next topic |
OARE NU ESTE SIDA O ARMA BIOLOGICA CE A FOST CREAT PT DECIMAREA POPULATIEI AFRICANE SI CLASELOR SOCIALE CARE NUS VAZUTE CU OCHI BUNI? |
DA SAR PUTEA SA FIE O CONSPIRATIE. |
|
33% |
[ 1 ] |
NU, EU NU CRED AN CONSPIRATII DE ACEST GEN |
|
66% |
[ 2 ] |
DA E CEVA NORMAL IATA SI SINDROMUL GOLFULUI PERSIC. |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Total Votes : 3 |
|
Author |
Message |
wilkox junior

|
Posted: Tue Jun 15, 2004 2:21 pm Post subject: SIDA O ARMA BIOLOGICA? |
|
|
OARE VIRUSUL HIV NU ESTE O ARMA BIOLOGICA CE A FOST CREAT PT A RARI" POPULATIA GLOBULUI SI DE A SCAPA DE O POVARA ,ADICA DE AFRICA SI DE HOMOSEXUALI DE NEGRII SI HISPANICI?
SAR PUTEA CA CEI DIN GUVERNUL S.U.A SA STIE MAI MULTE DESPRE ASTEA ASTA E DOAR O TEORIE DE CONSPIRATIE . _________________ fghsfg |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Tue Jun 15, 2004 2:30 pm Post subject: |
|
|
Asta ii o mare prostie care tzine de SF
Parerea mea e ca SIDA este o binecuvantare caci distruge rasele inferioare!!!!!!!!!!
PS>> that was a joke  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Tue Jun 15, 2004 4:36 pm Post subject: |
|
|
nu cred ca e o arma biologica .... _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
skullpder silver member

|
Posted: Tue Jun 15, 2004 5:08 pm Post subject: |
|
|
E posibil, desi am dubii, in primul rand pt ca nimeni nu e suficient de tampit sa dea drumul unui virus fara sa aiba antidotul. Doi la mana, se crede ca anumite cercuri de interese se impotrivesc crearii/comercializarii unui medicament anti sida pt ca e mai profiitabil sa tratezi boala decat sa o vindeci. Si dupa cum bine stiti medicamentele pt ameliorarea starii bolnavilor de sida sunt destul de scumpe.
ps. cred ca threadul trebuia pus in alta parte. _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Wed Jun 16, 2004 12:28 pm Post subject: |
|
|
asa e .. rog a se muta acest post _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
andreic silver member

|
Posted: Fri Aug 13, 2004 4:22 am Post subject: |
|
|
Si de preferabil sa se corecteze: "EU NU CRED AN CONSPIRATII"... nu se foloseste i din A la inceputul cuvantului... doar in interior si numai la cuvintele de origine latina.
Revenind la topic, cand a aparut sida nu exista nici macar posibilitatea manipularii genetice grosiere (anii 70), nici PC-uri puternice... deci cum poate cineva sa programeze un virus asa de precis (la nivel de bit adn) incat sa faca exact ce face el acuma... e imposibil si in ziua de azi, ca atare nu s-a creat inca virus-antivirus pt. Sida prin prelucrare genetica.
SIDA este raspunsul naturii la tendintele de supraropulare... probabil e un virus mutagen, mai mult ca sigur. A fost descoperit in anii 80 dar el probabil e mult mai vechi, responsabil de multe morti inexplicabile.
Dezvoltarea a explodat odata cu vremurile tip hippy... si a sexului masiv...
SIDA este o boala asemanatoare din punct de vedere al incidentei cu ciuma bubonica care a maturat mai mult de jumate de Europa... nu e creata de cineva ci a evoluat dintr-un virus mai slab.
Cine stie cum va fi SIDA versiunea 2.0  |
|
Back to top |
|
 |
skullpder silver member

|
Posted: Sat Aug 14, 2004 9:20 pm Post subject: |
|
|
"la nivel de bit adn" - sper ca fost o gluma sau cel putin o figura de stil
Sida ca fenomen natural e o teorie de luat in seama totusi. De discutat. Pa, later _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
 |
|