View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Nemo Big Diamond
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 12:16 pm Post subject: Doar un hobby? |
|
|
Doamnelor,domnisoarelor si domnilor,avem sectiune separata.
Creata pentru a-mi etala vastele cunostiinte in domeniu ,pentru a ma lua de ValiSS,si pentru a-l invata cate ceva pe Marius.
Si pentru ca toti cei interesati sa-si gaseasca in perioadele cand apele sunt tulburi,cand solunara e necorespunzatoare,cand ingheata firul pe inelele lansetei un loc unde sa schimbe idei si impresii.
In fine,suntem cateva zeci de mii de "bolnavi" in tara asta si nu vrem sa ne vindecam sub nici o forma.Dar,pentru ca tratamentul (ape curate,pe cit posibil populate cu pesti),sa fie disponibil in continuare,chiar daca nu intra la "compensate",va trebui sa ne schimbam atitudinea fata de raurile si lacurile noastre,fata de locuitorii acestui univers lichid,fata de ceea ce ne inconjoara in general.
Altfel,in curind vom ajunge sa pescuim doar pe simulatoare.Si pe cat de distractiv e un shooter,pe atat de fad e "Bass Tournament" . _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
marius Marius
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 12:21 pm Post subject: |
|
|
Deja ai inceput
Parca eu trebuia sa am cuvantul de introducere |
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 12:25 pm Post subject: |
|
|
Ferea baieti ca s-a pus Nemo pe treaba!!
Nemo....sunt cel mai mare fan...
Si voi baieti...bagati niste minciuni pescaresti...pardon povesti pescaresti??? _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
marius Marius
|
Posted: Tue Nov 06, 2007 12:49 pm Post subject: |
|
|
Cica ultimul peste pe care l-am prins a fost un somn
Acum pe bune, cand vom ajunge la topicul adecvat voi posta si poze cu el
Eu intins pe un scaun si somnul ....cu mine |
|
Back to top |
|
|
tuffgirl can't touch this
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 2:46 am Post subject: |
|
|
Ultima data cand am fost la pescuit, a fost acum vreo doua luni, pe un rezervor care alimenteaza NY cu apa. Era la mizul nopti, nici macar broastele nu mai erau treze, misrosea a animale moarte shi dupa un timp animalele in viatza au inceput sa faca galagie. Daca atsa nu a fost destul de rau al meu drag shi scump (sa ii trag un shut in dos) se apuca sa vorbeasca de Fredy dupa ce el shi cu varul meu shi-au incalcit firul printre niste radacini de la pomi din apa shi incercau sa il descalceasca Au bagat groaza in mine shi acum nu prea vreau sa mai merg la pescuit la mizul noptii. Rezultatul acestei iesiri: 1 catfish de vreun kil jumate o intreaga noapte pe "balta" shi o teama de Fredy _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
|
Nemo Big Diamond
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 9:46 am Post subject: |
|
|
Nu sunt priceputi,nu de Fredy trebuiau sa-ti vorbeasca ci de Jason,ala iesea de prin balti..
Se pare ca majoritatea fetelor de pe aici au avut un contact oarecare cu pescuitul,mai mult sau mai putin traumatizant.OK,atunci hai sa dezvoltam un pic tema.
Cei mai multi pescari se lovesc de aceasta problema-echilibrul intre iesirile la pescuit si timpul petrecut cu familia.Cati dintre voi au auzit intrebarea:"Alege,eu sau pescuitul!",cu accesoriile de rigoare-lacrimi in ochi,fata ravasita,lucruri trantite?
Ce putem face pentru a preveni acest lucru?
PS. Si mie mi s-a pus intrebarea respectiva,si n-am putut sa raspund pe loc... _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 10:55 am Post subject: |
|
|
Eu una daca as fii sigura ca marge la peste si nu in alta parte (cu toate ca imi pare absurda osteneala de a te cara cu toate betele in alta parte decat pe balta )nu vad de ce l-as pune sa aleaga intre o pasiune - pescuitul si o alta pasiune(presupusa ) adicatelea Io _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
marius Marius
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 11:01 am Post subject: |
|
|
Dar cum poti fi sigura?
Singura solutie ar fi sa mergi cu el |
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 1:05 pm Post subject: |
|
|
Nemo wrote: | Ce putem face pentru a preveni acest lucru?
PS. Si mie mi s-a pus intrebarea respectiva,si n-am putut sa raspund pe loc... |
Incerci asa:
''Draga mea, iubita mea ,printesa mea cea scumpa (doi pupi aici )bla bla bla....Uite baiatul tau vrea sa plece si el la un peste(daca spui numai peste ai o portita ).Tu iubita esti libera sa ne insotesti - Dumnezeu mi-e martor ca mi-ai lumina ziua si mi-ai purta noroc la prins - dar nu cred ca te-ar incanta mirosul ala de balta, tu esti o fata fina, delicata...bla bla bla,pt asemenea locatii! Promit solemn a nu exagerez cu berea si sa te sun din ora in ora sa te sarut iar la intoarcere baiatul tau are o surpriza pt tine! (doo trei kile de peste pe care sa le cureti )
Daca asta nu tine: O bagi direct in origini (delicat) iti iei betele in spate,te cari spunand ''ma asteptam ca macar tu sa ma intelegi '' O sa se calmeze ea Numai sa nu uiti ca la intoarcere sa cumperi flori
Foarte important! Baieti evitati pe cat puteti sa raspundeti la aceasta intrebare!!
Cea mai buna solutie este sa te prefaci ca nu ai inteles sau ca nu ai auzit!!
marius wrote: | Dar cum poti fi sigura?
Singura solutie ar fi sa mergi cu el |
Nope....singura solutie ar fii sa-l urmaresti si daca face prostioare sa indoi betele pe spatele lui _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
selen diamond member
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 2:53 pm Post subject: |
|
|
mie mi-ar place...dar nu am nici unde nici cu ce |
|
Back to top |
|
|
tuffgirl can't touch this
|
Posted: Thu Nov 08, 2007 3:02 am Post subject: |
|
|
Eu sunt aia care tot il bate la cap...mergem la pescuit mai, mergem? Dar cand mai mergem la pescuit? Bineinteles trebuie sa fie ziua.... noaptea numai daca nu mai incerca sa ma sperie _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
|
Nemo Big Diamond
|
Posted: Thu Nov 08, 2007 9:45 am Post subject: |
|
|
Hai sa va spun cam cum se desfasoara toata actiunea de pregatire a unei iesiri la pescuit.Debarcarea din Normandia n-a ridicat aliatilor atatea probleme...
Ei,trupa,gasca sau cum vreti sa-i denumiti,iau hotararea--in weekend se iese.Dupa vreo doua,trei iesiri la bere se ajunge la un consens privitor la locul faptei.Se iau in considerare regimul pluviometric al zonei,prognoza meteo,cotele apelor Dunarii,pozitia stelelor si planetelor,predictiile lui Nostradamus si ultima interpretarea a Kabalei.Fiecare din cei implicati i-si stiu rostul--care ce aduce,cine cumpara ramele,viermusii,cine fierbe mamaliga,ce masini sunt la dispozitie.
Urmeaza actiunile de razboi psihologic de acasa:
"Draga,in weekend se anunta vreme frumoasa,nu vrei sa-ti vizitezi parintii?Te duc eu vineri cu masina si vin duminica dupa tine?!"
"Iubita mea,de mult nu te-ai mai intalnit cu prietenele tale.Nu-ti neglija viata sociala."
"Stiu ca ai avut o saptamina ingrozitoare,m-am gandit sa te las in weekend sa te odihnesti,ies si eu cu prietenii la un pescuit.Nu va trebiu sa gatesti,sa strangi dupa mine,etc..."
In general dupa scurte actiuni de comando,se ajunge la un consens si jumatatea accepta sau nu sinergia faptelor.
In cazul in care nu accepta si insista sa participe si ea,inamicul se repliaza pe a doua linie de aparare:
"S-ar putea sa fie vreme innorata,nu cred ca apuci sa faci plaja."
"Sunt milioane de tantari pe acolo,e ultimul lucru de care are nevoie tenul tau"
"Noaptea va fi frig,si umbla tot felul de soareci si alte animale acolo pe mal"
Daca nici asa nu se obtine o victorie,trebuie sa ne recunoastem infranti si sa acceptam inevitabilul.Singurul lucru care ne ramane de facut e sa incercam sa limitam proportiile catastrofei si sa aprindem luminari la biserica. _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 10:09 am Post subject: |
|
|
mai Nemo tu cu pestele tau ... Stii si sotiorul meu drag cand era mic mergea cu tacso la peste _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
marius Marius
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 10:16 am Post subject: |
|
|
m-ai omorat cu 'consensul" |
|
Back to top |
|
|
Nemo Big Diamond
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 10:45 am Post subject: |
|
|
Sweety wrote: | mai Nemo tu cu pestele tau ... Stii si sotiorul meu drag cand era mic mergea cu tacso la peste |
Dupa aia s-a casatorit.... _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|