View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
DArk junior
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 1:06 pm Post subject: Un sfat |
|
|
As vrea si eu un sfat daca se poate
M-am "indragostit" de o colega si nu stiu cum sa vad daca si ea ma place pe mine si vrea sa fim impreuna ,m-am gandit sa o invit la un concert ,duminica asta(este concertul de zilele Craiovei),ce zicetzi e o idee buna??Voi ce atzi face in acest moment in locul meu ??VA informez ca sunt putzin cam timid .Sper sa ma ajutatzi va poop |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Nemo Big Diamond
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 7:25 pm Post subject: |
|
|
Invit-o. _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass |
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 7:46 pm Post subject: |
|
|
Daca as fi in locul tau , ce este asta? Io nu sunt in locul tau! Io sunt in al meu si concert suna bine _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
tuffgirl can't touch this
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 8:53 pm Post subject: |
|
|
Pe langa asta mai esti shi fata Sweety
Concertul e o idee buna atunci o sa poti sa vezi cum reactioneaza cand sunteti inpreuna... daca te atinge pe brat cand vorbeste cu tine... daca se apleaca spre tine shi te atinge pe brat sa strige ceva la tine in ureche, astea sunt semne bune shi la sfarshitul serii poti sa ii spui ca te-ai simtit bine shi ca te-ai distrat bine cu ea shi ai vrea sa o inviti la o cafea daca i-ar face placere.
Daca shi ea mai rushinoasa... o sa se uite la pamant cand vorbeste cu tine, nu o sa poata sa se uite la tine in ochi.... nu e rau nici asta, inca mai ai o shansa shi poti sa o intrebi la o cafea... in mijlocul zilei intr-o sambata sau dumineca(la fel shi cu faza de mai sus)... o sa fie mai confortabila decat daca era sa mergeti afara seara...
Ultimul sfat pe ziua de azi:
Daca o inviti shi zice nu... pai asta ti-e raspunsul shi eu zic sa uiti de ea.
Acum concluzia:
Daca zice da, ai rabadre cu ea shi nu sarii la concluzii pripite despre cum o sa se termine seara... nu stiu cate de bine o cunosti... daca nu o cunosti prea bine s-ar putea sa nu iti placa de ea, nu visa cu ochii deschisi pentru ce doare mai tare cand esti dezamagit despre rezultate... Stai calm shi poarta-te normal... e greu dar poti sa incerci sa iti imaginezi ca esti cu un prieten.
Gata acum e up to you
_________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
|
DArk junior
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 8:53 pm Post subject: |
|
|
Dar totusi mie cam frica de un refuz , nu ar mai trebui sa astept si sai dau de intzeles pe ascuns ca o plac ,sa vad ce atitudine ia ? |
|
Back to top |
|
|
tuffgirl can't touch this
|
Posted: Sat Oct 27, 2007 9:40 pm Post subject: |
|
|
Un refuz nu a omorat niciodata pe nimeni... tine minte ca daca tu nu o cunosti prea bine , mai este o shansa ca sa nu iti placa de ea... felul cum arata nu e singurul lucru important. Trebuie sa va shi intelegeti shi trebuie sa fie shi putin isteatza ca daca e o prostanaca, dupa un timp incepe sa fie obositor sa ai o conversatie cu cineva care nu intelege ce vrei sa spui...
Cati ani ai? _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
|
DArk junior
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 12:20 pm Post subject: |
|
|
16 .Va cer aceste sfaturi ca dragostea nu e punctul meu forte sper sa mi-l imbunatatesc curand |
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 9:51 am Post subject: |
|
|
Hop si io cu intarziere!
So....cum a iesit pana la urma???? _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
DArk junior
|
Posted: Mon Oct 29, 2007 7:01 pm Post subject: |
|
|
M-am hotarat sa o iau cu incetisorul,ca sa o cunosc mai bine .Decat sa ma omor degeaba si sa nu fie genul meu nu cred ca se merita .
offtopic:mor dupa zambetul ei ,parca e o zana astazi imi venea sa sar pe ea la cat de frumoasa era (scuzatzi nu m-am putut abtzine,am vrut sa va impartasesc si voua sentimentul ) |
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 9:52 am Post subject: |
|
|
Vezi ai grija...chestia asta cu saritul pe ea...nu da bine mereu..oricum bafta la cucerit si lasa timiditatea fara sa cazi in vulgar
Si poate ne mai tii si pe noi la curent _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
pupu membru
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 10:23 am Post subject: |
|
|
intra pe site-u asta, poti invata multe de aici
www.artaseductiei.ro
Bafta |
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 4:45 am Post subject: |
|
|
ma aia e colega???? din avatar? io zic sa o inviti direct la un motel ieftin! _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 9:51 am Post subject: |
|
|
Sweety wrote: | ma aia e colega???? din avatar? io zic sa o inviti direct la un motel ieftin! |
La ce pardon are eu spun ca taxeaza destul de mult _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
pupu membru
|
Posted: Fri Nov 02, 2007 10:53 am Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |