View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
alias_lady junior

|
Posted: Thu Jun 03, 2004 10:43 am Post subject: |
|
|
Cat priveste haosul despre care vorbeam...daca nu ar fi existat ceva in care sa credem cum sunt aceste religii,crezi ca astazi noi am mai fi stat de vorba in fata unui calculator...cine stie poate eram sclavi,sau poate ca lumea nu ar mai fi existat datorita poate rautatii care s-ar fi raspandit mult mai fulgerator in lume...e adevarat ca si acum ne indreptam spre dezastru,totusi mai exista speranta...aceasta speranta ne-a fost data chiar de de patimile lui IISUS! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
alias_lady junior

|
Posted: Thu Jun 03, 2004 10:59 am Post subject: |
|
|
ok recunosc faptul ca explicatia mea e puierila,dar asta cred eu! |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
alias_lady junior

|
Posted: Fri Jun 04, 2004 9:20 am Post subject: |
|
|
ok,recunosc faptul ca s-a exagerat un pic in film,dar crezi ca realitatea nu ar fi putut fi la fel de dura? Furia si rautatea oamenilor e fara margini! Cum crezi ca a fost un realitate? Spunem opinia ta te rog! |
|
Back to top |
|
 |
Alucard Vampire

|
Posted: Tue Jun 15, 2004 9:24 am Post subject: |
|
|
Nici eu nu am vrut sa-l vad din cauza ca nu ma omor dupa genul asta ... ba totusi Jesus Christ Superstar ... e beton ... pe asta m-am suparat ca l-am descarcat cu numele Van Helsing ... si mare mirare cand in loc de vampiri si vanatori dau de credinta, piosenii si sacrificii supreme. _________________ Un altfel de Ghid PC |
|
Back to top |
|
 |
|