View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Iomis gold member

|
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Fri Mar 07, 2008 9:08 pm Post subject: |
|
|
Faina si melodia si prezentarea. Multumesc frumos  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
 |
Miracle gold member

Joined: 18 Dec 2007 Posts: 603 Location: In my world of paper flowers
|
Posted: Fri Mar 07, 2008 10:34 pm Post subject: |
|
|
Doamne feri mai...cate ati lucrat in lipsa mea...
Si ValiSS sa nu crezi ca nu am vazut manevra..dar mi-am zis in gand: "bucuresteni!" si noah....am trecut cu vederea.
Eu abia acuma am venit din oras...si a fost fain ..si va zic buna seara _________________ Aici zace, intacta, uscata, caractita mica a prostiei.
Ma am la mana. |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Sat Mar 08, 2008 12:28 am Post subject: |
|
|
Frate mai am un pic si o sa zic ca asta e discriminare! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Miracle gold member

Joined: 18 Dec 2007 Posts: 603 Location: In my world of paper flowers
|
Posted: Sat Mar 08, 2008 12:43 am Post subject: |
|
|
spune,frate. Zi si tu: pff..ardeleni.Nu ma supar.Chiar deloc _________________ Aici zace, intacta, uscata, caractita mica a prostiei.
Ma am la mana. |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Sat Mar 08, 2008 3:09 am Post subject: |
|
|
ValiSS wrote: | Ane, adu maine slanina in parc, JJ aduce ceapa, eu painea si ziarul sa mancam pe el si uite-asa ne descurcam.  |
Pot sa vin shi eu? Aduc niste branza de burduf shi tuica de prune sau vin rosu... ce vreti voi Pacat ca nu pot sa vin acasa vara ca va duceam pe parau in fundu gradini la bunici la ardeleni fara maidanezi  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Mar 08, 2008 3:13 am Post subject: |
|
|
lady wrote: | ValiSS wrote: | Intrebam ca sa stiu pe unde sa nu trec. Nu vreau sa fiu mancat.  |
eeeeee.....daca "te-as manca" , sigur eu nu as mai scapa de tine.... , cred ca de asta nici nu doresti sa incerci, te sperie gandul ca aveai planuri sa-ti pui pirostriile.... , sa nu le rastorni???  |
Cred ca o sa mi se faca rau.....sa nu mai gasesc chesti de genul asta pe aici stimata "lady" Ai primit un avertismet privat deja. Se pare ca nu ai limita. Daca ai chef de joaca, cauta alt colt de bulevard!
Un scurt FYI daca pui un " " dupa tot ce scri, nu face continutul mai putin vulgar. Avem locuri specifice pe forum unde porti face aluzi sau poti sa descri in amanunt, talentele tale de budoir. Sper ca ne intelegem fara a recurge la optiuni mai drastice.
Sa aveti o dimineata buna shi "La multi ani" de ziua femeii ...cele care ne fac specia de ras nu se pun  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
lady diamond member

Joined: 17 Feb 2008 Posts: 867 Location: Unde se agata harta in cui
|
Posted: Sat Mar 08, 2008 7:57 am Post subject: |
|
|
Buna dimineata ! si LA MULTI ANI!!! doamnelor si domnisoarelor, va doresc sa aveti o viata senina
PS: Iti multumesc Tuff ca nu ma lasi sa merg pe calea pierzaniei si iti sunt profund recunoscatoare  _________________ " Daca dragoste nu e , nimic nu e" |
|
Back to top |
|
 |
Iomis gold member

|
Posted: Sat Mar 08, 2008 8:03 am Post subject: |
|
|
Mie mi se pare interesant de studiat o persoana ca lady. Asta bineinteles daca nu e adevarata teoria mea, cea cu clona, sau ca e o persoana inregistrata anume sa se ia de Valiss. Daca chiar e reala, e de studiat. Chiar sunt curios de cate ori revine dupa ce-si ia cate un shut in popou de la Valiss. Mi-o imaginez cum pune mana pe el, el ii da mana la o parte si o impinge, ea revine si iar pune mana pe el, el o impinge si ii si striga: "lasa-ma". Ea revine si vrea sa-i puna mana pe fund  |
|
Back to top |
|
 |
lady diamond member

Joined: 17 Feb 2008 Posts: 867 Location: Unde se agata harta in cui
|
Posted: Sat Mar 08, 2008 8:06 am Post subject: |
|
|
Iomis , eu nu am absolut nimic cu vallis, linistiti-va, imi place numele lui si atat.....nu doresc nimic de la vallis, si nici nu ar avea de oferit din ce mi-as dori eu......voi chiar le luati toate in serios....nici nu mai putem sa radem....
Ma steptam ca azi sa-mi urezi un LA MULTI ANI!! macar din protocol....  _________________ " Daca dragoste nu e , nimic nu e" |
|
Back to top |
|
 |
Iomis gold member

|
Posted: Sat Mar 08, 2008 8:19 am Post subject: |
|
|
Cine Valiss? Special tie cred ca trebuia sa-ti spuna. Nici macar nu a putut sa-si ia sotia in brate cu gandul ca trebuie sa iti scrie tie "la mlti ani". Cred ca in curand or sa se desparta sa vina el la tine la Suceava ca esti irezistibila Sper ca-ti place genul asta de "gluma"  |
|
Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Sat Mar 08, 2008 1:05 pm Post subject: |
|
|
tuffgirl wrote: | [ Avem locuri specifice pe forum unde porti face aluzi sau poti sa descri in amanunt, talentele tale de budoir. Sper ca ne intelegem fara a recurge la optiuni mai drastice.
|
Unde? La ventilator???  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Mar 08, 2008 4:57 pm Post subject: |
|
|
lady wrote: | PS: Iti multumesc Tuff ca nu ma lasi sa merg pe calea pierzaniei si iti sunt profund recunoscatoare  |
Sarcasmul nu-ti sta bine. _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
Ancutza membru

|
Posted: Sat Mar 08, 2008 5:00 pm Post subject: |
|
|
Buna ziua  |
|
Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Sat Mar 08, 2008 5:00 pm Post subject: |
|
|
Hallo  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |