View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Miracle gold member

Joined: 18 Dec 2007 Posts: 603 Location: In my world of paper flowers
|
Posted: Tue Mar 04, 2008 11:59 pm Post subject: |
|
|
Multumesc...si mie mi-a parut bine. _________________ Aici zace, intacta, uscata, caractita mica a prostiei.
Ma am la mana. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Wed Mar 05, 2008 12:02 am Post subject: |
|
|
spaima lui nemo wrote: | Aneisse wrote: | spaima lui nemo wrote: | Aneisse wrote: | au fost momente cand am vrut dar acum ma cam doare in cot de el si oricum ...nu costa mai nimica...n-avem ce impartzi |
imi pare rau  |
N-are de ce...tocmai s-a dovedit ca tot raul a fost spre bine  |
atunci ma bucur pt tine si totusi nunta cand? ai nevoie de timp dupa divort sa ti revi?  |
Am avut destul timp...6 luni de cand ne-am separat...au mai ramas doar niste formalitati pe care nu le-am facut din cauza ca nu avem chef sa dam nas in nas unul cu celalalt Nunta.... inca nu...dar o sa vina o zi...Oricum...am invatzat ca niste mazgaleli pe hartie nu inseamna nimic...Totul tre' sa vina din suflet _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Miracle gold member

|
Posted: Wed Mar 05, 2008 12:02 am Post subject: |
|
|
No v-am pupat.Noapte buna pentru toti...pentru cei pentru care e zi/dimineata...buna dimineata..Si sa fiti sanatosi. _________________ Aici zace, intacta, uscata, caractita mica a prostiei.
Ma am la mana. |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Wed Mar 05, 2008 12:04 am Post subject: |
|
|
Noapte buna Corina....Neatza cei care mai stau  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
 |
spaima lui nemo silver member

|
|
|
Aneisse wrote: | spaima lui nemo wrote: | Aneisse wrote: | spaima lui nemo wrote: | Aneisse wrote: | au fost momente cand am vrut dar acum ma cam doare in cot de el si oricum ...nu costa mai nimica...n-avem ce impartzi |
imi pare rau  |
N-are de ce...tocmai s-a dovedit ca tot raul a fost spre bine  |
atunci ma bucur pt tine si totusi nunta cand? ai nevoie de timp dupa divort sa ti revi?  |
Am avut destul timp...6 luni de cand ne-am separat...au mai ramas doar niste formalitati pe care nu le-am facut din cauza ca nu avem chef sa dam nas in nas unul cu celalalt Nunta.... inca nu...dar o sa vina o zi...Oricum...am invatzat ca niste mazgaleli pe hartie nu inseamna nimic...Totul tre' sa vina din suflet |
ok fara nunta doar suflet cand il vrei imi spui ok? |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
|
|
lady wrote: | maybe wrote: | tuffgirl wrote: | lady wrote: | Tu te vezi ce scrii Tuff??? Sa fie de vina ora tarzie din noapte....mai bine dormeai in timpul asta!! |
Numai atata poti? Oare de ce ma mira faptul?  | e pare ca i-am acordat mai multa atentie decat merita
servus frumoaso  |
servus! Sunt aaaaici Tuffy!!! Azi recunosc ca nu v-am prea bagat in seama, am muncit cu spor-de zor!!!  |
....unde dai shi unde crapa cineva e in denial  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Mar 05, 2008 12:05 am Post subject: |
|
|
nu ma gandeam la tine...si-apoi...cred ca is cam mare pt tine  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Wed Mar 05, 2008 12:05 am Post subject: |
|
|
tuffgirl wrote: | lady wrote: | maybe wrote: | tuffgirl wrote: | lady wrote: | Tu te vezi ce scrii Tuff??? Sa fie de vina ora tarzie din noapte....mai bine dormeai in timpul asta!! |
Numai atata poti? Oare de ce ma mira faptul?  | e pare ca i-am acordat mai multa atentie decat merita
servus frumoaso  |
servus! Sunt aaaaici Tuffy!!! Azi recunosc ca nu v-am prea bagat in seama, am muncit cu spor-de zor!!!  |
....unde dai shi unde crapa cineva e in denial  |
Poate tu credeai ca o luminezi....  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
 |
Miracle gold member

|
Posted: Wed Mar 05, 2008 12:06 am Post subject: |
|
|
FireEyes wrote: | Noapte buna si tie Miracle! |
Tu mi-esti dator...deci nu plec pana nu iti onorezi promisiunea. _________________ Aici zace, intacta, uscata, caractita mica a prostiei.
Ma am la mana. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Mar 05, 2008 12:08 am Post subject: |
|
|
Drace! Bursooky ce i-ai promis? _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Mar 05, 2008 12:08 am Post subject: |
|
|
Aneisse wrote: | nu ma gandeam la tine...si-apoi...cred ca is cam mare pt tine  |
da varsa nu e o problema uita te la irinel cu monica eu o sa fiu monica  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Mar 05, 2008 12:10 am Post subject: |
|
|
spaima lui nemo wrote: | Aneisse wrote: | nu ma gandeam la tine...si-apoi...cred ca is cam mare pt tine  |
)))))))) neeeah...de unde dreak sa scot atatzia bani? Barem aratzi bine cu posheta in cap? _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Mar 05, 2008 12:11 am Post subject: |
|
|
Aneisse wrote: | spaima lui nemo wrote: | Aneisse wrote: | nu ma gandeam la tine...si-apoi...cred ca is cam mare pt tine  |
)))))))) neeeah...de unde dreak sa scot atatzia bani? Barem aratzi bine cu posheta in cap? |
il vand pe nemo la organe  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Mar 05, 2008 12:12 am Post subject: |
|
|
Nu mey, dak esti tu monica...eu tre sa vand pe careva la organe...Auzi...da eu cred ca am mai mult de juma de metru inaltime...crezi ca e grav? _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|