View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Tue Oct 30, 2007 11:42 am Post subject: |
|
|
In cea mai mare parte da Marius si foarte putin pe la alte sectiuni....Tot de-aia intru si eu, sa ma intalnesc cu un nick-name cunoscut si dak se poate prietenos , sa mai fac o caterinca mica si dupa aia ma intorc la fatza mea de buldog nervos , pe scaunul meu incomod , la biroul meu albastru...
Nu am chef in fiecare zi de discutii inteligente. Pentru alea tre' sa ma strofoc si...mi se pare ca ma strofoc destul la serviciu...  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Rose Marie Blue Tenderness

Joined: 17 Jun 2007 Posts: 1273 Location: In the garden of roses
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 11:44 am Post subject: |
|
|
Cea mai mare activitate e aici in chat.Cine ar sta sa-si povesteasca doar esecurile amoroase,frustrarile de la serviciu ori sa faca recenzia unei carti isi foloseste timpul uitand sa mai zambeasca. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Oct 30, 2007 11:49 am Post subject: |
|
|
Aneisse wrote: | ....Tot de-aia intru si eu, sa ma intalnesc cu un nick-name cunoscut si dak se poate prietenos , sa mai fac o caterinca mica si dupa aia ma intorc la fatza mea de buldog nervos , pe scaunul meu incomod , la biroul meu albastru...
: |
Si eu tot cunoscut si tot prietenos.... app, pe cand o caterinca si cu mine?
Scortosilor
JJ, tu nu binevoiesti sa iti dai cu presupusul?
Hai ca te vazui online  |
|
Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Tue Oct 30, 2007 11:50 am Post subject: |
|
|
Noi? Scortosi? Vai, domnu', dar cred ca interpretati gresit.
Aneisse, tu CHIAR AI UN BIROU ALBASTRU???  _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 11:51 am Post subject: |
|
|
marius wrote: | Aneisse wrote: | ....Tot de-aia intru si eu, sa ma intalnesc cu un nick-name cunoscut si dak se poate prietenos , sa mai fac o caterinca mica si dupa aia ma intorc la fatza mea de buldog nervos , pe scaunul meu incomod , la biroul meu albastru...
: |
Si eu tot cunoscut si tot prietenos.... app, pe cand o caterinca si cu mine?
Scortosilor
JJ, tu nu binevoiesti sa iti dai cu presupusul?
Hai ca te vazui online  |
Benocleaza-te pe pagina ''ailalta''!!!! _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Oct 30, 2007 11:55 am Post subject: |
|
|
jolie_jojo wrote: | Suntem o mana de oameni care intram pe forumul asta...si da intram 80% la offtopic!
Din moment ce a fost facut si a fost aici, iar in regulament nu a fost interzisa postarea la off nu vad de ce nu am scrie aici!
Da ne simtim bine, da glumim, da ne destindem, da aberam, da da da...
Care a fost scopul Chat-ului defapt???Nu asta,sa discuti liber??
So...rade chat-ul, rade offtopicul daca asta crezi ca va revigora forumul  |
Categoric Forumul Offtopic nu il va revigora  |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Oct 30, 2007 11:58 am Post subject: |
|
|
Quote: | Din moment ce a fost facut si a fost aici, iar in regulament nu a fost interzisa postarea la off nu vad de ce nu am scrie aici! |
Tot ce este aici, candva nu a fost iar daca va fi sters , atunci regulamentul va interzice asta
Forumul Offtopic, daca nu stiai, a fost un forum unde se mutau subiectele si postarile offtopice, fara insa a avea posibilitatea de a posta in continuare
Astazi exista posibilitatea si ca atare s-a ajuns nu numai la cotinuarea offtopicului care se extragea din discutii, ba chiar si crearea unor "Topicuri" demne de tot offtopicul |
|
Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Tue Oct 30, 2007 11:59 am Post subject: |
|
|
marius wrote: | Quote: | Din moment ce a fost facut si a fost aici, iar in regulament nu a fost interzisa postarea la off nu vad de ce nu am scrie aici! |
Tot ce este aici, candva nu a fost iar daca va fi sters , atunci regulamentul va interzice asta
Forumul Offtopic, daca nu stiai, a fost un forum unde se mutau subiectele si postarile offtopice, fara insa a avea posibilitatea de a posta in continuare
Astazi exista posibilitatea si ca atare s-a ajuns nu numai la cotinuarea offtopicului care se extragea din discutii, ba chiar si crearea unor "Topicuri" demne de tot offtopicul |
Fraier ala care a dat liber la postat nu??  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Oct 30, 2007 12:00 pm Post subject: |
|
|
Mersic....... |
|
Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Tue Oct 30, 2007 12:04 pm Post subject: |
|
|
Mey draga mey...noi oricum nu te putem impiedica sa il stergi....si atunci intreb...de ce ne mai ceri parerea???
Astia suntem!
Dar oare cand am postat la alte subiecte...alea nu se vad???
Nu... trebuie numai sa dam cu parul...ca este misto, ca sunt glume, ca mai stiu eu ce!! _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
 |
Nemo Big Diamond

|
Posted: Tue Oct 30, 2007 12:04 pm Post subject: |
|
|
Apropo,Marius,cine a creat sectiunea "Chat"? Mai sti? _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Oct 30, 2007 12:08 pm Post subject: |
|
|
Aneisse wrote: | Si ne mutam pe mess si asta este! Facem conferintza acolo!
monicapopescu76
Am vazut ce se vrea si nu inteleg de ce dar ma rog, iar spun vreo prostie si iar ma cert cu Marius , cearta care o sa se termine cu un BAN si ghici cine o sa si-l ia pentru a 3-a oara (si definitiv cik). |
Ti-a mai spus careva ca esti obsedata????
Prieteneste,... ti-o spun eu!
Credeam ca in sfarsit ai inteles insa curios ce ai inteles
Aneisse, inca mai esti cu.... JD?
Mey,in caz d schimbari de decor,...pleasseeeee anunta-ma  |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Tue Oct 30, 2007 12:08 pm Post subject: |
|
|
marius wrote: | Si eu tot cunoscut si tot prietenos.... app, pe cand o caterinca si cu mine?
Scortosilor
|
Pe mine ma gasesti anytime pe mess dak vrei caterinca, acolo suntem egali si imi permit  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Oct 30, 2007 12:09 pm Post subject: |
|
|
Nemo wrote: | Apropo,Marius,cine a creat sectiunea "Chat"? Mai sti? |
App nemo, dc simt ca incerci sa ma strapungi? |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Oct 30, 2007 12:10 pm Post subject: |
|
|
Aneisse wrote: | marius wrote: | Si eu tot cunoscut si tot prietenos.... app, pe cand o caterinca si cu mine?
Scortosilor
|
Pe mine ma gasesti anytime pe mess dak vrei caterinca, acolo suntem egali si imi permit  |
Lol, adica aici nu suntem egali?
Iar ai inceput pe latura asta
Egali suntem oriunde aneisse. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|