| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
jolie_jojo irecuperabila

Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Wed Oct 24, 2007 8:24 am Post subject: |
|
|
| Nemo wrote: | | Nemo wrote: | Da niste p**a de brotacel ar merge....  |
Cristoase, p u l p a am scris.
Unde-i editul?
Vedeti ce cuvinte bagati in filtru,ca iese aiurea.
Jojo,sterge postul ala.  |
Nu sterg nimic...ptca nu este vina ta
Stiu ai vrut sa spui p u l p e dar nu te lasa apare p**a  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Wed Oct 24, 2007 8:24 am Post subject: |
|
|
p**a.
Mdea. Asa apare.
Neatza. _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
| Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Wed Oct 24, 2007 8:25 am Post subject: |
|
|
Stiu ca si eu mi-am luat tzeapa de doo trei ori pana acum
Neatza nene rau! Incepem cu o bere??  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |
Nemo Big Diamond

|
Posted: Wed Oct 24, 2007 10:04 am Post subject: |
|
|
Salut,lume...?
Unde sunteti,bre?
Sau azi e randul vostru sa fiti vizitati?  _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass |
|
| Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Wed Oct 24, 2007 10:18 am Post subject: |
|
|
Ce amenda ti-au dat ieri???  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Wed Oct 24, 2007 10:20 am Post subject: |
|
|
Nemo, esti ceva de groaza. Aseara ma astepta un plic in cutia de scrisori, de la Administratia Financiara. O scrisoare blestemata ma anunta ca vita care se ocupa de contabilitate (am schimbat-o, dar tot degeaba), nu mi-a depus bilantul contabil la 31 Decembrie 2006. Si sa ma prezint in max. 5 zile la ei, in caz contrar urmand sa ma amendeze cu o suma intre 1500 si 4500 RON. Partea si mai frumoasa e ca scrisoarea e datata 10 Octombrie 2007. Si eu am primit-o (e data postei pe plic) pe 23.10.2007. Asa ca astazi o sa ma duc acolo si-o sa mi-o fur rau de tot. Ca Grivei pe ciocolata am imbrehanit-o, sa ma ierti. Piaza rea ce esti. Numai tu esti de vina.  _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
| Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Wed Oct 24, 2007 10:28 am Post subject: |
|
|
Cine Mah io????
Pai ce...imi platesti mie??? Auzi la el....Inginer  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Wed Oct 24, 2007 10:28 am Post subject: |
|
|
Fi-ti-ar contabilii si economistii si alti fomisti sa-ti fie.  _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
| Back to top |
|
 |
Nemo Big Diamond

|
Posted: Wed Oct 24, 2007 10:30 am Post subject: |
|
|
| jolie_jojo wrote: | Ce amenda ti-au dat ieri???  |
2000 ron
Mi-au luat ultimii bani din casa.
| Quote: | | Nemo, esti ceva de groaza. Aseara ma astepta un plic in cutia de scrisori, de la Administratia Financiara. O scrisoare blestemata ma anunta ca vita care se ocupa de contabilitate (am schimbat-o, dar tot degeaba), nu mi-a depus bilantul contabil la 31 Decembrie 2006. Si sa ma prezint in max. 5 zile la ei, in caz contrar urmand sa ma amendeze cu o suma intre 1500 si 4500 RON. Partea si mai frumoasa e ca scrisoarea e datata 10 Octombrie 2007. Si eu am primit-o (e data postei pe plic) pe 23.10.2007. Asa ca astazi o sa ma duc acolo si-o sa mi-o fur rau de tot. Ca Grivei pe ciocolata am imbrehanit-o, sa ma ierti. Piaza rea ce esti. Numai tu esti de vina. |
Vine sfarsitul anului,trebuie sa-si faca si ei plinul.Pusculita statului au golit-o,acum toata lumea e pe teren.
Eu am primit scrisoare de la Ministerul Finantelor,cu titlu de executare silita anexat pentru suma de 5 ron.Daca nu plateam veneau si-mi luau suportul de pixuri din birou...  _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass |
|
| Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Wed Oct 24, 2007 10:35 am Post subject: |
|
|
AM o caciula aproape noua si niste manusi la fel. Un fular tricotat, bleu, si o pereche de bocanci masura 43. O pilota o tin degeaba, si d00 perne. Un monitor foarte bun de 17", o chitara electrica (e Rghin, dar am 'tunat-o' si e al naibii de permisiva), o instalatie de pom incrcata si niste seminte (punga e desfacuta, dar nu am bagat mana in ea). Cine vrea sa cumpere ceva din toate astea, e asteptat cu un mesaj privat, pentru a negocia pretul. Ca am nevoie de bani sa manance statul, arza-l-ar pe matze si sari-i-ar ochii ca la melci. Help, pls. Omg! _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
| Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Wed Oct 24, 2007 10:35 am Post subject: |
|
|
Macar v-au lasat de o bere...nu va mai plangeti atat... exagerati!!
Acum stiu unde vreau sa lucrez cand am sa ma fac mare... la garda financiara  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Wed Oct 24, 2007 10:36 am Post subject: |
|
|
Te omor pana sa ajungi acolo.  _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
| Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Wed Oct 24, 2007 10:37 am Post subject: |
|
|
| ValiSS wrote: | Te omor pana sa ajungi acolo.  |
te omoara altul pana sa ajungi sa ma omori tu pe mine!
vezi ca am pile pe acolo...poate mai trimit o echipa!!  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Wed Oct 24, 2007 10:38 am Post subject: |
|
|
Lasa omoratul, ca nu te prinde. Ia zi, cumperi ceva?  _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
| Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Wed Oct 24, 2007 10:40 am Post subject: |
|
|
Mai am si o Biblie imbracata in piele. De fapt e musama, dar sa consideram totusi ca-i piele, poate pacalim pe careva. Si o colectie Alexandre Dumas careia ii lipsesc copertile. Hai, aratati-mi ca-steti oameni de carte si luati astea.  _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|