View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
skullpder silver member
|
Posted: Sun Mar 28, 2004 1:45 pm Post subject: Ultimul film Bun pe care l-ati vazut |
|
|
Ce filme noi shi interesante ati mai vazut? Ca poate vreau sa le vad si eu _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Shewanna Sexy Biatch
Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Sun Mar 28, 2004 7:28 pm Post subject: |
|
|
Ultimul film bun pe care l-am vazut era *Brother Bear* care tare mi-a mai placut. Probabil pentru ca eram adunatzi cu totzii la un pahar de urina ca tot e la moda suculentul excrement _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
|
skullpder silver member
|
Posted: Wed Mar 31, 2004 7:01 pm Post subject: |
|
|
Subtirel "brother bear", nu se compara cu Finding Nemo de exemplu, da io nu la desene animate ma refeream. La d'alea sa te uitsi tu _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
|
FireEyes Gazda voastra
|
|
Back to top |
|
|
silvioara membru
|
Posted: Sat Apr 03, 2004 11:13 pm Post subject: |
|
|
Ultimul film pe care l-am vazut a fost "The Passion of the Christ". |
|
Back to top |
|
|
marius Marius
|
Posted: Sun Apr 04, 2004 12:03 pm Post subject: |
|
|
Aseara am revazut :
"Tacerea mieilor " si "Dragonul rosu",..
Superbe filme, ... mai ales daca le vizionezi pe amundoua in aceasi seara! |
|
Back to top |
|
|
Arvinna membru
|
Posted: Fri Apr 09, 2004 3:11 pm Post subject: |
|
|
QUO VADIS (Polonia, 2001): bestial!!!! _________________ "If you can't annoy somebody, there is little point in writing." |
|
Back to top |
|
|
FireEyes Gazda voastra
|
|
Back to top |
|
|
Shewanna Sexy Biatch
Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Mon May 10, 2004 6:24 pm Post subject: |
|
|
Rareori prinzi pe Hbo un film bun. Sau poate ca sunt numai eu aceea care nu prinde decat din ani in pasti
Zilele astea de plictiseala m-am t?r?t in pat si am aprins Hbo sa vad ce mai e pe el! Spre norocul meu atunci incepea un film, necunoscut pentru mine, anume Ted Bundy.
L-am vazut pana la sfarsit si m-a shocat de bun ce era. Daca avetzi ocazia neaparat sa il vedetzi caci e criminal, beton, sublim chiar.
L-a vazut cineva? Nu prea cred.. E gen *Culoarul mortii*
Superb. Cu toate ca urasti personajul principal, la final ti se face o mila de el, de l-ai lua la tine acasa Tare m-a mai marcat
E o ecranizare dupa un caz real (o sa va shocheze daca vedetzi filmul), un criminal in serie din anii '70 din State care si-a gasit finalul exact ca si in film dupa ce a facut peste 40 de victime. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
|
skullpder silver member
|
Posted: Wed May 12, 2004 9:28 am Post subject: |
|
|
ultimul film pe care l-am vazut (identity -2003) . Bunicel, mai slab decat gothika dar mai bun decat ghost ship. _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
|
fetitza junior
|
Posted: Mon May 17, 2004 2:29 pm Post subject: |
|
|
Am vazut niste filme tare klumea recent- Instructie="Basic" cu Travolta si cu S. Jackson, Master and Commander cu Russel Crow, Viata lui Julius Caesar- alt film bun de tot, Ultimul Samurai- pe care l-a vazut deja toata lumea si Passions of Christ- care e o mare porcarie!!!!! |
|
Back to top |
|
|
creolegirl membru
|
Posted: Mon May 17, 2004 3:59 pm Post subject: |
|
|
"21 grame" - dur dar adevarat _________________ Daca inveti din greselile tale esti destept. Daca inveti din greselile altora esti geniu. |
|
Back to top |
|
|
Catalin Manelist Inrait
Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Wed May 19, 2004 4:09 pm Post subject: |
|
|
eu ultimul film de mi`a placut e scary movie 3 .. imi place genul acestor comedii _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
|
skullpder silver member
|
Posted: Wed Jun 09, 2004 10:50 am Post subject: |
|
|
Butterfly effect. Fenomenal film. Nota 10 din partea mea.
10 days to lose your guy -sau cam asa ceva. mi-a placut, o comedie bunicica. nota 7
Final destination 2 - iar un film deosebit. L-am sters ca prostu de pe calc. Il are cineva pe cd? Nota 9. _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
|
FireEyes Gazda voastra
|
|
Back to top |
|
|
Reclama
|