View previous topic :: View next topic |
v`ati inscrie ? |
da |
|
37% |
[ 3 ] |
nu |
|
62% |
[ 5 ] |
|
Total Votes : 8 |
|
Author |
Message |
Anne diamond member
|
Posted: Tue Jul 03, 2007 1:59 pm Post subject: Armata de profesionisti |
|
|
ce parere aveti despre desfiintarea armatei obligatorii si infiintarea celei de profesionisti platite pentru serviciile prestate?
mie imi place ideea .. si m`as baga in armata dar din pacate nu sunt informatii suficiente usor de obtinut ..
salariile nu sunt mari ..cam 6 milioane in afara misiuniilor si 2000 $ pt misiuni parca .. oricum .. nush .. mie imi place domeniul si acum e accesibil _________________
|
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 2:40 am Post subject: |
|
|
io as zice sa te mai gandesti o data , vb doar teribilismul din tine! _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
Catalin Manelist Inrait
Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 3:14 pm Post subject: |
|
|
m-as inscrie ca imi place domeniul dar cand ma gandesc pentru ce pot sa mor .. nu se merita ... mai ales pentru domnii de la conducerea tarii .... _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
|
ValiSS Nenea` Rau
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 3:25 pm Post subject: |
|
|
Domeniul poti sa spui ca-ti place dupa ce faci un stagiu acolo; iti garanteaza un nene care a facut si stie despre ce e vorba. Am facut la doua specializari mai 'nobile', daca vrei, si realitatea bate filmul american. _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 1:20 am Post subject: |
|
|
mai stiu io chitaci care vor sa fie eroi in razboaie
Anne ai facut macar scoala militara? _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
Aneisse 100% unknown species
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 10:36 am Post subject: |
|
|
pentru banii astia (6 milioane), nu
daca dadeau 2000$ pe luna...mai mergea , dara asa, sa mor de foame acasa si sa astept sa ma trimita astia sa mor pe bune ca sa iau un ban gramada...
...deci vedetzi voi, totul se rezuma la bani, Valiss are dreptate - sunt materialista _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 11:19 am Post subject: |
|
|
In primul rand sunt locuri limitate deocamdata in jur de 5000(de la inceputul anului asta) pt voluntariat!
Apoi din auzite si scanate am inteles asa:
-Solda lunara de cel putin 1.000 de lei noi
-echipament militar
-hrana si medicamente gratuite
- compensatie de 50% pentru plata chiriei sau locuinta de interventie in caminul militar
-programe de specializare profesionala
Contractele se fac pe 4 ani din cate stiu....
-Daca vrei o cariera in armata si crezi k esti pregatita pt viata asta ...
Depinde numai de tine.... _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
Anne diamond member
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 1:03 pm Post subject: |
|
|
n`am facut liceu militar dar m`am pregatit pentru a da la academia de politie ... la penitenciare .. dar mai mult mi`ar placea armata , dar la academia militara mi se pare prea greu .. pt ca e eng proba obligatorie si eu nu am facut eng deloc ... _________________
|
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 1:06 pm Post subject: |
|
|
La academia militara.... e ''bisnitza'' curata draga mea... stiu - cunosc
Trei sferturi din locuri sunt date chiar daca pare greu de crezut!
In schimb nu este o regula asta: ''nu am facut liceu militar-prin urmare nu pot da la academie''... _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 1:11 pm Post subject: |
|
|
PS ... de ce nu te interesezi si de '' Academia Nationala de Informatii'' ??
Poate poate.... SRI ... chestii socoteli.... daca te atrage domeniul asta...
Dar si aici sunt argumente pro si contra _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
maybe may be
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 1:24 pm Post subject: |
|
|
Anne wrote: | n`am facut liceu militar dar m`am pregatit pentru a da la academia de politie ... la penitenciare .. dar mai mult mi`ar placea armata , dar la academia militara mi se pare prea greu .. pt ca e eng proba obligatorie si eu nu am facut eng deloc ... |
ma gandesc la comentariile noastre pe la..."Che Guevarra"
ce anume te provoaca aci -la armata ma refer??
iar cu engleza, nu cred ca ar fi fost prea greu, se invata, n-ai stiut din vreme? |
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 9:42 pm Post subject: |
|
|
Si chestia asta cu armata de profesionisti cu ce se mananca? In ce consta ea? Ce activitate are? _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 8:53 am Post subject: |
|
|
e ceva de genul elitei ? special forces? imi explica careva? _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
ruchtenwald Primul post
|
Posted: Wed Sep 19, 2007 9:49 pm Post subject: Armata de profesionisti |
|
|
bagati-va mintile-n cap mai copii, nu stiti ce faceti alegeti o scoala civila... e mai bine.Cat despre armata de profesionisti, a existat intotdeauna (nenea`rau s-ar putea sa stie despre ce vorbesc) doar ca membrii ei erau detasati de la tot felul de institutii civile sau trecuti formal in rezerva continuand sa activeze in structurile militare la un alt nivel.Poate parea surprinzator dar iesea un melanj in care fiecare isi gasea locul sau.Au existat si oameni deosebiti care au facut ca totul sa se intample (Becheru si altii) si oameni la fel de deosebiti care au plecat sa castige experienta de la altii si au pus umarul la realizarea acestui lucru (este o lista enorma...ii pot enumera aici pe Stanescu A. Ifrim G. Bobocel S. si Vladuti S. pentru ca merita din plin...si pe multi altii!) uneori nefiind macar platiti pentru asta!! iar voi va ganditi la salriu? este unltimul lucru in cateogria importantei...este trist nivelul la care a juns patriotismul in romania...succes! |
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
|
Posted: Thu Sep 20, 2007 7:13 am Post subject: Re: Armata de profesionisti |
|
|
ruchtenwald wrote: | iar voi va ganditi la salriu? este unltimul lucru in cateogria importantei...este trist nivelul la care a juns patriotismul in romania...succes! |
Oare de ce am impresia ca acum se merge pe '' Unde ti-e bine, acolo e patria!'' ??? _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |