View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
marius Marius

|
Posted: Thu Mar 25, 2004 5:03 pm Post subject: |
|
|
dj,
Pana la urma ... se vede ca nici tu nu esti hotarat!
Atunci hai sa o luam altfel....
Se pare ca "creierul" atat al` de jos cat si `al de sus, sunt obisnuiti cu o "ejaculare rapida", si ... nu cumva ejacularea asta ti-ai deprinso prin masurbare?????
Poate ca ai invatat trupul sa termine repede ca la o "partida manuala"? |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
djproblema junior

|
Posted: Fri Mar 26, 2004 11:15 am Post subject: dj problema...din nou...:) |
|
|
nu ma nu ma masturbez...adika nu am o obisnuintza...pot sa numar de cate ori mam masturbat de cand ma stiu....cred ca de vrea 15 20 de ori maxim...imi place mai mult sa o fac cu o femeie...da am auzit si o de chinese brush cica opreste ejacularea de la o ora pana la 3 ore!!!marfa...va dati seama ce orgie sexuala ar fii!!!da ii prea scumpa in jur de 500 000 de lei...njpa...da pe voi cat va tine?...asa pe bune recunoasteti...eu tind sa cred ca si la voi nu dureaza mai mult de 1 pana la 5 min.dar poate ca nu toti au puterea sa recunoasca...da io zic ca nu ii ceva rau...ca doar tot sex ii nu?...ata...ete _________________ ...sunt o problema in toate... |
|
Back to top |
|
 |
Alucard Vampire

|
Posted: Fri Mar 26, 2004 1:04 pm Post subject: |
|
|
, n-am stat niciodata cu ochii pe ceas sa vad cand sunt gata, cred ca mi s-a intamplat si mie sa fiu gata in cateva minute, dar nu de multe ori. poti sa termini repede din mai multe motive nu neaparat din cauza ejacularii precoce.
cel mai mult am facut sex vreo 5 ore si am terminat de 5 ori. cel mai putin nu am cronometrat  _________________ Un altfel de Ghid PC |
|
Back to top |
|
 |
virus silver member

|
Posted: Sat Mar 27, 2004 10:23 pm Post subject: |
|
|
du'te urjent si neaparat la un sexolog !!!  _________________ Time pays us only with a cold and silent grave. |
|
Back to top |
|
 |
Alucard Vampire

|
Posted: Fri Apr 09, 2004 12:48 pm Post subject: |
|
|
Si tu ii vei face o statuie acestei perii chinezesti.
Eu zic ca ce faci tu aici nu e decat reclama gratis ...
atat si nimik mai mult. _________________ Un altfel de Ghid PC |
|
Back to top |
|
 |
|