View previous topic :: View next topic |
Ce zodie sunteti? |
Berbec |
|
6% |
[ 5 ] |
Taur |
|
10% |
[ 8 ] |
Gemeni |
|
11% |
[ 9 ] |
Rac |
|
7% |
[ 6 ] |
Leu |
|
7% |
[ 6 ] |
Fecioara |
|
6% |
[ 5 ] |
Balanta |
|
10% |
[ 8 ] |
Scorpion |
|
5% |
[ 4 ] |
Sagetator |
|
7% |
[ 6 ] |
Capricorn |
|
10% |
[ 8 ] |
Varsator |
|
11% |
[ 9 ] |
Pesti |
|
6% |
[ 5 ] |
|
Total Votes : 79 |
|
Author |
Message |
Rose Marie Blue Tenderness
Joined: 17 Jun 2007 Posts: 1273 Location: In the garden of roses
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 11:20 am Post subject: |
|
|
Eu sunt leu _________________
|
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 5:24 pm Post subject: |
|
|
Vrsatoare.....moama ce de varsatori pe aici!!!! _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
maybe may be
|
Posted: Fri Jun 29, 2007 11:23 am Post subject: |
|
|
jolie_jojo wrote: | Vrsatoare.....moama ce de varsatori pe aici!!!! |
mda, laudarosilor
ia de-aci, in caz ca nu sti de ce sunteti asa de...iubiti
VARSATOR (21 ianuarie - 19 februarie) "ITI SPUN DREPT..."
Cum e zodia asta?
Originalul" zodiacului, Varsatorul, e plin de contradictii si paradoxuri.
Ce "PASARELE" are?
E un revolutionar cu ciudate tendinte tiranice, un liberal capabil de uimitoare idei fixe, un nonsalant cu surprinzatoare accese paranoice, un singuratic cu nevoi sociale foarte marcate. Este vizionar si utopic, altruist si egoist deopotriva. Cu toate ca nu ezita sa spuna exact ce gandeste, fara sa-i pese de consecinte, se intampla deseori sa faca tocmai pe dos fata de ceea ce le predica altora. Inzestrat cu multa vitalitate si cu o personalitate distincta, indiferent ca e tipul savantului distrat sau al razvratitului agitat, te surprinde cu cele mai neasteptate manifestari.
Cand face urat?
Independent si incapatanat, se enerveaza instantaneu cand e contrazis sau nu e lasat sa faca ce vrea. Din fericire, ii trece repede. Iar oamenii il iubesc, fiindca e prietenos, saritor, optimist si ii contamineaza cu entuziasmul lui uneori atat de copilaros. |
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Fri Jun 29, 2007 11:33 am Post subject: |
|
|
Dragut uite asta nu o citisem pana acum
Ms ms pt informare Maybe _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Fri Jun 29, 2007 1:30 pm Post subject: |
|
|
pfoa mai multi varsati? nu va prelingeti pe aci va rog _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
maybe may be
|
Posted: Fri Jun 29, 2007 1:44 pm Post subject: |
|
|
nu de alta, da' nu va mai putem aduna |
|
Back to top |
|
|
Rose Marie Blue Tenderness
Joined: 17 Jun 2007 Posts: 1273 Location: In the garden of roses
|
Posted: Sat Jun 30, 2007 7:51 am Post subject: |
|
|
Ma piteti convinge sa cred in zodii _________________
|
|
Back to top |
|
|
maybe may be
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 7:36 am Post subject: |
|
|
nu |
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Wed Jul 04, 2007 2:05 am Post subject: |
|
|
Rose Marie wrote: | Ma piteti convinge sa cred in zodii |
ca bine tice maybe
documenteaza-te nitel , daca nici ala nu e bun atunci _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
|
Back to top |
|
|
Aylin membru
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 2:31 pm Post subject: |
|
|
Eu sunt Sagetator. |
|
Back to top |
|
|
maybe may be
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 2:38 pm Post subject: |
|
|
Aylin wrote: | Eu sunt Sagetator. |
in caz ca mai ai dubii
Despre femeia Sagetator:
Femeia Sagetator are vise mari! Nu ambitii, ci vise - retineti asta, fiindca este o diferenta fundamentala între cele doua. Ambitiile ar putea fi ale femeii Leu sau Scorpion. Femeia Sagetator va visa alaturi de dvs. sa descopere o noua Atlantida sau sa explorati împreuna vreo planeta din alte universuri.
Pe femeia Sagetator o intereseaza deopotriva cine a descoperit cu adevarat America sau ce anume aduce nou pentru fiinta umana budismul. Va poate fermeca de la prima întâlnire cu aspiratia ei frenetica de a-l descoperi cu adevarat pe Dumnezeu, dar se va bucura daca o veti ajuta sa realizeze ca El se afla la fel de bine într-o carte de bucate sau în miturile cosmogonice ale dogonilor.
Nu, femeia Sagetator nu seamana cu femeia Gemeni decât ca apetit informational, numai ca sfera ei de interes se afla ceva mai sus decât jurnalele informative ale tuturor posturilor de televiziune. Femeia Sagetator este dinamica, însa mult mai înceata decât femeia Berbec, si dornica sa se sacrifice de dragul celuilalt, însa mai putin decât femeia Fecioara.
Pentru ca îi place sa calatoreasca, femeia Sagetator stie o multime de povesti cu care va va ameti de la prima întâlnire si, pentru ca îi plac schimbarile de traditie, de legi si de oameni politici, va fi la curent cu toate acestea si va sti sa dea niste petreceri pe cinste. Belsugul face parte dintre farmecele femeii Sagetator - este o femeie îmbelsugata si la propriu, si la figurat.
Femeia Sagetator de tipul hedonist este înalta, puternica, corpolenta, semn al iubirii sincere pe care o poarta vietii. Lânga aceasta femeie veti gusta din plin bucuriile terne, adeseori bucolice, lasate de bunul Dumnezeu pe Pamânt pentru oamenii care se încarneaza pe aceasta planeta pentru o bine-meritata vacanta dupa multele lor existente de munca si efort. Daca va simtiti un barbat de casa, nu ratati ocazia. Veti avea de toate si veti face dragoste pe îndelete si pe saturate pâna la adânci batrânete.
Femeia Sagetator de tipul explorator este mai focoasa, aurie si solara, cu o vointa speciala, cu un dinamism mental de invidiat, care va va obliga sa va largiti sfera de cuprindere mentala astfel încât în ea sa încapa tot universul.
Femeia Sagetator este mereu calda, proaspata, înflacarata, entuziasta, vorbareata, rapida în executie si foarte generoasa. Sa nu va mire daca, extrem de firesc, va plati nota la restaurant. O va face si a doua oara dar, daca va vedea ca asta devine un obicei, va va pregati niste papuci de drum lung, în asa fel încât sa n-o mai cautati niciodata. |
|
Back to top |
|
|
Aylin membru
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 2:46 pm Post subject: |
|
|
Multumesc, maybe. " border="0" />
Hai ca nu par asa "mimoza" din descrierea zodiei ! |
|
Back to top |
|
|
maybe may be
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 2:54 pm Post subject: |
|
|
Aylin wrote: | Multumesc, maybe. " border="0" />
Hai ca nu par asa "mimoza" din descrierea zodiei ! | chiar aveam nevoie de intariri de trupe |
|
Back to top |
|
|
Iomis gold member
|
Posted: Wed Aug 01, 2007 2:55 pm Post subject: |
|
|
Nu prea s-ar zice!! |
|
Back to top |