View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Rose Marie Blue Tenderness
Joined: 17 Jun 2007 Posts: 1273 Location: In the garden of roses
|
Posted: Sun Jun 17, 2007 11:19 am Post subject: Filme proaste |
|
|
Ultimul film care m-a dezamagit:
e 300:
http://www.imdb.com/title/tt0416449/
Nu am inteles de ce e atat de laudat. 8 stele pe imd. e un film de copii mici ) - si nici macar, la cata violenta e in el... nu-i inteleg succesul. _________________
|
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 12:39 pm Post subject: |
|
|
Altul e Borat am ramas fara replica dupa ce l-am vazut. _________________
|
|
Back to top |
|
|
talib Big Diamond
Joined: 20 Feb 2007 Posts: 1617 Location: behind those empty walls
|
Posted: Wed Aug 29, 2007 12:17 pm Post subject: |
|
|
stay alive _________________ say it ain't so!... SAY IT GOD DAMN IT!!! |
|
Back to top |
|
|
selen diamond member
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 7:12 pm Post subject: |
|
|
Rose Marie wrote: | Altul e Borat am ramas fara replica dupa ce l-am vazut. |
yuks! |
|
Back to top |
|
|
Majin gold member
Joined: 13 Apr 2005 Posts: 497 Location: << Look above you ! >>
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 4:27 am Post subject: |
|
|
rose...de ce te-a dezamagit 300 ? doar nu credeai ca o sa fie un troia 2 ? c`mon, e facut dupa o banda desenata. filmul e dea dreptul genial si orientat in principal spre partea masculina a privitorilor. leonidas e un badd-ass care ar putea concura cu sanse egale impotriva lui bat-man sau wolverine. doar pt ca tu nu ai inteles filmul nu il face automat prost. la fel cum titanicul a fost un rebut de film care a luat nush cate oscaruri, iar from dusk till dawn a lui tarantino a luat zmeurica de aur cu toate ca filmul e genial ! _________________ One Trouth . . . One Hate |
|
Back to top |
|
|
talib Big Diamond
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 10:00 am Post subject: |
|
|
hopa!! cine a intrat pe forum...
daca vreti un film prost, cautati skinned deep... ala chiar e prost _________________ say it ain't so!... SAY IT GOD DAMN IT!!! |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2007 7:14 am Post subject: |
|
|
Majin wrote: | rose...de ce te-a dezamagit 300 ? doar nu credeai ca o sa fie un troia 2 ? c`mon, e facut dupa o banda desenata. filmul e dea dreptul genial si orientat in principal spre partea masculina a privitorilor. leonidas e un badd-ass care ar putea concura cu sanse egale impotriva lui bat-man sau wolverine. doar pt ca tu nu ai inteles filmul nu il face automat prost. la fel cum titanicul a fost un rebut de film care a luat nush cate oscaruri, iar from dusk till dawn a lui tarantino a luat zmeurica de aur cu toate ca filmul e genial ! |
A fost mai mult decat pueril, mai mult nu spun ca supar adolescentii!
Gusturile nu se discuta, _________________
|
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 1:16 am Post subject: |
|
|
Rose Marie wrote: | Majin wrote: | rose...de ce te-a dezamagit 300 ? doar nu credeai ca o sa fie un troia 2 ? c`mon, e facut dupa o banda desenata. filmul e dea dreptul genial si orientat in principal spre partea masculina a privitorilor. leonidas e un badd-ass care ar putea concura cu sanse egale impotriva lui bat-man sau wolverine. doar pt ca tu nu ai inteles filmul nu il face automat prost. la fel cum titanicul a fost un rebut de film care a luat nush cate oscaruri, iar from dusk till dawn a lui tarantino a luat zmeurica de aur cu toate ca filmul e genial ! |
A fost mai mult decat pueril, mai mult nu spun ca supar adolescentii!
Gusturile nu se discuta, |
nu accept ca un film fain sa fie pus pe lista asta , puteai macar sa vezi partea masculina a barbatilor _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
Majin gold member
|
Posted: Wed Sep 12, 2007 9:35 pm Post subject: |
|
|
oh rose, rose.de ce nu mi-ai spus ca iti place rbd si TokioHotel ? daca imi spuneai initial nu mai insistam. in viziunea ta nu exista comicuri / manga-uri pt adulti ? { si aci nu vb despre sex }. iti sugere largirea orizonturilor, nu de alta, dar poti pica f repede de fraiera, ca sa nu zic altceva..nu am chef de al 4-lea bann ) ia zimi, sin city ti-a placut ?
300 are la baza un comic genial. 90% din elementele prezente in comic se regasesc redate identic si in film , care dupa parerea mea este senzational.Incepe cu povestea regelui Leonidas si cu o mica lectie despre viata in Sparta, ajungand in final la razboiul cu Persia. Scenariile care duc la batalie pot fi scurte, dar iti inoculeaza asteptari mari. Rolurile au fost bine jucate, in special sotia lui Leonidas, regina Gorgon, care se dovedeste a fi o femeie foarte dura. Dar cea mai mare lauda ii revine lui Gerard Butler, care si-a jucat rolul de regele Leonidas superb. Personalitatea regelui Leonidas,rege si razboinic spartan cat si cu talentul actoricesc al lui Gerard fac ca acest personaj sa-i umbreasca cu mult pe William Wallace(Braveheart),Maximus(Gladiator),Neo(Matrix).
Fiind bazat pe comics-ul lui Frank Miller in loc de istoria actuala, nu e nimic surprinzator in aparitia personajelor si elementelor ce tin de fantasy. Armata persana este intrupata ca fiind una de demoni si monstri. Chiar si asa, Zack Snyder a facut o treaba buna cu procedeul shot by shot folosit in realizarea filmului,scenele fiind similare cu cele din creatia lui Miller, asadar cei carora le-au placut Sin City nu vor fi dezamagiti prin felul in care a fost adaptat 300.Costumele pentru armata persana mi s-au parut foarte bine proiectate iar OST-ul se potriveste foarte bine cu scenariile.
300 are deasemenea si cele mai bune replici pe care le poti gasi intr-un film. Replica mea favorita este cea cand Leonidas striga in prima zi de batalie: "Spartans, give them nothing.....but take from them --- EVERYTHING!" sau cea spusa de regina cand Leonidas pleaca: "Come back with this shield, or on it."-- o replica clasica spusa de femeile spartane barbatilor cand plecau la razboi.O alta replica interesanta ar fi urmatoarea:"Our arrows will block out the sun. Then we will fight by the shade."
In final,secventele de actiune nu necesita cuvinte pentru a le descrie in special nivelul de adrenalina pompat in timpul vizionarii acestora.
deci . . spor cu rbd si tokio hotel ! _________________ One Trouth . . . One Hate |
|
Back to top |
|
|
talib Big Diamond
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:11 am Post subject: |
|
|
ma majin, daca ei nu ia placut filmu, poate sa il puna pe ce lista vrea ea. tu, daca ti-a placut asa de mult pune-l pe lista filmelor fabuloase daca vrei, da nu incerca sa ii faci pe alti sa le placa filmul. eu deocamdata il pun pe lista filmelor nevazute ca nu ma interesat sa il vad, da il pot povesti din auzite. oricum te admir pt faza cu tokio hotel si rbd _________________ say it ain't so!... SAY IT GOD DAMN IT!!! |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 2:21 pm Post subject: |
|
|
Dragii mei ce parile sunt impartite si suntem liberi sa le spunem atata vreme cat ne pastram bunul simt.
Mie nu mi-a placut,e de rau?sunt singura cu opinia asta?
Voua ce nu v-a placut? _________________
|
|
Back to top |
|
|
Majin gold member
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 8:20 pm Post subject: |
|
|
rose,...eu unul mi-am sustinut opinia cu argumente. u nu ai facuto. asa ca te rog sa argumentezi ca deh...asa cere bunul simt !
talib , eu zic sa il vezi...si9 dak nu o sa-ti placa dau o bere _________________ One Trouth . . . One Hate |
|
Back to top |
|
|
Solistry... gold member
Joined: 30 Jan 2007 Posts: 674 Location: in the garden of stones
|
Posted: Fri Oct 19, 2007 12:17 pm Post subject: |
|
|
Filme proaste de top:Dead Meat,April Fools,The Murder Game si multe altele,filme horror cu buget redus care insa sunt destul de comice...am facut o pasiune pentru ele _________________ I am war, I am pain
I am all you've ever slain
I am tears in your eyes
I am grief, I am lies |
|
Back to top |
|
|
pupu membru
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 10:08 am Post subject: |
|
|
300 pentru mine e un film prost. Ar trebui sa imi argumentez si o afirmatie asa idioata ca asta?
alt film porst, cu o nota buna pe imdb : Laberinto del fauno, El |
|
Back to top |
|
|
talib Big Diamond
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 12:15 pm Post subject: |
|
|
Solistry... wrote: | Filme proaste de top:Dead Meat,April Fools,The Murder Game si multe altele,filme horror cu buget redus care insa sunt destul de comice...am facut o pasiune pentru ele |
pasiune?!
trebuie sa vezi skinned deep sau zombiez ... panarame nu alta _________________ say it ain't so!... SAY IT GOD DAMN IT!!! |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |