View previous topic :: View next topic |
Ce oras merita votul? |
Brasov |
|
4% |
[ 2 ] |
Iasi |
|
11% |
[ 5 ] |
Cluj |
|
15% |
[ 7 ] |
Alba Iulia |
|
6% |
[ 3 ] |
Bucuresti |
|
11% |
[ 5 ] |
Bacau |
|
4% |
[ 2 ] |
Sibiu |
|
6% |
[ 3 ] |
Timisoara |
|
27% |
[ 12 ] |
Costanta |
|
4% |
[ 2 ] |
Tg. Mures |
|
0% |
[ 0 ] |
Bistrita |
|
0% |
[ 0 ] |
Arad |
|
0% |
[ 0 ] |
Sighisoara |
|
6% |
[ 3 ] |
|
Total Votes : 44 |
|
Author |
Message |
Shewanna Sexy Biatch
Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Sun Sep 25, 2005 8:17 pm Post subject: |
|
|
Mai, al dracului e zona aia de langa centura de acolo de la voi! _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
prichindela bebe sexy
Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 5:29 pm Post subject: |
|
|
Shewanna wrote: | Mai, al dracului e zona aia de langa centura de acolo de la voi! |
care dine ele ?? _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
|
yyy diamond member
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 6:19 pm Post subject: |
|
|
asa cum au precizat si alte persoane Piatra Neamt
Quote: | Denumiri: Piatra lui Crăciun, Camena, T?rgul Pietrei (sau Piatra), Piatra-Neamţ (din 1864). Cunoscut şi sub denumirea de "Perla Moldovei". |
Quote: | Deşi nu se cunoaşte momentul constituirii c*rţii Domneşti - estimat a fi ?ntre 1468-1475 - aceasta a exercitat o puternică influenţă at?t ?n plan economic, politic dar şi administrativ, chiar dacă ea nu a fost dec?t o casă voievodală, ating?nd apogeul ?n sec. al XVI-lea, după moartea lui Ştefan cel Mare. Astăzi, din complexul c*rţii Domneşti nu se mai păstrează dec?t catedrala domnească (zidită ?ntre anii 1497-1498) şi turnul-clopotniţă (construit ?n 1499), cunoscut sub numele de Turnul lui Ştefan cel Mare, monument-simbol al oraşului Piatra-Neamţ. |
Quote: | Piatra-Neamţ, una dintre cele mai pitoreşti aşezări ale ţării, supranumită adesea "Perla Moldovei", este nu numai centrul administrativ al judeţului, ci şi capitala istorică a unui străvechi ţinut rom?nesc, calitate ce i-o conferă vechimea sa bimilenară. Amintită ?ncă de la sf?rşitul sec. al XIV-lea printre alte t?rguri ale Moldovei, este locul unde Ştefan cel Mare ?şi va ridica - ?n a doua jumătate a veacului următor - curte domnească şi biserică, ce constituie şi astăzi nepreţuite podoabe ale oraşului, judicios integrate arhitecturii moderne şi ambianţei noilor construcţii. |
Merita nu-i asa? _________________ Din moment ce exista un pret se va gasi si cine sa-l plateasca. |
|
Back to top |
|
|
Shewanna Sexy Biatch
Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 6:44 pm Post subject: |
|
|
Pai aia de langa centura, unde sunt numai blocuri NOI si ditamai case, zici ca esti in Cartierul Francez Centura dinspre iesire din cluj, cum te duci spre Turda, aia pentru camioane, ca sa nu ocolesti tot orasu, stii? Wooohooo, acolo am vazut cel emai faine blocuri si am salivat
Si la Monty am baut cel mai bun Frappe din viata mea _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
|
evo_dk junior
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:04 pm Post subject: |
|
|
Rusine sa va fie! Daca in lista aceea de orase nu este trecuta Capitala Baniei este o mare dezamagire....Daca tot divinizati Timisoara si alte orase iar alte orase sunt uitate si tot mai lasate in voia Domnului este rusinos. Nu e vb ca nu sunt orase frumoase...BA DA....recunosc.....orase pline de farmec dar daca Vechea Cetate a Baniei este omisa e ceva rusinos. Acolo unde in vremurile vechi exista spirit si istorie acolo unde exista cel mai mare parc din Europa......in fine....nu mai zic nimik.....SUNT F DEZAMAGIT...Alt oras care mi se pare super fain e Ramnicu-Valcea. _________________ Dintre un prieten adevarat si 100 de cunostiinte ce ai alege? |
|
Back to top |
|
|
tudoriona silver member
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:22 pm Post subject: |
|
|
Am votat pentru Constanta deoarece n-am mai fost acolo de mult timp.
Totusi, unde este primul "n" ?
Si mie mi SE PARE SUPER FAIN RAMNICU VALCEA, DEOARECE ESTE CURAT, INGRIJIT si se simte o atmosfera linisitita de munte (poate ca Ostroveni nu, dar partea centrala Da). _________________ iambia |
|
Back to top |
|
|
Ella membru
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 11:21 pm Post subject: |
|
|
Am votat Iasi pentru Eminescu, dar as fi vrut sa existe pe lista Sighisoara. |
|
Back to top |
|
|
FireEyes Gazda voastra
|
|
Back to top |
|
|
Ella membru
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 6:43 am Post subject: |
|
|
Multumesc.
Acum sunt si eu lamurita cum se masluiesc statisticile. Se introduce elementul cu cele mai mari si firesti sanse de castig abia la spartul targului. |
|
Back to top |
|
|
tomita Primul post
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 10:08 am Post subject: |
|
|
Am votat Bucurestiul..de departe cel mai frumos oras
Am locuit o buna perioada si in Timisoara si a fost o mare dezamagire acest oras... pot sa spun (si sa sustin) ca orasul nu se compara sub nici un aspect cu Bucurestiul.In afara de zona centrala (ca semi-centrala aproape ca nu exista) orasul este totalmente sters, urat ,murdar si incredibil de plini de gropi (pentru cine nu crede am poze)
Am vizitat si multe alte orase care mi-au placut (insa nu am locuit in ele, si va pot spune din experienta: pana nu locuiti cel putin 3 luni intr-un oras nu il judecati!) dar nu pot sa votez un oras care are avantajul reliefului ( e aproape de munte sau de mare), am preferat sa indepartez acest avantaj si sa votez doar orasul in sine. |
|
Back to top |
|
|
yyy diamond member
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 3:14 pm Post subject: |
|
|
am votat Clujul dar as fi preferat PIATRA NEAMT _________________ Din moment ce exista un pret se va gasi si cine sa-l plateasca. |
|
Back to top |
|
|
mary_just_me gold member
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 2:18 pm Post subject: |
|
|
desi sunt bucuresteanca, nascuta crescuta aici
am votat Brasov _________________ I love life! |
|
Back to top |
|
|
Mar junior
|
Posted: Mon May 22, 2006 10:27 am Post subject: |
|
|
rainy wrote: | Nu apare Timisoara. Votul meu ar merge spre acest oras. Este curat, ingrijit. Este leagan al culturii romanesti. |
te rog sa numesti un pictor, un muzicican sau un scriitor nu neaparat din timisoara, din zona banatului.
adevarul e trist: leaganul culturii e gol... da, oamenii sunt mai civilizati in timisoara deoarece sunt influente din vest.. dar cultura.. |
|
Back to top |
|
|
adymacsut diamond member
|
Posted: Thu Nov 09, 2006 10:51 pm Post subject: raspuns |
|
|
Pentru mine prima iubire este orasul meu natal -Craiova,cetatea banilor si Capitala Olteniei. |
|
Back to top |
|
|
Nemo Big Diamond
|
Posted: Thu Nov 09, 2006 11:49 pm Post subject: |
|
|
Mar wrote: | rainy wrote: | Nu apare Timisoara. Votul meu ar merge spre acest oras. Este curat, ingrijit. Este leagan al culturii romanesti. |
te rog sa numesti un pictor, un muzicican sau un scriitor nu neaparat din timisoara, din zona banatului.
adevarul e trist: leaganul culturii e gol... da, oamenii sunt mai civilizati in timisoara deoarece sunt influente din vest.. dar cultura.. |
Bela Bartok se pune la socoteala? _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|