View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tuffgirl can't touch this
|
Posted: Wed Feb 06, 2008 7:55 pm Post subject: |
|
|
Poate profa ta de religie nu stie raspunsurile la intrebarile tale....crezi ca ar admite faptul ca nu stie raspunsul? _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
skydragonmitico junior
|
Posted: Thu Feb 07, 2008 7:40 pm Post subject: |
|
|
Dar poate stie sa-mi zica tot despre catolici nu? E catolica ea apoi despre crestini dupa evanghelie ams a vad eu cum gasesc raspunsuri |
|
Back to top |
|
|
tuffgirl can't touch this
|
Posted: Thu Feb 07, 2008 11:37 pm Post subject: |
|
|
...pe undeva zice ca: "cerceteaza shi vei afla" sau cauta shi vei gasi.
Auzi Sky, cati ani ai? daca nu te superi ca intreb. _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
|
skydragonmitico junior
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 7:45 pm Post subject: |
|
|
18 ani, 19 in aprilie...probabil ai sa-mi zici sa o las balta pe ea pt ca am sa gasesc fete la viata mea asa-i? Dar nu e pt ea...eu nu caut raspunsuri pt ea ce pt viata mea |
|
Back to top |
|
|
ValiSS Nenea` Rau
|
Posted: Fri Feb 08, 2008 7:48 pm Post subject: |
|
|
Sper ca viata ta va fi lipsita de incurcaturi si de dileme decisive venite din partea nehotararii in ceea ce priveste intelegerea unei religii sau ale alteia. Viata nu e data pentru prostii de-astea. Du-te intr-un bar in weekend si petrece-ti timpul liber. Bucura-te de ele. Adica de femeia ta si de viata. _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
Back to top |
|
|
pupu membru
|
Posted: Sat Feb 09, 2008 10:14 pm Post subject: |
|
|
sky, uite cum sta treaba cu astia de trib nou, evanghelicii sau cum i se spun lor, baptistii si ceilalti.
A fi pocait inseamna a fi intors la dumnezeu, adica il accepti pe gezuz in inimioara ta si ti-o dedici doar lui intreaga ta viata.
Botezul se face la aceste religii noi, doar la varsta maturitatii deoarce nu accepta botezul la nastere, pentru ca acel copil nu are gandirea necesara sa isi poate alege in viata ce religia vrea(daca vrea una)
Dupa ce esti botezet, devi pocait
In legatura cu religiile astea, eu cred ca ea nu vrea sa fie cu tine pentru a nu deveni tu pentru ea o ispita. Cel mai mult ati putea sa va pupati. Fara sa va puneti mana la fonfonel si la pasarica, pentru ca asa ceva este un pacat conform religiei. Sexul/dragostea se face doar dupa casatorie si doar pentru a face copii la aceste religii, nu se foloseste prezervativ.
Parerea mea personala e ca nu vrea sa fie cu tine pentru ca ii este frica de religia ei, de dumnezeul ei. Faptul sta in cazul urmator: Daca ati citi carti, ati vedea documentar, v-ati holba la lumea asta oribila si frumoasa si de cacat si in toate felurile vei vedea ca dumnezeul din biblie e o prostie mare de tot.
Uite iti dau un exemplu. Pentru ce ar trebui eu sa ma rog sa termin facultatea iar dumnezeu sa imi indeplineasca visul cand in Africa copii mor de foame la propriu, aia n-au NIMIC de mancare?
E logic? Nu e logic deloc si nu are sens. Acest asa-zis "dumnezeu" este cea mai mare abureala. Eu ca om nu as putea percepe ca dumnezeu sa ma ajute pe mine (care traiesc cat de cat decent) si sa lase pe alti oameni sa moare de foame si de boli care ar putea fi tratabile.
Daca citesti biblia vei vedea cate contradictii si idiotenii poti gasi in cartea aceea.
In fine, m-am bagat prea mult in religie insa asta e adevarul, multi oameni cred in loc sa stie, le este frica de ce li s-ar putea intampla lor, este de asemenea si mentalitatea de turma.
Daca vrei sa ma intrebi ceva, cred ca iti pot raspunde ca si eu am trait destui ani in asa-zisa religie baptismul |
|
Back to top |
|
|
|