View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
FireEyes Gazda voastra
|
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
bursucelul_iubitor gold member
Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 4:06 pm Post subject: |
|
|
Problema e ca ai un virus pe acolo _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
Back to top |
|
|
FireEyes Gazda voastra
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 7:25 pm Post subject: |
|
|
bursucelul_iubitor wrote: | Problema e ca ai un virus pe acolo |
NU e virus, daca ai fi avut curiozitatea sa cauti pe net te-ai fi lamurit ca NU e. Si sunt gata sa facem un pariu, pe ce vrei tu, la libera ta alege.
Inainte sa facia astfel de afirmaiti, GRAVE!!, te rog frumos sa te IN-FOR-MEZI. Asa ca te rog sa cauti pe net si sa rectifici afirmatiile tale! _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player
Last edited by FireEyes on Fri Oct 20, 2006 10:40 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
marius Marius
|
Posted: Fri Oct 20, 2006 7:36 pm Post subject: |
|
|
Pam-pam ca a inceput sa se infierbante Fire ... |
|
Back to top |
|
|
Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 12:51 pm Post subject: |
|
|
Nu am vrut sa atac pe nimeni. Atunci cand am vrut sa-l iau Nod32 mi-a dat alerta cum ca e un trojan ascuns in executabil. Daca gresesc atunci scz _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
Back to top |
|
|
FireEyes Gazda voastra
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 3:51 pm Post subject: |
|
|
Am inteles. Sper ca nu te-ai suparat, eu doar am spus ce mi-a aparut. _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
Back to top |
|
|
FireEyes Gazda voastra
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 5:31 pm Post subject: |
|
|
bursucelul_iubitor wrote: | Am inteles. Sper ca nu te-ai suparat, eu doar am spus ce mi-a aparut. |
In regula. _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
|
|