View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
bursucelul_iubitor gold member
Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Wed May 31, 2006 3:55 pm Post subject: Obiceiuri pe WC |
|
|
Avem obiceiuri iesite din comun atunci cand stam pe WC, este ceva secret asta?
Eu fumez, nu pot altfel _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
IoriYagami BANAT
Joined: 28 May 2006 Posts: 99 Location: Into the shadow of your death . . .
|
Posted: Wed May 31, 2006 4:04 pm Post subject: |
|
|
facem un club ? si eu la fel ) nu ca nu as putea fara, dar asa m-am obisnuit _________________ << One Truth . . . One Hate ! >> |
|
Back to top |
|
|
Catalin Manelist Inrait
Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 11:06 pm Post subject: |
|
|
eu fumez si trebuie sa citesc neaparat ceva , de obicei presa ... in liceu mai sin invatam pe wc .. japonezii au facut un studiu si au ajuns la concluzia ca omul pe wc retine mai repede decat in alte locuri .... _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
|
maybe may be
|
Posted: Fri Jun 02, 2006 8:00 am Post subject: |
|
|
oh, am schimbat cititul cu...oglinda (una mica pe care din greseala o tin in apropiere) si-mi studiez...ridurile |
|
Back to top |
|
|
chani silver member
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 4:10 pm Post subject: |
|
|
de obicei fumez, rareori vorbesc la telefon , _________________ empty space |
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 12:43 pm Post subject: |
|
|
da da mai stiu pe cineva care vb la telefon in toaleta , e sotul meu
am un preten care trebuie musai sa citeasca ceva
io nu am un obicei anume _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
tuffgirl can't touch this
|
Posted: Sat Jun 17, 2006 8:03 am Post subject: |
|
|
Mai demult ma inchideam in baie cu orele shi citeam Acum .... nici nu am timp sa ma fac comoda... _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
|
alexutzica La Usa Cortului
|
Posted: Sat Jun 24, 2006 8:55 pm Post subject: |
|
|
pe wc se fac lucruri foarte interesante (vedeti si inceputul filmului ,,Legaturi bolnavicioase'')...eu de obicei citesc pe wc sau ma joc la mobil.. |
|
Back to top |
|
|
Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:07 am Post subject: |
|
|
alexutzica wrote: | sau ma joc la mobil.. | Asta mai fac si eu unori, cumva mai asculti si muzica in baie? _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 2:06 pm Post subject: |
|
|
nu....muzica ascult numai la calc si din pacate nu am calcu in baie.... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 4:12 pm Post subject: |
|
|
alexutzica wrote: | nu....muzica ascult numai la calc si din pacate nu am calcu in baie.... | Nu, dar poti trage boxele in baie, sau poti asculta la telefon _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
Back to top |
|
|
ValiSS Nenea` Rau
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 5:26 pm Post subject: |
|
|
Pai dimineata prima tigara si cafeaua le savurez, evident, pe tronul gaurit. Uneori e atat de bine incat mai trag o tigara, mai ales pe caldurile astea, cand cafeaua racita nu este o problema. _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 6:15 pm Post subject: |
|
|
nu ma complic sa mai trag si boxele in baie....cei care au wc in curte or mai practica aceste activitati- citit, baut cafelutza, fumat??? |
|
Back to top |
|
|
Catalin Manelist Inrait
Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 6:35 pm Post subject: |
|
|
in liceu dimineata mai trageam si un pui de somn .. inainte sa ma duc la scoala _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 10:21 pm Post subject: |
|
|
Catalin wrote: | in liceu dimineata mai trageam si un pui de somn .. inainte sa ma duc la scoala | Si eu obisnuiam asta, dar mai dormeam si la scoala _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |