| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Sat Jul 01, 2006 12:07 am Post subject: |
|
|
si aici e cald , dar mi-am bagat anul asta aer conditionat (faza nasoala e ca usuca aerul enorm de tare )
io ce sa fac , azi mi-am stors nervii cu un program de poze ( arles) fac ceva gresit si numai nu inteleg ce  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
bursucelul_iubitor gold member

Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 12:08 am Post subject: |
|
|
Eu ma plictisesc rau de tot, iar singurel .......... of of of _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
| Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Sat Jul 01, 2006 12:10 am Post subject: |
|
|
joaca ceva , citeste , hai ca io te las , ca imi cad ochii in gura dupa 3 halbe mari noapte frumoasa _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
| Back to top |
|
 |
bursucelul_iubitor gold member

Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 12:11 am Post subject: |
|
|
Multumesc, o sa ma duc sa dorm si eu. O noapte plina de vise frumoase! _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
| Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

Joined: 15 Oct 2005 Posts: 1719 Location: off the beaten track
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 6:07 am Post subject: |
|
|
hy 2 everybody...missed me???
nush cand o sa am timp sa va mai scriu k sunt certata tare cu somnul..... _________________ kiss ya' |
|
| Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Sat Jul 01, 2006 7:05 am Post subject: |
|
|
... shi tu Misha... credeam ca numai eu nu mai dorm.
Hai sa va povestesc ceva:
Subsemnata, mai bine cunoscuta sub numele "tuffgirl" shi-a dat demisia de la servici!
Astazi a fost ultima mea zi acolo, credeam ca o sa-mi para bine dar din nefericire m-a lovit nostalgia. Nu e usor sa lasi un loc de munca dupa ce ai fost acolo o perioada mai lunga... Problema mea a fost shefa shi felul in care ma trata (salarul, comportamentul shi cel mai urat lucru, minciuna). Fetele de acolo au fost toate dragute, ne intelegem de minune shi saptamana asta m-au scos afara ba la un "suc" , ba la restaurant... am promis ca o sa ne intalnim macar o data pe luna sa iesim la o "cafea"... Oricum, sunt trista shi sunt fericita in acelashi timp iar de vreo cateva ore am inceput sa ma ingrijorez despre noul servici la care o sa merg de miercuri shi care nu are nimic de a face cu stomatologia
O sa lucrez trei zile la o companie care instaleaza draperi shi jaluzele din alea cu telecomanda ca asistenta la unul din parteneri shi o sa lucrez trei zile cu prietenul meu la garajul pe care il are el (v-am spus eu ca o sa ma fac mecanic )
Asta a fost motivul pentru care am lipsit - daca ati bagat de seama ca am lipsit - shi acum nu stiu cand o sa ma intorc pentru ca nu stiu ce program am, inca nu s-a hotarat ce zile lucrez shi unde  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
| Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Sat Jul 01, 2006 10:35 am Post subject: |
|
|
Tuff felicitari in noul job i missed u ; si ii doresc ca noul job al tau sa fie mai frumos  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
| Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

Joined: 15 Oct 2005 Posts: 1719 Location: off the beaten track
|
Posted: Tue Jul 04, 2006 11:18 am Post subject: |
|
|
so...cate ceva nou pt toti huh???eu mi-am mai revenit cu somnul...dar...park tot nu m-as ridica de pe pat.....  _________________ kiss ya' |
|
| Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Tue Jul 04, 2006 4:10 pm Post subject: |
|
|
so, mishulino
pe ce terasa ne servesti un bergenbier?  |
|
| Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Tue Jul 04, 2006 11:53 pm Post subject: |
|
|
Yeee am asistat la o bataie in oras de toata frumusetea intre galeria nemtilor si a italienilor aruncari cu sticle de beri , steaguri arse , politie ehh asa spenctacol sa tot am  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
| Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
| Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 7:20 am Post subject: |
|
|
buna dimineatzaaaaaaaa!!!!!!
am ochii carpiti de somn
pe la doua noaptea/dimineatza ascultam (obsesiv de-acuma) Nina Simone,
disperata ca la ora cinci imi va "suna ceasu'"
acum va astept  |
|
| Back to top |
|
 |
Nemo Big Diamond

|
Posted: Wed Jul 05, 2006 9:31 am Post subject: |
|
|
Buna,buna..
Dar ce se intampla la cinci?Ce job sadic ai ca presupune trezirea la "ora" aia ? _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass |
|
| Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Wed Jul 05, 2006 11:07 am Post subject: |
|
|
"Locuinta mea de vara...
E la tara..."
(de fapt acuma-ti cant, sti... ) |
|
| Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Jul 05, 2006 11:19 am Post subject: |
|
|
" Si acolo as vrea sa mor....
De urat si de-ntristare, beat de soare....
Si parlit ingrozitor....."
Cant si eu insa ....cui cantam??
 |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|