View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Mon Apr 02, 2007 10:53 am Post subject: |
|
|
Si vrajeala ieftina cu 'cei din urma vor fi cei dintai' cum ramane? _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 11:35 am Post subject: |
|
|
ramane ca poti fi in acelasi timp si unul si altul, depinde cine te priveste  |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 2:16 pm Post subject: |
|
|
completare: daca te priveste cineva
(ca io azi, spre exemplu, sunt doar io si cu mine pe-aci ) |
|
Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Mon Apr 02, 2007 3:06 pm Post subject: |
|
|
Numai eu stiu de cate ori am dat F5. Si nexam!  _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 3:48 pm Post subject: |
|
|
mda, soarele si luna
vezi de-mi straluceste dimineatza  |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Tue Apr 03, 2007 5:34 am Post subject: |
|
|
Moama ce inghesuiala pe aici Maybe shi Vali mai lasati shi pe altii sa mai vorbeasca
Hai sa va aberez putin sa nu va plictisiti.
Aseara ne uitam la poze cu mama lui prietenul meu shi mergea shi televizorul, eu explicam la ce ne uitam, printre altele, niste poze(vreo 200) facute la Castelul Huniazilor sau Corvin( ) shi la un moment dat prietenul meu sare ca ars shi zicea look! look! Shi eu ma gandeam ca asta o luase razna... ma uit la televizor shi ce credeti ca arata? Well! Reclama la Glad (pungi de plastic pentru gunoi) facuta la acelashi castel Stiam ca se filmeaza multe chestii acolo dar a fost putin ciudat cum s-a intamplat sa vedem reclama asta. Cred ca daca nu aveam pozele nu imi dadeam seama la ce ma uitam in reclama.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 6:35 am Post subject: |
|
|
servus tuff
cat despre ...reclama, cred ca mai degraba nu puteai asocia ideea de pungi de gunoi cu ziduri carora tu le dai alta... valoare  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Apr 03, 2007 6:46 am Post subject: |
|
|
Salut... Nici macar nu am vazut pungile, imaginile de la Castel sunt asha de clare shi in detaliu de vreo cateva ori sunt filmate din acelashi spot unde am facut noi pozele. Ziceam ca nu puteam sa imi dau seama ce castel era, doar pentru simplu fapt ca eram asha de rupta de realitate cu ROM de nici prin cap nu imi trecea sa ma uit la locatia unde a fost facuta reclama. Atuci poate vedeam doar pungile de gunoi, dar fiind acolo shi asha de recent, m-a facut sa imi schimb perspectiva so in loc sa ma uit la produs am vazut doar locatia.
Intradevar, a fost o reclama de prost gust pentru ca au devalorizat aceste ziduri, dar in acelashi timp, nu toata lumea stie ce reprezinta aceste ziduri cu adevarat. Sincera sa fiu nici eu nu cred ca puteam sa fac legatura. _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Apr 03, 2007 7:01 am Post subject: |
|
|
Sper sa ti se inzoresca ziua maybe, eu te las ca sunt rupta de somn shi maine trebuie sa merg la munca
Hai ca te shi te Astea sunt pentru tine Esti mai bine acum?
 _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 7:02 am Post subject: |
|
|
mercic, somn usor |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 10:25 am Post subject: |
|
|
so, ati intrat deja in vacantza de Pasti?  |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Tue Apr 03, 2007 11:36 am Post subject: |
|
|
mai nu vine sa faca cineva curatenie si la mine  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Tue Apr 03, 2007 4:04 pm Post subject: |
|
|
'neatza!
Am avut un montaj in centru' istoric astazi si ciuciu calculator (cica nu se poarta pe acolo, sa nu sperie carecumva legendele ). Sper sa nu se mai repete!
Tuff, bine-ai revenit. Maybe, lasa supararea. Marius, pe unde umbli? Solistry, te mai simti frumoasa si azi? Airman pe unde bantuie? (am chef sa scriu azi ) _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 4:32 pm Post subject: |
|
|
so, ai cerneala simpatica?  |
|
Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Tue Apr 03, 2007 5:14 pm Post subject: |
|
|
Nu, bre. Eu sunt un fel de cerneala. Mazgalesc tot ce prind. Despre partea cu simpatica... las pe altcineva!  _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |