Nemo Big Diamond

|
Posted: Thu Jun 01, 2006 11:38 pm Post subject: |
|
|
Pina mi se spune pe malul apei sa-mi scot unditele din apa ca le incurc plasele,notiunea de braconaj mi se pare aberanta.Nu folosesc zeci de bete,marlita de juma de kil nu e peste de retinut,masura de peste pe care o duc acasa nu e egala cu capacitatea congelatorului,asa ca sa ma mai lase in pace cei care se leaga de faptul ca am un cirlig in plus fata de limita legala.Am fost acum doi ani la pescuit pe Timis la deschidere si vorbeam cu un localnic care ne-a scos dintr-un canal cu caruta.L-am intrebat daca este peste in zona.Stii care a fost raspunsul lui?
"Da,este.Au fost acum cateva zile niste domni de la politie,cu trei calupuri de dinamita,cand au bubuit s-a facut apa alba de pesti,si eu am dus acasa doi saci!"
No comment.
Si hai sa inchei cu un citat.Un pescar(in adevaratul sens al cuvantului)e autorul:
"Caci ar putea sa fie pace.Si in lume,si in sufletul tau.Iar crapul care e in minciocul tau,ai putea sa-i dai drumul in apa.Oricum,bucuria si placerea cea mai mare ti-a daruit-o deja.Si ai putea sa te bucuri de miile de vieti nascute din clementa ta." _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass |
|