View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lady diamond member

Joined: 17 Feb 2008 Posts: 867 Location: Unde se agata harta in cui
|
Posted: Fri Feb 29, 2008 2:19 pm Post subject: |
|
|
mai, mai.......imi vine sa-mi acopar ochii , aici se vorbeste de trufandale??
Chiar asa va exprimati gusturile???  _________________ " Daca dragoste nu e , nimic nu e" |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Fri Feb 29, 2008 8:20 pm Post subject: |
|
|
in continuare am mancat o supa crema de ciuperci si niste saratele...da' nu s-a terminat ziua  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
lady diamond member

|
Posted: Fri Feb 29, 2008 8:23 pm Post subject: |
|
|
azi am mancat fructe, si nu mai stiu ce.....  _________________ " Daca dragoste nu e , nimic nu e" |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Sat Mar 01, 2008 12:58 am Post subject: |
|
|
jolie_jojo wrote: | Supa de rosii cu galuste si piure de cartoafe si salata |
Tuh, asta mica unde e reteta?
Eu am mancat burritos cu orez shi fasole frecata:
 _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Mar 01, 2008 9:52 am Post subject: |
|
|
O portocala si jumatate de ciocolata...fursecurile le-am mancat azi noapte la 3 asa ca dimineatza nu mai aveam
Maybe....sa stii ca tot 4 au fost ...  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Sat Mar 01, 2008 12:38 pm Post subject: |
|
|
tuffgirl wrote: | jolie_jojo wrote: | Supa de rosii cu galuste si piure de cartoafe si salata |
Tuh, asta mica unde e reteta?
|
Uite asa: iti trebuie cam 1kg de rosi coapte(poti sa folosesti si rosii decojite din conserva daca cele ''naturale'' nu sunt inca bune) 2 cepe, 2 ardei grasi, 2 cartofi maricei, patrunjel, jumatate de pachet de unt, smantana cam o jumatate de pahar, sare si peper.
Se fierb legumele cam o ora jumatate fara rosii. Se scot , se dau prin sita (le faci piure) si in supa strecurata se pun rosiile decojite si fara seminte, taiate bucatele mici, untul, sarea si un varf de cutit de piper.
Cand s-au fiert rosiile se adauga smantana (pui intr-un castronel smantana si apoi adaugi cate un pic de supa mestecand mereu pana o diluezi si apoi o torni in oala...eu asa fac )
Galustele se fac din gris cam asa:
Ai nevoie de unt, 2 oua, 2 linguri gris si sare
Freci untul cu galbenusurile si cu grisul. Apoi adaugi albusul batut spuma. Compozitia trebuie sa fie groasa ca smantana de ex. Ele se fierb in supa cam 20 de minute, practic le pui mai la sfarsit ok?
Inainte sa le pui la fiert incerci numai una. Daca se desface in supa mai pui in compozitie putin gris. Spor la treaba!!
Acum On: Azi am mancat paine prajita cu unt si cascaval si o cana de cafea. _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Mar 01, 2008 4:25 pm Post subject: |
|
|
Multam
Eu nu am mancat astazi... sunt inca in pat  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
lady diamond member

|
Posted: Sat Mar 01, 2008 4:30 pm Post subject: |
|
|
eu azi am mancat toata ziua.....nu e bine cand sunt acasa. In timpul saptamanii , mananc mai putin si mai echilibrat, nu am atata timp pt pauze de masa  _________________ " Daca dragoste nu e , nimic nu e" |
|
Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Sat Mar 01, 2008 9:10 pm Post subject: |
|
|
N-ai pt ce Tuffy (saptamana viitoare vreau sa-mi fac timp sa fac un ghiveci macelaresc, am gasit reteta intr-o carte de bucate de prin 1962 dar suna bine )
Azi, avand in vedere ca a fost sambata mortilor am mancat coliva (nu-mi cereti reteta ca habar nu am s-o fac) _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Mar 03, 2008 11:37 am Post subject: |
|
|
Am mancat doua fursecuri si niste saratele....n-am mai putut sa mananc inca doua fursecuri...dreak mi s-a aplecat si mie  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Mon Mar 03, 2008 1:04 pm Post subject: |
|
|
Aneisse wrote: | Am mancat doua fursecuri si niste saratele....n-am mai putut sa mananc inca doua fursecuri...dreak mi s-a aplecat si mie  |
ce de vitamine si vai.... ce de e-uri !  _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Mar 04, 2008 3:16 am Post subject: |
|
|
Am mancat un blid mare de supa de rosii siii.............galuste. Le am cu mancarea (trebuie sa ma laud shi eu cu ceva)
... supa mea a avut mai multe prin ea...carne de pui, morcovi, pastarnac (nu am gasit radacina de patrunjel ) radacina de telina, cartofi, conopida shi ceap[/img] _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
lady diamond member

|
Posted: Tue Mar 04, 2008 7:34 am Post subject: |
|
|
eu nu am mancat de un secol supa de rosii,...si o gatesc doar pt zile de post....
Imi place supa pe pasare de curte cu taitei de casa  _________________ " Daca dragoste nu e , nimic nu e" |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Tue Mar 04, 2008 9:50 am Post subject: |
|
|
tuffgirl wrote: | Am mancat un blid mare de supa de rosii siii.............galuste. Le am cu mancarea (trebuie sa ma laud shi eu cu ceva)
... supa mea a avut mai multe prin ea...carne de pui, morcovi, pastarnac (nu am gasit radacina de patrunjel ) radacina de telina, cartofi, conopida shi ceap[/img] |
mie prima oara galustele mi-au iesit terci. Pot spune ca supa mea s-a numit ''terci de rosii cu galuste praf'' dar acum m-am perfectionat
Fire wrote: | Exista si taietze de strada ? |
Dap aia de-i cumperi de la magazin din oras
On: Azi am mancat un corn cu ciocolata _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |