View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
selen diamond member
|
Posted: Fri Mar 14, 2008 1:56 pm Post subject: |
|
|
help! am o colega km nebuna. tot timpul imi pune niste intrebari fara sens,care nu faceau decat sa ma enerveze, ba se streseaza(suntem colege de banca) de cade lata:tremura toata ii curge ochii de zici ca plange, si non stop ma intreaba cat e ceasul. telefonul nu si-l la ea deloc. are niste conceptii f diferite fata de ale mele. de multe ori i-am spus k nu vreau sa mai stau cu ea,dar se incapataneaza si tot sta cu mine. cand eram intr-a 9a ne impacam bine,dar am observat k ii spune tot ce stia despree mine celor cu care nu ma impac deloc bine si am decis sa nu mai vbesc cu ea. dar ea, tot incapatanata, spune ca ma considera o prietena buna si ca tine f mult la prieteniile ei. ce sa fac cu ea? cum sa ii spun k nu vreau sa mai vbesc cu ea deloc? |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Fri Mar 14, 2008 1:59 pm Post subject: |
|
|
Chiar vrei sa-ti spun ce as face eu?? Nup...nu vrei.
Ma rog...incearca sa-i pui guma de mestecat pe scaun...or super-glue... cand te intreaba cat e ceasul ii dai ora gresita, nu-i mai vb , spune-i ca esti surda....
Ignore... _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
Iomis gold member
|
Posted: Fri Mar 14, 2008 2:01 pm Post subject: |
|
|
selen wrote: | cum sa ii spun k nu vreau sa mai vbesc cu ea deloc? |
"Nu mai vreau sa mai vorbesc cu tine" |
|
Back to top |
|
|
Aneisse 100% unknown species
|
Posted: Fri Mar 14, 2008 11:57 pm Post subject: |
|
|
Pffffffff...cate probleme! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
|
FireEyes Gazda voastra
|
Posted: Sat Mar 15, 2008 3:08 am Post subject: |
|
|
Mai e o metoda selen. Sa-i faci capul calendar.... vorbeste foarte mult, prost, fara sens si orice nimicuri. Se va satura pana la urma sa-l toci la cap cu toate porcariile.... _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
|
Airman04061969 Big Diamond
|
Posted: Sat Mar 15, 2008 3:14 am Post subject: |
|
|
FireEyes wrote: | Se va satura pana la urma toci la cap cu toate porcariile.... |
Errr ...
Si din nou errr.... nu asta fac tot timpul femeile ? _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat Mar 15, 2008 1:52 pm Post subject: |
|
|
Airman04061969 wrote: |
Si din nou errr.... nu asta fac tot timpul femeile ? |
oare te manaca chelea pe matale? _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
|
Posted: Sat Mar 15, 2008 2:06 pm Post subject: |
|
|
d' oh....acum hai sa fim un pic seriosi... sunt printre noi(forumistele se exclud nah..) unele doamne/donshoare care altceva in afar de a trancani nu stiu sa faca . Sa recunoastem ca atunci cand ne propunem putem aduce un barbat in pragul nebuniei And that my dear boyz it's a lot of fun _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat Mar 15, 2008 2:10 pm Post subject: |
|
|
poi da...da' nu tot timpul, adica...putem sa ne abtinem daca vrem, nu ? _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
|
jolie_jojo irecuperabila
|
Posted: Sat Mar 15, 2008 2:28 pm Post subject: |
|
|
Taci tuh...mai bine sa nu stie ca putem sa fim si..mielushele _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
|
selen diamond member
|
Posted: Tue Mar 18, 2008 10:47 am Post subject: |
|
|
FireEyes wrote: | Mai e o metoda selen. Sa-i faci capul calendar.... vorbeste foarte mult, prost, fara sens si orice nimicuri. Se va satura pana la urma sa-l toci la cap cu toate porcariile.... |
e fata...dar cred ca metoda asta o voi folosi...cu riscul de a ragusi...
oricum ms mult! |
|
Back to top |
|
|
maybe may be
|
Posted: Tue Mar 18, 2008 5:27 pm Post subject: |
|
|
feed-back pls |
|
Back to top |
|
|
FireEyes Gazda voastra
|
|
Back to top |
|
|
selen diamond member
|
Posted: Thu Mar 20, 2008 9:06 pm Post subject: |
|
|
a dat norocul peste mine si acum suntem 4 in aceeasi banca(avem banci de unica folosinta lipite si pana acum eram 3). deci inca o persoana s-a alaturat campaniei anti-SIDA din clasa pana acum eram 2 membri. sa va traduc? asa e poreclita colega buclucasa. si se pare ca si cealalta colega era terorizata. am nocor ca inca un baiat ni s-a alaturat si acesta e mai de gashka si ini mai distage atentia de la vecina din dreapta(colega e in dreapta si colegu in stanga)....k in pauza ies din clasa ca un glonte |
|
Back to top |
|
|
Miracle gold member
Joined: 18 Dec 2007 Posts: 603 Location: In my world of paper flowers
|
Posted: Thu Mar 20, 2008 10:02 pm Post subject: |
|
|
banca de unica folosinta? _________________ Aici zace, intacta, uscata, caractita mica a prostiei.
Ma am la mana. |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|