View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Sweety Big Diamond
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 1:13 pm Post subject: dilema |
|
|
ce ai face daca te-ai intalni cu niste extraterestrii si ar vrea sa te ia cu ei ai lasa totul si ai pleca? _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Anne diamond member
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 1:53 pm Post subject: |
|
|
apropo de asta am vazut un episod interesant din "zona crepusculara".
venisera extraterestrii si aveau forma umana, la inceput nimeni nu stia cine sunt cu adevarat. dadeau oamenilor de rand casete cu etape importante din viata fiecaruia , cu secrete si detalii pe care numai ei le stiau si la sfarsit era ceva de genu ca ti se da sansa unei noi vieti , tu esti cel ales , o sa te contactam curand, era ca un anunt publicitar . si veneau din casa in casa si lasau fiecaruia caseta respectiva . incep oamenii sa dispara , rapiri misterioase pe toata planeta , inr-un nr mic dar oricum dubios . si pers principal al episodului realizeaza ca sunt de fapt forte extraterestre si vede si cum ii dispare un bun prieten de`al lui , chiar si iubita .. si aceasta ii spusese ca sa mearga cu ea la aia ca sa le dea sansa sa fie impreuna, el nimica ,ca el nu merge nicaieri . se baricadeaza in casa si ii asteapta pe cei 2 extraterestrii care trebuiau sa-l contacteze cu pusca si il impusca pe unul dintre ei.. cand iasa afara erau toti prietenii lui disparuti si erau toti tristi ca nu treabuia sa faca asta ca s-au intors cu totii sa-l ia si pe el .. ei toti dispar cu extraterestrii si pers principal nu mai e luat cu ei . in cateva secunde o mare explozie o vede in zare si pamantul incepe sa se cutremure .. planeta fusese exterminata .. iar el refuzase sansa unei noi vieti . the end.
eu nu as pleca cu nici un extraterestru ) _________________
|
|
Back to top |
|
|
tuffgirl can't touch this
|
Posted: Fri Apr 28, 2006 6:31 am Post subject: |
|
|
... so cam cum arata extraterestrii astia? daca sunt urati eu nu merg cu ei
Shi eu am citit o carte despre ceva asemanator dar erau oameni care au calatorit in timp, cu peste 200 de ani dupa noi... .... daca m-as indragostii de vreun extraterestru poate ca as merge cu el numai cu conditia sa pot sa vin inapoi cand vreau sa vizitez ... o sa va fac cu mana din OZN
Asta a fost intrebare serioasa?... daca da inca nu m-am gandit la asta... o sa trebuiasca sa revin _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Wed May 03, 2006 9:32 pm Post subject: |
|
|
cum va imaginati ca sunt extraterestrii? mici verzi cu capul mare si ochi negri? 3 degete si traiesc pe o nava pline cu luminite?
ma gandesc ca as vrea sa apelez la un extraterestru ca sa invat cateva de la ei _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
bursucelul_iubitor gold member
Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Mon May 15, 2006 9:01 pm Post subject: |
|
|
Cu siguranta nu, dar nu as ezita sa le vizitez pentru 10 ani lumina, planeta lor:D...nu mai mult pentru ca s-ar putea sa ma trezesc cu toti apropiatii mei batrani:P _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:47 pm Post subject: |
|
|
da tot nu vine extraterestrul ala _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 6:57 pm Post subject: |
|
|
Pai i-ai trimis scrisoare sa vina sau E-mail ? _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
|
bursucelul_iubitor gold member
Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Fri May 19, 2006 9:34 pm Post subject: |
|
|
I-am trimis eu, se lasa asteptat... _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Fri May 19, 2006 10:27 pm Post subject: |
|
|
ii trimit un sms
hai vreau sa aud noutati despre extraterestii , despre aria 51 , chiar acu urmaresc un serial .. The 4400 ... cine-l stie? _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
Anne diamond member
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 12:57 pm Post subject: |
|
|
am vazut filmu roswell , cu autopsia unui extraterestru .. cine o fi crezut ca e chiar reala chestia aia ?
viata inteligenta extraterestra cred ca exista prea departe de noi incat sa stie de existenta noastra sau noi de a ei .
dar in schimb forme de viata extraterestra cred ca exista pe forate multe planete , numai ca sunt niste vietuitoare incapabile de gandire .. eu stiu .. microbi sau ceva. _________________
|
|
Back to top |
|
|
Sweety Big Diamond
|
Posted: Fri Aug 25, 2006 12:23 pm Post subject: |
|
|
am fi prosti sa credem ca suntem singuri in univers . Io cred ca sunt vietuitoare si pe alte planete _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
andreic silver member
|
Posted: Sat Aug 26, 2006 9:35 pm Post subject: |
|
|
Anne wrote: | am vazut filmu roswell , cu autopsia unui extraterestru .. cine o fi crezut ca e chiar reala chestia aia ?
|
E intradevar o facatura filmul, l-au facut pentru bani, e demontat in bucatele pe National Geographic. Treaba asta cu ozn-urile dupa mine este o parghie de debordare a imaginatiei si totodata un loc de rabufnire a neimplinitrilor, psihologic vorbind, ai speranta ca in ei sta un viitor mai bun samd...
Totusi viata e una si merita traita din plin |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 2:53 am Post subject: |
|
|
Tot pe tema extraterestri tot vad un reprortaj pe la Discovery Chanel cu desenele alea pe lanuri de grau. Ce credeti voi e cu adevarat extraterestii care fac asta sau sunt doar oameni care nu au cu ce sa isi ocupe noptile (trebuie sa admit ca unele dintre desenele astea sunt deosebite)? _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
|
andreic silver member
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 3:21 am Post subject: |
|
|
Nu mi se pare ca acele desene sunt altceva decat o forma de arta nascuta mai recent, o arta costisitoare pentru fermieri. Daca ai urmarit documentarul inseamna ca ai vazut cat de simplu se poate face. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 3:50 am Post subject: |
|
|
Intradevar dar in acelashi timp cum se explica faptul ca nivelul de energie e mai ridicat pe perimetrul acestor desene decat in afara lor? _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|