| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
adymacsut diamond member

|
Posted: Mon Nov 13, 2006 11:46 am Post subject: raspuns |
|
|
Ma simt ok.Imi beau cafeaua si ma uit la un film pe Hallmark.
As vrea sa merg la Poiana Brasov- a nins si am vazut la tv ca peisajul e superb.Azi sunt libera. |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Mon Nov 13, 2006 6:39 pm Post subject: |
|
|
relaxata am facut o baie m-am pus pe citit , de amu ma bag pe munca  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
| Back to top |
|
 |
adymacsut diamond member

|
Posted: Mon Nov 13, 2006 11:12 pm Post subject: raspuns |
|
|
| Ai grija sa nu muncesti prea mult - pauzele lungi si dese cheia marilor succese. |
|
| Back to top |
|
 |
aiurea membru

|
Posted: Tue Nov 14, 2006 11:45 am Post subject: |
|
|
sweety,acum s explica tot:P
azi ma simt dizzy d la nessu p care l'am bagat dimineata din reflex... si plictisita...tre s citesc nejte plictisosenii pt un test dup'amiaza... _________________ Farewell...no words to say beside the cross on your grave... |
|
| Back to top |
|
 |
adymacsut diamond member

|
Posted: Tue Nov 14, 2006 5:18 pm Post subject: raspuns |
|
|
| Ai inecercat sa bei ness cu pepsi?E foarte bun.Ai grija sa nu inveti prea mult pentru test si sa nu te stresezi. |
|
| Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:34 am Post subject: Re: raspuns |
|
|
| adymacsut wrote: | | Ai grija sa nu muncesti prea mult - pauzele lungi si dese cheia marilor succese. |
asta e gandire de om lenes  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
| Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Wed Nov 15, 2006 3:38 am Post subject: Re: raspuns |
|
|
| adymacsut wrote: | | Ai inecercat sa bei ness cu pepsi?E foarte bun.Ai grija sa nu inveti prea mult pentru test si sa nu te stresezi. |
inaintea unui test vrei nu vrei ai un moment de opacitate mentala inconstineta in astfel de situatii nu poti face nimic decat sa ai un moment de imbarbatare cu tine insuti , pepsi si ness nu fac decat sa produca o frectie la picior de lemn si sa iti accentueze stresul
atentie la ce recomanzi  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
| Back to top |
|
 |
aiurea membru

|
Posted: Wed Nov 15, 2006 5:10 am Post subject: |
|
|
am incercat si asta,adymacsut.. ) d fapt,am combinat nessul cu mai orice materie lichida existenta in casa in diferite momente:cu vin,lichior,lapte,ceai,bere,sifon etc..acum sunt la o combinatie cam halucinanta de cafea(cu o concentratie de 2-3 linguri cafea la 100 ml lichid) si ness(2-3 pliculete la cafeaua filtrata)..si iese ceea ce numesc eo boom-ul de dimineata,care m pune p picioare...
| Quote: | inaintea unui test vrei nu vrei ai un moment de opacitate mentala inconstineta
atentie la ce recomanzi |
te referi la senzatia aceea ca nu mai stii nimic,oricat d mnult ai fi invatat?
si eo o am,dar m'am familiarizat cu ea,si sunt constienta d faptul ca'mi dispare la vederea subiectelor...de'asta,cand incep s scriu,n'am nici un plan al lucrarii,si habar n'am ce urmeaza sa scriu..is ca o artista inspirata de muze d'asta nici nu prea am emotii la examene...
asa ca lasa omu sa recomande,tu,uite'asa facdem brainstorming si aflam licoarea magica
ia s vedem,ce combinatii trasnet ati mai facut? _________________ Farewell...no words to say beside the cross on your grave... |
|
| Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Thu Nov 16, 2006 2:49 am Post subject: |
|
|
| aiurea wrote: | | .acum sunt la o combinatie cam halucinanta de cafea(cu o concentratie de 2-3 linguri cafea la 100 ml lichid) si ness(2-3 pliculete la cafeaua filtrata)..si iese ceea ce numesc eo boom-ul de dimineata,care m pune p picioare... |
Shi dupa asta nu faci atac de inima?  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
| Back to top |
|
 |
aiurea membru

|
Posted: Thu Nov 16, 2006 8:48 pm Post subject: |
|
|
din pacate nu.. am mostentit de la maik'mea o usoara(suficienta) hipotensiune arteriala,care mi'a permis multe auto-experiente in domeniu.. in plus,am inceput'o de prin anu'ntai de liceu,deci is veterana de'acu'.. _________________ Farewell...no words to say beside the cross on your grave... |
|
| Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Fri Nov 17, 2006 6:46 am Post subject: |
|
|
Obosita ca de obicei  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
| Back to top |
|
 |
adymacsut diamond member

|
Posted: Fri Nov 17, 2006 11:36 pm Post subject: |
|
|
| aiurea wrote: | din pacate nu.. am mostentit de la maik'mea o usoara(suficienta) hipotensiune arteriala,care mi'a permis multe auto-experiente in domeniu.. in plus,am inceput'o de prin anu'ntai de liceu,deci is veterana de'acu'.. |
Si eu beau o cafea foarte tare le filtru despre care ai mei parinti spun ca este otrava.Ajung si la un litru de cafea pe zi tare,neagra si amara.
Uneori mai pun lapte sau frisca.Eu am inceput sa beau cafea de abia in ultimul an de liceu si mult timp am baut ness facut cu pepsi. |
|
| Back to top |
|
 |
aiurea membru

|
Posted: Sat Nov 18, 2006 12:01 am Post subject: |
|
|
huh un litru pe zi,e mult,mai...mai ales dak zici ca o faci tare... si eu am ajuns la un mom dat aproape de situatia asta,dar am avut noroc ca a fost dupa o sesiune,si am avut dup-aia o luna-doo fara cafea..bine,am fost in sevraj nasol,cu ameteli,dureri de cap permanente,pe scurt,leguma'n toata regula,da' dup'aia am revenit la linia de plutire..altfel as fi ajuns sa'mi bag cofeina intravenos  _________________ Farewell...no words to say beside the cross on your grave... |
|
| Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Sat Nov 18, 2006 6:21 pm Post subject: |
|
|
1 l pe zi de cafea?  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
| Back to top |
|
 |
adymacsut diamond member

|
Posted: Sun Nov 19, 2006 8:47 pm Post subject: raspuns |
|
|
| Sweety wrote: | 1 l pe zi de cafea?  |
Nu am absolut nici o problema de sanatate din aceasta cauza. |
|