View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mishulina Big Diamond

Joined: 15 Oct 2005 Posts: 1719 Location: off the beaten track
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:41 am Post subject: |
|
|
mariusc wrote: | toate astea , parerea mea, se datoreaza civilizatiei tarii respective.toti in sinea noastra recunoastem ca romania este departe de europa, departe de usa, departe de civilizatie mai pe scurt.raspunsul tau l-am auzit de nu stiu cate ori.voiam doar si parerea ta.mersi |
adevarat....dar asta nu inseamna k nu trebuie sa aderam..shi sa incercam sa facem shi noi cv k-lumea in tara asta....nu? _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Mon Mar 06, 2006 6:22 pm Post subject: |
|
|
la ce te referi cand spui ... ceva ca lumea? cand spui noi, la cine te referi ? la cei din randul poporului, oamenii simpli ? |
|
Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

|
Posted: Mon Mar 06, 2006 7:18 pm Post subject: |
|
|
mariusc wrote: | la ce te referi cand spui ... ceva ca lumea? cand spui noi, la cine te referi ? la cei din randul poporului, oamenii simpli ? |
e adevarat k nu ma refer la toti cei din randul poporului...ar fi imposibil!cand zic asta ma refer mai ales la pers de varsta a 3-a(care nu sunt pregatite de o alta perioada de tranzitie, si care, f probabil, nu vor apuca sa vada rezultate concrete)
cat despre a face ceva k-lumea....mai bine zis, a face ceva in rand cu restul lumii; si daca nu restul lumii, cel putin restul tarilor europene.
trebuie sa ne reorganizam aprox din toate pdv:economic, politic, social si cultural(aici mergand totusi pe deviza "Unitate in diversitate"..)
din pacate suntem off-topic...dar s-ar putea discuta despre aceste lucruri mult..shi bine(cred eu!).. _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Mon Mar 06, 2006 8:40 pm Post subject: |
|
|
social si cultural , da ... depinde de noi in totalitate.ne putem autoeduca, si inca bine.resurse exista din plin.
insa politic, nu prea avem sanse.nu depinde de noi.
iar economic, daca vrei sa te realizezi in romania, ori esti "ajutat", ori pleci afara. |
|
Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

|
Posted: Mon Mar 06, 2006 8:52 pm Post subject: |
|
|
mariusc wrote: | social si cultural , da ... depinde de noi in totalitate.ne putem autoeduca, si inca bine.resurse exista din plin.
insa politic, nu prea avem sanse.nu depinde de noi.
iar economic, daca vrei sa te realizezi in romania, ori esti "ajutat", ori pleci afara. |
nu zic k nu sunt de acord...din contra
insa, speram k vor veni shi timpuri mai bune.... (shi..lool..traim cu speranta, k sa nu murim cu regretul) _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:58 pm Post subject: |
|
|
am decis de ceva timp sa renunt la firea visatoare si sa devin realist.d-asta am plecat din tara
si...la acel lool al tau...nu vreau nici una, nici alta.e bine sa speri, dar e mai bine sa traiesti |
|
Back to top |
|
 |
mariusc gold member

|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:00 pm Post subject: |
|
|
mariusc wrote: | am decis de ceva timp sa renunt la firea visatoare si sa devin realist.d-asta am plecat din tara (nu stiu de ce pusesem zambetul)
si...la acel lool al tau...nu vreau nici una, nici alta.e bine sa speri, dar e mai bine sa traiesti |
|
|
Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

|
Posted: Tue Mar 07, 2006 12:44 pm Post subject: |
|
|
am inteles....sper sa vb peste ceva timp...si sa fi ajuns la aceasi concluzie cu tine....  _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Wed Mar 08, 2006 7:44 pm Post subject: |
|
|
Tuffy mersi mult pentru raspuns, insa eu una asa prefera sa plec in Europa daca ar fi sa plec in tara. Nu cred ca as putea sa stau asa departe de tara, poate sunt eu mai sentimentala, dar totusi una e sa faci 3 ore cu avionul si alta e sa faci 12. Si in plus cred ca mentalitatea din Europa ne va fi mult mai accesibila dupa integrare!
Eu as vrea sa imi fac masteratul in Spania. Momentan trebuie sa intru la facultate la toamna si apoi mai vad eu...Astea sunt doar vise momentan, sper insa sa se si concretizeze!
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
|