View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
George membru

|
Posted: Sat Jan 28, 2006 12:46 am Post subject: |
|
|
Multumesc Chani, multumesc Nicky, multumesc tuturor !
Nicky, desi sunt nou aici, si mie-mi vine greu sa scriu fiindca tocmai datorita ei intrasem, adica a posturilor ei fiindca altfel n-o cunosc decit dintr-o poza, iar o simpla poza nu spune mult despre o persoana, dimpotriva te poate insela imaginea exterioara. De multe ori, noi barbatzii, putem lua o fata dragutza drept o "gisculitza" pe care nu se merita sa o iei in serios.
Dar e suficient ce am citit(posturile ei, multe din ele) ca sa-mi fac o idee despre persoana.
Mi-ar fi placut sa schimb posturi cu ea, fiindca acoperea tot: umor, cultura, curiozitati copilaresti, fantezii, rasfatzuri, gingashii, inedituri, profunzimi surprinzatoare apoi... am o stringere de inima oridecite ori intru pe acest forum si rareori mi s-a parut Nedreptatea asa de mare. Nici viata grea a majoritatii din Ro, nici politica de 2 bani, nimic nu mi se mai pare atit de nedrept ca ceva de genul asta.
Trebuie sa recunostem ca ne afecteaza orice pierdere, dar ne afecteaza cu atit mai profund cu cit persoana avea mai multe de spus si constituia o mingaiere numai faptul de a stii ca exista acolo undeva, ca vietzuia o astfel de persoana, cu bune si rele, cu bucurii si angoase...
Pe acest forum sunt oameni deosebiti, dar ar trebui mai multa reclama. Eu am aflat de forum NUMAI datorita acestui eveniment tragic.
Ar trebui ca cineva de aici sa intre si pe alte forumuri si sa faca reclama acestui forum, nu vad nimic rau in asta. Daca un om vede ca nu are cu cine dialoga in ceea ce doreste, atunci nu mai intra dar daca gaseste cu cine, apar si altii, devine mai complex anturajul, devine o familie unde chiar si micile "certuri" dau culoare forumului si clarifica multe din ce ne framinta.
Bine-ai revenit, Niky, imi permit sa-ti spun chiar daca eu sunt nou aici. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Sat Jan 28, 2006 1:53 pm Post subject: |
|
|
Multumesc , George ! Stii ce imi vine mereu in minte ca o obsesie?La un topic despre numele copiilor nostri , Shew scria ca-si doreste o fetita careia sa-i puna numele Shewana .Acum e printre copilasii din cer . _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
 |
George membru

|
Posted: Sun Jan 29, 2006 4:09 am Post subject: |
|
|
Da, Nicky, ce sa mai zic...eu am citit mai multe posturi in care ea scria ca parca nu si-ar dori un copil, sau poate nu asa curind, ca ar implica o mare responsabilitate...dar daca tu ai citit inseamna ca asa este, cineva dintre noi care va avea o fetitza poate o va numi Shewanna. Eu unul, asa as face. Sincer ! In plus, mi se pare un nume inedit, frumos, neobisnuit. Nu degeaba si l-a ales ea... |
|
Back to top |
|
 |
Synapse membru

|
Posted: Fri Feb 03, 2006 11:05 pm Post subject: |
|
|
Belea taicutza !!! sunt membru acu  _________________
by Synapse? |
|
Back to top |
|
 |
chani silver member

|
Posted: Fri Feb 03, 2006 11:08 pm Post subject: |
|
|
Synapse
sper ca te vei simti bine  _________________ empty space |
|
Back to top |
|
 |
Synapse membru

|
Posted: Fri Feb 03, 2006 11:11 pm Post subject: |
|
|
sper si yo...  _________________
by Synapse? |
|
Back to top |
|
 |
yyy diamond member

|
Posted: Sat Feb 04, 2006 9:02 am Post subject: |
|
|
bine-ai venit si spor la butonat  _________________ Din moment ce exista un pret se va gasi si cine sa-l plateasca. |
|
Back to top |
|
 |
Synapse membru

|
Posted: Sat Feb 04, 2006 9:44 am Post subject: |
|
|
10x  _________________
by Synapse? |
|
Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Sat Feb 04, 2006 10:13 pm Post subject: |
|
|
Synapse, vezi ca sunt multe fetitze de varsta ta pe aici asa ca da-i bataie si cucereste-le... ... dar nu chiar pe toate...mai lasa si pentru altzii...  |
|
Back to top |
|
 |
Synapse membru

|
Posted: Sat Feb 04, 2006 10:34 pm Post subject: |
|
|
hihihi
or fii....
da nu le stiu.... mai e pana ma acomodez si yo k-lumea...  _________________
by Synapse? |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Mon Feb 06, 2006 12:24 am Post subject: |
|
|
Bine ai venit "membrule". Ai grija shi nu te lua dupa Ferdinand, se uita numai sa faca prosti pe aici
Serios, bine ai venit shi sa fi cuminte, daca nu, fetele nu o sa te placa.
Cred ca acum suntem mai multe fete decat baieti
 _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Mon Feb 06, 2006 3:16 am Post subject: |
|
|
Cine eu...sa fac prostii ? ...Eu sunt cuminte...cuminte...nu s-a mai pomenit asa ceva...  |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Mon Feb 06, 2006 9:46 am Post subject: |
|
|
Ferdinand wrote: | Cine eu...sa fac prostii ? ...Eu sunt cuminte...cuminte...nu s-a mai pomenit asa ceva...  |
Sigur ca da ! Si marmota invelea ciocolata in staniol ! (nu stiu daca ai vazut reclama la Milka !)  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
mary_just_me gold member

|
Posted: Mon Feb 06, 2006 10:55 am Post subject: |
|
|
welcome synapse!!!!!!!!!  _________________ I love life! |
|
Back to top |