| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Tue Jun 21, 2005 7:37 pm Post subject: |
|
|
De ce esti trist ? Nu mai fii suparat ca tot imi este drag de tine.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
Riverdance gold member

|
Posted: Tue Jun 21, 2005 7:41 pm Post subject: |
|
|
... mai ce psiholoaga diletanta mai esti ... ... da sa stii ca asta e good news, iti sunt drak ...  _________________ 'Oh spread your wings
Before they fall apart
Home is where the hurt is darlin'
Follow your heart.'
Robbie Williams - Spread Your Wings |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Jun 21, 2005 8:00 pm Post subject: |
|
|
Mai nu imi esti drak imi esti drag Hai ca te las pe mainile lui Anne ca vad ca numai te supar Sorry _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
| Back to top |
|
 |
Riverdance gold member

|
Posted: Tue Jun 21, 2005 8:17 pm Post subject: |
|
|
pemainile ei? da ale tale? _________________ 'Oh spread your wings
Before they fall apart
Follow your heart.'
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Jun 21, 2005 8:20 pm Post subject: |
|
|
Pai te luam pe rand shi daca ea a fost prima o sa o las pe ea sa continue
Cand ati terminat voi doi , daca mai esti binevoitor o sa mai vrobim shi noi  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
| Back to top |
|
 |
Riverdance gold member

|
Posted: Tue Jun 21, 2005 8:21 pm Post subject: |
|
|
... mai da de cand sunt eu suparici? ... sau poate esti tu si proiectezi pt mine suparile astea (asta e o teorie in psihologie).
Eu sun dreq de felul meu .... stai linistita ca nu ma superi ... esti prea buna, ca cineva sa se supere cu tine!  _________________ 'Oh spread your wings
Before they fall apart
Follow your heart.'
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Jun 21, 2005 8:25 pm Post subject: |
|
|
Oh esti asha de dulce sa spui asta. Nu vroiam sa apar asha de serioasa, cred ca ziua de astazi nu ma prea ajuta shi sunt intr-o toana din asta mai ciudata, you know jumatate sad jumatate cranky (rautacioasa) de acea nu vreau sa spun ceva ce nu trebuie shi sa supar pe careva pe aici  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
| Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Tue Jun 21, 2005 8:28 pm Post subject: |
|
|
bine te-am gasit tuffgirl
de mult nu mai raspunsei ...dorintele daca nu le pot controla te anunt .
nu mi-e mie de ei , sunt niste oitze in costum de lup .
buzele mele nu-si mai incap in piele la cat de mult au fost vorbite , se cred deja madone .
nazdravane suntem toate , dar cred ca fiecare isi gaseste nasul .
ce va mai tachinati si voi doi
mainile tale sunt binevenite tuffgirl si cred ca pe ale cui maini vrea el conteaza cel mai mult, asa ca .. eu imi retrag mainile  _________________
    |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Jun 21, 2005 8:33 pm Post subject: |
|
|
Nu te teme shi daca vezi ceva ce itzi place da pe ei Eu ii cunosc mai demult shi cam stiu ce le poate pielea. So, tu sa ai fun cu ei eu o sa privesc doar shi mai bag shi eu nasul din cand in cand sa ma iau de voi Ma bucur ca ai ajuns aici, devenise cam incet viatza asta pe forum. Oricum esti binevenita shi vad ca toata lumea e incantata cu tine eu fiind inclusa(sa nu intelegi altceva pentru ca nu e cazul) so tineo tot asa Daca ai nevoie de ajutor doar da un semnal  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
| Back to top |
|
 |
Riverdance gold member

|
Posted: Tue Jun 21, 2005 8:33 pm Post subject: |
|
|
no ca, fiecare ramane cu mainile lui in teritorul lui .... ... si asa viata asta e destul de virtuala.
Mai tuffy, stai linistita ca la toti se intampla sa avem zile aiurea, grele ... nu ma superi orice zici ... ai rabdare cu tine, asta e cel mai important cand suntem in zile aiurea ...
Mai Anne... chestia cu dorintele am zis-o eu ... si ziceam cand nu mai poti ... sa-mi zici ..  _________________ 'Oh spread your wings
Before they fall apart
Follow your heart.'
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Jun 21, 2005 8:39 pm Post subject: |
|
|
asta e una din zilele astea care ma face sa vreau sa fumez chiar daca le-am lasat pe tigari anul trecut Multzumesc pentru sfat River stiam eu ca ma pot baza pe tine sa spui un lucru folositor in o situatzie ca asta shi cred ca o sa-mi prinda bine sa imi amintesc faptul ca trebuie sa fiu rabdatoare cu mine. Anyway nu o sa ma las eu batuta de ziua asta, mai este shi maine  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
| Back to top |
|
 |
Riverdance gold member

|
Posted: Tue Jun 21, 2005 8:48 pm Post subject: |
|
|
Nu te las abatuta ... si mergi incet. Nelinistea pe care uneori o avem provine din interiorul nostru ( nu din mate ), de aceea tu stii de ce esti nelinistita ... ia-0 incet. O sa treaca ... tot trece ... din pacate (acum sunt fatalist!). ... dar fa sa treaca bine pt tine.
Mai alescand esti confuza .... nu lua decizii importante, pt ca nu esti obiectiva. las sa treaca valul si sa vezi ce o sa te distrezi.  _________________ 'Oh spread your wings
Before they fall apart
Follow your heart.'
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Jun 21, 2005 8:52 pm Post subject: |
|
|
Daca ai fi langa mine asha pupatura ti-as trage de ai leshina, dar cum nu esti trebuie sa ma multzumesc doar cu asta  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
| Back to top |
|
 |
Riverdance gold member

|
Posted: Tue Jun 21, 2005 8:54 pm Post subject: |
|
|
E bine si asa... virtual ... dar zambetul meu e real ...  _________________ 'Oh spread your wings
Before they fall apart
Follow your heart.'
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Jun 21, 2005 9:45 pm Post subject: |
|
|
Nu am spus asta doar asha sa ma aflu in treaba, i meant it. Imi pare bine ca zambesti, ma face sa ma simt mai bine.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|