| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 12:04 pm Post subject: |
|
|
Buey, si eu cunosc niste persoane (minim 30) care pot naviga pe net si la 60-70 de ani, O.K. ? Bine, nu toata lumea obviously, pentru ca buna nu stie. Buny a voastra stie?
 _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Fri Feb 11, 2005 12:11 pm Post subject: |
|
|
Mama mea habar nu are sa-si citeasca sms-urile cad despre internet...abia a invatat sa caute retete culinare, oricum nu pricepe ea cum functioneaza _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
| Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Fri Feb 11, 2005 5:25 pm Post subject: |
|
|
Bine v-am gasit . Sunt 30 de ani si locuiesc in New York. Original sunt din Deva HD si v-am gasit looking dupa stiri de acolo ( am gasit o statie de radio pe internet). Ma scuzati pentru greseli, nu am mai scris romaneste de un timp si inca trebuie sa ma obisnuiesc cu unele expresii. Dupa cum se vede sunt cam tarziu cu raspunsul. Aici e acum ora 10.  |
|
| Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Fri Feb 11, 2005 5:33 pm Post subject: |
|
|
Tuff, nu-ti face griji de exprimare, oricum scrii mai bine in romana decat altii care nu au nici o scuza.
New York!!! Nici in visele mele nu am ajuns pana acolo.Pariez ca e super!
P.S. La 30 de ani nu esti chiar asa de in varsta, eu am 27 dar sunt destul de multi pe aici mai apropiati de tine ca varsta, e drept sunt si unii mai mititei dar...avem din toate categoriile, asta e si frumusetea forumului. Ce mai adunatura suntem! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Feb 11, 2005 5:47 pm Post subject: |
|
|
| OK incep sa ma simt my bine . Am fost pe un alt forum unde am gasit numai copii(?) de la 14 la 16 ani shi m-am speriat putin ca nu o sa gasesc pe nimeni mai aproape de vista mea. Oricum, ma bucur ca v-am gasit pe voi. New York este spectacular, aglomerat, cate o data intimidating, shi inca dupa 11 any de locuit aici, cateo data nici mie nu imi vine sa cred ca sunt aici. |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Feb 11, 2005 7:41 pm Post subject: |
|
|
Cum se intampla ca de fiecare data cand vin si eu pe chat toata lumea dispare ? Intzeleg ca nu sunt acolo (in Romania) dar nu inseamna ca am uitat sau m-am increzut. Crad ca voua nu va place de mine  |
|
| Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Fri Feb 11, 2005 10:58 pm Post subject: |
|
|
Sunt unii si mai invarsta de 30 de ani pe-aici dar ei se dau de 25 Deci nu se dau in fapt, dar eu stiu ca misuna pe-aici.
Mai nou suntem in jur de 4 care postam regulat, restul (RESTUL? WHERE ARE YOU GUYS??) nu se stie. Stii, eu as posta, dar cateodata am vaga impresie ca nu ma asculta nimeni
tuffgirl, ai bebei? sot? iti place acolo? cu ce te ocupi tu zi de zi? (if im not too curious, which I AM) _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Feb 11, 2005 11:18 pm Post subject: |
|
|
Nici o problema, nu am copii shi lucrez la un oficiu dental pentru o grecoaica.
nu am sotz. shi cam atat (atit?). Am dificultate sa scriu a sau i nu stiu. Viatza in New York nu este chiar asha de exciting. Mergi la servici vi acasa mai iesi pe afara cate o data shi cam atat. O, trebuie sa mai ies cu cainele la plimbare de doua ori pe zi shi a trecut tinpul. E chiar plictisitor daca nu iesi afara. |
|
| Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
| Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Sun Feb 13, 2005 11:44 am Post subject: |
|
|
Tuff, uiti ca sunt circa 9 ore diferenta de timp intre noi ? E mai greu sa faci chat la 3 dimineata, de pilda ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Feb 14, 2005 7:01 pm Post subject: |
|
|
Aia e adevarat de fapt sunt 7 ore diferentza shi eu sunt la servici. Acasa nu am internet so trebuie sa fac shi eu ce pot aici . O sa incerc mai de dimineatza sa va pot gasi iar daca nu, o sa va raspund mai tarziu. Sper sa mearga.
Important este ca va place de mine, un pic, eram mai mult ingrijorata de acea, nu altceva. Va multzumesc.  |
|
| Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Mon Feb 14, 2005 7:13 pm Post subject: |
|
|
Lasati, ca tot asa vorbesc si eu cu noua mea prietena care ii din canada
De aici inca nimeni nu a fost alungat tuffie
*snuggles up to tuffie, puts a blanket over us*  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Feb 14, 2005 7:21 pm Post subject: |
|
|
Hey that was cute. Tare frumos thank you. Sa nu uit Happy Valentine's day! la toata lumea  |
|
| Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Mon Feb 14, 2005 7:57 pm Post subject: |
|
|
Da mey! Happy V day. (as if i wasnt feeling shitty enuff already ) _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Feb 14, 2005 8:09 pm Post subject: |
|
|
Poate asta ajuta
" Remember that not getting what you want is sometimes a wonderful stroke of luck."  |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|