View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
marius Marius
|
Posted: Mon Nov 24, 2003 10:35 am Post subject: |
|
|
Bun venit si Shewannei, si la cat mai multa prezenta printre noi |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Alionushka junior
|
Posted: Wed Dec 03, 2003 12:51 pm Post subject: bine v-am gasit! |
|
|
Ma numesc Aliona(nume rusesc,si stiu ca suna caraghios),m-am nascut in Federatia Rusa sper ca asta nu va va trezi oarecare prejudicii,ror sa-mi iertati limbajul putin stingaci,ai mei sint rusi si acasa nu vorbasc decit in rusa cind imi va fi mai greu sa ma exprim voi scrie in english sint sigura ca voi fi intzelesa ,romana o stiu de la liceu.
I am happy to meet you all!!!!! |
|
Back to top |
|
|
marius Marius
|
Posted: Wed Dec 03, 2003 1:21 pm Post subject: |
|
|
Bun venit si pentru Aliona!
(Kac dela? ) Nu tre sa iti faci griji pentru stangacia ta, deoarece eu m-am nascut in Romania si tot..... stangaci!
Bine ai venit si iti urez o cat mai multa activitate printre noi! |
|
Back to top |
|
|
Shewanna Sexy Biatch
Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Wed Dec 03, 2003 1:46 pm Post subject: |
|
|
Pfuai, acum sa ma abtzin de bancurile mele cu Alinusha
Bine ai venit pe lla noi! Si catzi ani ai tu? Si mai zii-ne cate ceva despre tine ca asa e frumos sa te cunoastem
PS>> Sailamedi.. vine ziua mea.. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
|
Alionushka junior
|
Posted: Wed Dec 03, 2003 2:06 pm Post subject: hai sa ne cunoastem si noi |
|
|
ce sa va spun,dragilor am 19ani sint berbec ,am 1.65 , ochi verzi,practic sport profesional de 6 ani si ceva.imi place distractia cind nu sint la antrenament sint la discoteca,imi mai place sa flirtez,ADOR FLIRTUL!!! Cam atit sper ca v-am potolit cit de putin curiozitetea!!!!
(uvidimsea!!!!) Ne mai vedem noi(traducere) |
|
Back to top |
|
|
marius Marius
|
Posted: Wed Dec 03, 2003 2:31 pm Post subject: |
|
|
shew, si cand spui ca pot sa te felecit? |
|
Back to top |
|
|
Shewanna Sexy Biatch
|
Posted: Wed Dec 03, 2003 3:12 pm Post subject: |
|
|
Sailamedi...pun pariu ca fata are si un corrrrrpppp mmmmmm adica nah... daca face sport, pi-z-dai seama.. Alinusho, poate ne aretzi si ceva poze, aA? Ce zici?
Sailamedi.. in 21 doar! (ianuarie bah, nu degeaba is varsatoare) _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
|
Alionushka junior
|
Posted: Thu Dec 04, 2003 9:15 am Post subject: hai si noi sa ne cunoastem |
|
|
Prefer sa va tachinez putin,dar in ce priveste mmmmmm ai dreptate cu toate ca uneori unii spun ca cam exagerez cu sala de forte pentru ca am ceva mushchisori pe piciorushe,de asta e fiecare cu gusturile lui!!! |
|
Back to top |
|
|
Shewanna Sexy Biatch
|
Posted: Thu Dec 04, 2003 4:08 pm Post subject: |
|
|
Totusi sper sa nu tzina mult tachinarea asta si sa vii cu poze (in special la MINE) ca sa pot admira mai bine "mmmmm"-ul _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
|
riganna junior
|
Posted: Mon Dec 08, 2003 10:05 am Post subject: |
|
|
shi eu varsator,16 feb, 27ani ... Shewanna a vazut shi poze ... traiesc intr-o insula acum aproape pustie ... pe bune ...
...unde n-am avut Mosh Nicolae ca aici nu exista ... exista doar Mosh Vasile care aduce daruri de revelion ... |
|
Back to top |
|
|
Hera17 membru
|
Posted: Wed Dec 10, 2003 11:25 pm Post subject: |
|
|
Hello everyone!Sa ma prezint..sunt o noua membra a acestui forum ,care mie ,personal imi place mult...
Deci,revenind la mine..ma cheama Gaby,sunt din bucuresti, sunt un taur egoist si foarte senzual !! Am aproape 17 ani...Ce hobbyuri am?Poai,imi plac foarte foarte foarte mult masinile,sunt nebuna dupa motoare Imi place muzika techno si house,insa depinde si de stare de spirit...Sunt o tipa mai nebunatika,orgolioasa,materialista umpik . Imi place tipul de baiat musculos,atletik..nu ma refer la imbrakaminte k doar nu ar trebui sa sa imbrace sport..sa fie dragut ,si sa aiba in SPECIAL fundulet si pektorali k-lumea!! Am okii verzi,1.68m,55kg,si sunt bruneta cu parul ondulat. Atat acum..k mai sunt insa multe de vb.!
Nice2MeetU,guys! Bye,kiss ya |
|
Back to top |
|
|
andreic silver member
|
Posted: Thu Dec 11, 2003 12:52 am Post subject: |
|
|
Ai scris:
---
Deci,revenind la mine..ma cheama Gaby,sunt din bucuresti, sunt un taur egoist si foarte senzual !---
Si aici ai scris:
---
Ce hobbyuri am?Poai,imi plac foarte foarte foarte mult masinile,sunt nebuna dupa motoare Imi place muzika techno si house,insa depinde si de stare de spirit...Sunt o tipa mai nebunatika,orgolioasa,materialista umpik ---
Acu poate te hotaresti... esti baiat sau fata ? |
|
Back to top |
|
|
FireEyes Gazda voastra
|
|
Back to top |
|
|
andreic silver member
|
Posted: Thu Dec 11, 2003 1:14 am Post subject: |
|
|
Probabil asa e daca stii exact. A scris in stil chat unde 90% din fete sunt de fapt baieti deghizati si ma gandeam ca se poarta si pe forumuri treaba asta... sorry |
|
Back to top |
|
|
marius Marius
|
Posted: Thu Dec 11, 2003 8:15 am Post subject: |
|
|
totusi care-i problema? Baiat, fata, deghizat sau nu, chestia e ca tre sa zicem "bine ai venit Hera!; si speram sa ne simtim minunat :wink:pe forum! |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |