View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Sweety Big Diamond
|
Posted: Sat Jul 07, 2007 6:47 pm Post subject: |
|
|
poate complexele astea nu fac parte din timiditate _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
|
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Rose Marie Blue Tenderness
Joined: 17 Jun 2007 Posts: 1273 Location: In the garden of roses
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 7:19 am Post subject: |
|
|
Cand eram copil, eram atat de timida, incat ma rusinam si cand ceream o paine vanzatoarei. Nu mai spun ce jena imi era daca nu stiam raspunsul la vreo intrebare la scoala. Niciodata nu ma duceam fara sa imi fac temele si fara sa imi invat lectiile. Eram asa de timida, incat ma enervam adeseori pe mine insami. Roseam din nimic si ma treceau toate apele cand trebuia sa intru in contact cu ceilalti, mai cu seama daca erau multe persoane in jur. Intr-o zi am cunoscut pe cineva care mi-a spus ca defectele personale pot fi folosite foarte bine ca arme personale. M-am gandit mult la asta si am invatat, dupa un timp, sa folosesc timiditatea (defectul meu cel mai mare in acele vremuri) ca o arma. Mai apoi, dupa ce am inceput sa imi cunosc resursele, nu stiu cum, a disparut timiditatea de tot. Nu stiu daca acum sunt obraznica, dar sigur nimeni dintre cei care ma cunosc nu ar putea crede ca am fost vreodata timida (ar fi socati sa afle). Cred ca am fost pusa in situatii limita in viata si am vazut ca ma descurc singura, ca pot face fata, iar dupa ce am devenit mai increzatoare in fortele proprii, am inceput si sa ma iubesc un pic : )…Iar, din experienta mea proprie, sa te pazeasca Dumnezeu de indrazneala nesabuita a timizilor: _________________
|
|
Back to top |
|
|
maxymuspower1984 Primul post
|
Posted: Sun Jul 08, 2007 4:43 pm Post subject: |
|
|
Salut tuturor, am o problema cu timiditatea, nu sunt foarte timid ,dar mi se intampla in timp ce vorbesc mai ales cu o fata sa mi se taie firu, nu mai stiu ce sa zic ma blochez, am intalnit o fata am reusit sa o invit in oras si cred ca sa legat ceva , mi se intampla de multe ori cand mergem pe strada sa ma blochez si sa nu mai stiu ce sa zic, am invitato la mine si a fost deacord, a fost superb , dar cand sunt pe strada si merg cu ea parca sunt alt om nu stiu ma blochez si nu mai stiu ce sa zic , sunt indragostit peste cap de ea si ea a zis ca ma place dar nu vrea sa se instaleze monotonia, cand suntem impreuna la mine sau la ea si ne uitam la un film este totul ok ,cand sunt pe strada sau la terasa nu stiu ,raman in pana de idei , va rog sa ma ajutati ,va multumesc. |
|
Back to top |
|
|
Iomis gold member
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 6:56 am Post subject: |
|
|
Vrei sa iesim si noi cu tine? |
|
Back to top |
|
|
ValiSS Nenea` Rau
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 7:12 am Post subject: |
|
|
Infige-i o mana-n fumnd. Glumeam.
Ia-ti notite cand nu sunteti impreuna. Gandeste-te la ceva subiecte de discutie pentru cand sunteti impreuna. Si nu mai vorbi cu ea in gand, ca epuizezi totul. _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
Back to top |
|
|
maybe may be
|
Posted: Mon Jul 09, 2007 2:29 pm Post subject: |
|
|
si mai gandeste-te ca si ea are propria ei emotie (poate) in raport cu tine ceea ce inseamna ca nici ea nu se comporta inca... natural, firesc
so, rabdare, invata s-o cunosti si s-o iubesti |
|
Back to top |
|
|
DArk junior
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 12:51 pm Post subject: |
|
|
Si eu sunt destul de timid ,barim in generala cred ca eram cel mai timid om de pe pamant,dar lucrurile au inceput sa se schimbe in clasa a 9 ,deoarece noii colegi erau prea critici si acest lucru a inceput sa imi intareasac caracterul putzin cate putzin si sa nu mai bag in seama ce spune fiecare desprea mine si despre altzii.Cand auzeam ceva de mine,parca era ceva de moarte ,dar acum zic ca nu e sfarsitul lumii si pot sa trec si peste asta.Mai am un drum foarte lung de parcurs ,dar sper sa il termin cu succes |
|
Back to top |
|
|
marius Marius
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 5:29 pm Post subject: |
|
|
DArk wrote: | Mai am un drum foarte lung de parcurs ,dar sper sa il termin cu succes |
la ce drum te referi? |
|
Back to top |
|
|
DArk junior
|
Posted: Sun Oct 28, 2007 6:32 pm Post subject: |
|
|
Ma refeream la drumul de a transforma timiditatea in curaj |
|
Back to top |
|
|
pupu membru
|
Posted: Wed Oct 31, 2007 10:31 am Post subject: |
|
|
DArk wrote: | Si eu sunt destul de timid ,barim in generala cred ca eram cel mai timid om de pe pamant,dar lucrurile au inceput sa se schimbe in clasa a 9 ,deoarece noii colegi erau prea critici si acest lucru a inceput sa imi intareasac caracterul putzin cate putzin si sa nu mai bag in seama ce spune fiecare desprea mine si despre altzii.Cand auzeam ceva de mine,parca era ceva de moarte ,dar acum zic ca nu e sfarsitul lumii si pot sa trec si peste asta.Mai am un drum foarte lung de parcurs ,dar sper sa il termin cu succes |
Poti cauta carti de genu pe www.warez-bb.com sau pe www.projectw.org
Am o carte care eu cred ca e buna, da-mi un mail pe [email protected] si o sa ti-o trimit |
|
Back to top |
|
|
|